Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

dzięki dziewczyny,ja ogólnie jestem bardzo narzekająca,ale jak mnie się coś podoba to jestem bardzo piejąca :)

No i pieję nad łązienkami moimi ,lubię je strasznie w dodatku.W szarej nadal brakuje lustra i szafki i liczę na pomoc.Jaką dać szafkę ,ale zapytam się jak zgromadzę na nią fundusze.Niby wiem ,ale podobno jest problem z zawieszeniem i najlepiej jakby tam miałybyć nogi.No a tego nie umiem sobie wyobrazić niestety ,w sensie bardziej mi pasuje bez nóg.Zmykam pojawię się wieczorkiem.

Szarlotko dzięki

Pestko ależ to napisałaś znowu mój M.będzie pękał z dumy.On też łzienki bardzo lubi....kuchnię zresztą też,...

Kupiłam wczoraj kafelki do kotłowni za umywalkę w castoramie szaro-niebieskie gołąbkowe cegiełka płaska połysk 10x30 cm -cena za metr 36 zł są piękne .Mama rozpoczyna kafelkowanie,teraz chyba bym je dała do kuchni zamiast cegieł...

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my jesteśmy w Jastrzębiej górze,a na plażę jeździmy do Karwii.Ciotka mojej mamy opowiadała,że co roku jeździła do Karwii jak jeszcze tam nikt nie przyjeżdzał,mieszkałą u jakiś miejscowych
Basiu cześc. my też mieszkaliśmy w Jastrzebiej, a jrzdziliśmy do Karwii na plażę , kolo rzeczki. przynajmniej ciepla woda, , szeroko i bez schodow:D

pokaż te szarą lazienke, bo nie wiem , gdzie ją znależć

Basiu - cegiełka w kuchni i salonie piękna (ale ja lubię cegiełkę wszędzie gdzie się da! ;-) ) łazienka dzieci - swietna! niby ciemna ale tak ogólnie bardzo jasna i taka młodziezowa! Za to Twoja szara - cudna! Żałuję, że nie byłam bardziej stanowcza gdy urzadzałam swoją, Twoja jest taka elegancko (nooo luxusowo) skromno - piękna!

Jakbyś mogła mi napisać co ile cm masz zawieszone massivy w kuchni byłabym wdzięczna (nie wiem czy potrzebuję 2 czy 3 sztuk - mam do oświetlenia ok 2 m blatu)

Basia, oczywiście wszystko masz piękne :) Przyłączam się do dziewczyn

Czy zdecydowalas się już na zasłony w salonie i sypialni? Ja utknęłam na tym a ponieważ już powoli się przenosimy sprawa zrobiła się pilna :(

Najgorzej z sypialnia nasza i małego bo tu na cito potrzebuje wymyslec kolory. A w pokoju małego to w ogole utknęłam :(

Basieńko,

Ale fajnie, że pokazałaś udomowione łazienki. Obie są świetne, ale to już wiesz :). Trzecia też wygląda super, choć jej nie pokazałaś. Cały dom jest rewelacyjny. W końcu tak troskliwie dobierałaś i szukałaś wszystko co go tworzy. Dziewczyny pięknie, ale też szczerze piszą :yes:

dzięki bardzo

Ewo widzę ,że przyjechałaś ,dzisiaj skkombinuję dla ciebie tel.do kafelkarzy,miałam go ,ale moje dzieci bawiły się telefonem i wszystkie wiadomości wykasowały :(

I mam w piwnicy przyklejone kafelki,chyba te które Ty będziesz miała w jakiejść łazieneczce,ja mam tylko delikatny szary,kafelki dla mnie piękne.

Mój mąż już polubił kafelki cegiełki.Kiedyś jak chciałąm mieć moją szarą łązienkę w cegiełkowych białych to nie chciał mieć "szaletów miejskich w domu"

Dzisiaj już inaczej na to patrzy :)

Alja te kwaiatki to...Ikeea są sztuczne.Zobaczyłam u mojej siostry i stwierdziłąm ,że wyglądają dobrze i nie kiczowato,więc je kupiłam,a jak myłam okno to dałam pod prysznic i tak zostało.Łazienki nie dokończone brakuje tego samego co od paru miesięcy....szafki z umywalką i lustra.

A dzisiaj dałam karnisz w sypialni wyżej i mama szyje zasłony....

Proszę Basieńko

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?217606-%C5%81azienki-na-Forum-modele-2013-Zobacz-i-ZAG%C5%81OSUJ

W pierwszym poście pod listą jest info od Redakcji

Edytowane przez pestka56

Monia,Pestko ,Two dzięki :)

Kupiłam dzisiaj stelaże do łóżka na pilota :).Szukałam od 3 miesięcy okazji i znalazłam .Początkowo miałam kupić w Ikei ,a wczoraj wypatrzyłam w Jysku .Pojechałam do sklepu z zamiarem kupna dwóch po około 825 zł.Jadę patrzę a tam są one za 300 zł.Pytam się co jest grane,że widziałąm je w gazetce dużo drożej.Okazuje się ,że to jest z podnoszoną głową elektrycznie,bez podnoszonych nóg.Do czytania i oglądania tv to mi wystarcza a ile w kieszeni zostaje.Dobrze ,że kupiłam materac przystosowany do takiego stelaża :)

Jutro postaram się jakieś zdjęcia wrzucić.