Barbara74 14.08.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dzięki dziewczyny,ja ogólnie jestem bardzo narzekająca,ale jak mnie się coś podoba to jestem bardzo piejąca No i pieję nad łązienkami moimi ,lubię je strasznie w dodatku.W szarej nadal brakuje lustra i szafki i liczę na pomoc.Jaką dać szafkę ,ale zapytam się jak zgromadzę na nią fundusze.Niby wiem ,ale podobno jest problem z zawieszeniem i najlepiej jakby tam miałybyć nogi.No a tego nie umiem sobie wyobrazić niestety ,w sensie bardziej mi pasuje bez nóg.Zmykam pojawię się wieczorkiem. Szarlotko dzięki Pestko ależ to napisałaś znowu mój M.będzie pękał z dumy.On też łzienki bardzo lubi....kuchnię zresztą też,... Kupiłam wczoraj kafelki do kotłowni za umywalkę w castoramie szaro-niebieskie gołąbkowe cegiełka płaska połysk 10x30 cm -cena za metr 36 zł są piękne .Mama rozpoczyna kafelkowanie,teraz chyba bym je dała do kuchni zamiast cegieł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Uwielbiam szara łazienkę , te plytki są obledne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.08.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 my jesteśmy w Jastrzębiej górze,a na plażę jeździmy do Karwii.Ciotka mojej mamy opowiadała,że co roku jeździła do Karwii jak jeszcze tam nikt nie przyjeżdzał,mieszkałą u jakiś miejscowychBasiu cześc. my też mieszkaliśmy w Jastrzebiej, a jrzdziliśmy do Karwii na plażę , kolo rzeczki. przynajmniej ciepla woda, , szeroko i bez schodow:D pokaż te szarą lazienke, bo nie wiem , gdzie ją znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.08.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 basiu znalazłam lazienkę - cudna ta szara.... pisz co to za plytki. przepiekna kuchnieto wiesz,że oblędna- super wyszla:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Basiu, podzielam Twój zachwyt nad łazienkami. Są piękne! Naprawdę możesz być z siebie dumna. Tworzysz bardzo klimatyczny dom i tak jak nasza kochana Pestka napisała, dom zapada w pamięć. Na pewno nie jest katalogowy i piszę to w dobrym słowa znaczeniu Jest Wasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.08.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Basiu - cegiełka w kuchni i salonie piękna (ale ja lubię cegiełkę wszędzie gdzie się da! ) łazienka dzieci - swietna! niby ciemna ale tak ogólnie bardzo jasna i taka młodziezowa! Za to Twoja szara - cudna! Żałuję, że nie byłam bardziej stanowcza gdy urzadzałam swoją, Twoja jest taka elegancko (nooo luxusowo) skromno - piękna! Jakbyś mogła mi napisać co ile cm masz zawieszone massivy w kuchni byłabym wdzięczna (nie wiem czy potrzebuję 2 czy 3 sztuk - mam do oświetlenia ok 2 m blatu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.08.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Channel dzięki massivy chyba mam co 60 cm,jest bardzo jasno,nie wiem jaki masz układ zajrzę do Ciebie ,ale spokojnie 2 wystarczą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.08.2013 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Basia, oczywiście wszystko masz piękne Przyłączam się do dziewczyn Czy zdecydowalas się już na zasłony w salonie i sypialni? Ja utknęłam na tym a ponieważ już powoli się przenosimy sprawa zrobiła się pilna Najgorzej z sypialnia nasza i małego bo tu na cito potrzebuje wymyslec kolory. A w pokoju małego to w ogole utknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Basieńko, Ale fajnie, że pokazałaś udomowione łazienki. Obie są świetne, ale to już wiesz . Trzecia też wygląda super, choć jej nie pokazałaś. Cały dom jest rewelacyjny. W końcu tak troskliwie dobierałaś i szukałaś wszystko co go tworzy. Dziewczyny pięknie, ale też szczerze piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 20.08.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Basiu teraz zajrzałam do dziennika, lazieneczki rewelacyjne!!! A co to za roślinki w doniczkach w szarej łazience? Ładnie wyglądają Kuchnia też jest świetna. Masz wyczucie gustu i smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.08.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 dzięki bardzo Ewo widzę ,że przyjechałaś ,dzisiaj skkombinuję dla ciebie tel.do kafelkarzy,miałam go ,ale moje dzieci bawiły się telefonem i wszystkie wiadomości wykasowały I mam w piwnicy przyklejone kafelki,chyba te które Ty będziesz miała w jakiejść łazieneczce,ja mam tylko delikatny szary,kafelki dla mnie piękne. Mój mąż już polubił kafelki cegiełki.Kiedyś jak chciałąm mieć moją szarą łązienkę w cegiełkowych białych to nie chciał mieć "szaletów miejskich w domu" Dzisiaj już inaczej na to patrzy Alja te kwaiatki to...Ikeea są sztuczne.Zobaczyłam u mojej siostry i stwierdziłąm ,że wyglądają dobrze i nie kiczowato,więc je kupiłam,a jak myłam okno to dałam pod prysznic i tak zostało.Łazienki nie dokończone brakuje tego samego co od paru miesięcy....szafki z umywalką i lustra. A dzisiaj dałam karnisz w sypialni wyżej i mama szyje zasłony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.08.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Basia, ta Twoja mama to skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.08.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Basiu chciałam powiedziec ze masz NAJPIEKNIEJSZA szara lazienke na swiecie!! Wlasnie oddalam na nia glos!!!!!!!!!!!!!!!!!!FRANCJA,ELEGANCJA:yes:!!!! Gratuluje Tobie i Twojemu M:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 To jest nas już co najmniej dwie, bo ja wczoraj głosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.08.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Basiu,ja też zagłosowałam na Twoją obłędną łazienkę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.08.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 dzięki dziewczyny dajcie mi tam link wogóle,bo murator nie przesłał w privie ,gdzieś na to trafiłam ,ale nie potrafię odnaleźć. Dzisiaj mam małęgo 6 urodzinywięc jestem poza zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.08.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Basiu to najlepszego dla mlodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Proszę Basieńkohttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?217606-%C5%81azienki-na-Forum-modele-2013-Zobacz-i-ZAG%C5%81OSUJ W pierwszym poście pod listą jest info od Redakcji Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Basiu, zajrzałam do dziennika, ślicznie wyszły łazienki. Ja niezmiennie uwielbiam biało czarną chłopaków ale szara też jest piękna i 100 Lat dla synka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-216690.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.08.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Monia,Pestko ,Two dzięki Kupiłam dzisiaj stelaże do łóżka na pilota .Szukałam od 3 miesięcy okazji i znalazłam .Początkowo miałam kupić w Ikei ,a wczoraj wypatrzyłam w Jysku .Pojechałam do sklepu z zamiarem kupna dwóch po około 825 zł.Jadę patrzę a tam są one za 300 zł.Pytam się co jest grane,że widziałąm je w gazetce dużo drożej.Okazuje się ,że to jest z podnoszoną głową elektrycznie,bez podnoszonych nóg.Do czytania i oglądania tv to mi wystarcza a ile w kieszeni zostaje.Dobrze ,że kupiłam materac przystosowany do takiego stelaża Jutro postaram się jakieś zdjęcia wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts