julianna16 23.08.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Basiu Jak urodziny? Ja z doskoku jestem na FM i przeoczyłam , ale uściskaj Solenizanta serdecznie . Fajna okazja z tymi stelażami i jaka wygoda . Specjalne materace to jakie? A płytki cegiełki gdzie kupowałaś? W TG są tańsze niż w B-u. My będziemy mieli szare w garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2013 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ewcia dziękiMaterac do takiego stelaża, nie może być spręzynowy,tylko lateksowy ,albo piankowy-ogólnie elastyczny,aby się zginał.Cegiełki mam jasno szare kupowałam w TG za 36 za metr,mam położone.Ewo a może przyjedziesz w przyszłym tygodniu,zapraszam sredecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.09.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Basiu, szukałaś chyba okrągłego lustra. Może TAKIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 No, i gdzie te fotki, które obiecałaś u Anitki. Potuptałam do dziennika - nie ma. Tu też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 no już mam 2 komputery i tak to bywa na jaki kolor przemalować łóżko,czy je zostawić ,a potem wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 (edytowane) po tej granatowej ścianie u Anity zaczęłam rozmyślać ,czy aby tu tego niebieskiego nie przerobić na taki jak u niej... Edytowane 4 Września 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 aha poszukam czy mam zdjęcia kafelkó∑,które moja mama przykleiła w kotłowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Basiu bardzo podoba mi sie Twoja sypialnia, super baza Ci wyszła. Taka spokojna i stonowana. Jaki masz metraz tego pomieszczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ale masz fajnych chłopaków Okno teraz wygląda b. ładnie Kolor do sypialni za łóżko i naprzeciw – jestem za zmianą na ten Anitkowy granat Łóżka nie ruszaj jeśli chcesz wymienić. Poradzę Ci to co Anitce – kup stelaż i materac, a headboard zamów u tapicera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ivy około 25 metrów.Na początku narzekałam ,że za duża ,ale teraz doceniłam jej wielkośc. Mam fotel do obicia ,wstępnie do tej kolorystyki znalazłam materiał do obicia ale nie wiem czy nie poszukam czegoś mniej romantycznego,wogóle to raz mam ochotę bardziej skandynawsko ,a raz bardziej romantycznie, nie mówiąc ,że czasami bardziej surowo. Narzutę na łóżko dam albo krem ,beż ,może z ikea albo ten kolor wtedy poduchy mogę również zrobić w tym materiale co fotel. Jak ktoś ma jakieś propozycje materiału na fotel to poproszę No i co z łóżkiem ?????jaki kolor?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 (edytowane) Pestko ięknie wygląda ten granat,przemaluję go ,ale poczekam ,aby męża nie wkurzać.Jak przyjedzie moja mama w październiku/listopadzie to przemaluję. Co do łóżka to tak chciałam zrobić jak napisałaś.To moje obecne jak ściągnę stelaż i materace wygląda identycznie jak te ze zdjęcia. Wogóle uważam ,że zrobienie łóżka to jest pestka:lol2:. A sugerujesz taki zagłówek jak na Twojej wizce? Super wyglądają takie zwisy nad szafkami nocnymi,ale jedynie mogę powiesić jakieś świeczki,a to chyba też dobry pomysł I jeszcze jedno,myslisz,że Twój kot ( ten od Julianny )pasowałby mi na cegłach przy zejściu do salonu?Muszę w końcu dekorować swój dom,bo pusto w nim Aha zasłony mam obecnie troszeczkę za krótkie,ale mama je szyła dosłownie na ostatnią chwilę i będziemy przedłużać. Edytowane 3 Września 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 A tutaj okucia do łóżkahttp://meblowe.okucia-shop.pl/category/357828/zlacza-do-lozek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 no i jeszcze w najbliższym czasie będę robiła stolik z palet do salonu,no i teraz jaki kolor????podoba mi się zarówno biały jak i drewniany,aczkolwiek do obecnej bordowej sofy to chyba lepiej w drewnie.Obecnie rozglądam się gdzie kupić 2 sztuki europalety,gdzieś tutaj na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 03.09.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Basiu, Piekna sypialnia. przestronna przede wszystkim i taka widna wiec spokojnie przemaluj sciany na ten mój granacik. Bedzie cudownie. Na zdjęciu pesteczki pieknie współgra to z takim łózkiem jak mnie sie marzy w przyszłosci. Wiec jesli chcesz wymieniac to moze szkoda roboty z tym starym. Potem ewentualnie nakastliki podrasujesz pod styl łóżka. co do stelazy do lózka.to chciałam spytac czy na nie nakladasz jeden duzy materac czy 2 pojedyncze? i gdziepolecasz kupno materaca?Aha i stoliczek ja tez bede robic niebawem. Europalety chyba na allegro mozna kupic... na kółkach bedzie ten stolik? ja troche sie boje ze zrysuje podłoge.Co do kolory to mnie podoba sie bardziej biały i na to szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Anita sypialnia bardzo widna,nawet chciałam zrobić test przysłaniając okno i zobaczyć jak 2 dachowe doświetlanjąŁóżka i stelaże mam dwa osobno,bo stelaż na pilota kupiony tydzień temu w Jysk.Teraz tam wyprzedaże i promocje.Co do materacy w jysku teraz są na nie fajne ceny również.A syolik z palet biały ,boję się ,że do bordo sofy ten biały może wyglądać tandetnie,aha chce na kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 03.09.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 basiu stelarze 2 i materace dwa tak? nie wiesz jak materace z jyska sie sprawdzaja? i jak porównwalnie do tego ikea wypada? W twoim pzypadku to faktycznie chyba drewniany bardzie stolik paletowy a zawsze kiedys mozna przemalowac i juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 tak 2 materace i 2 stalaże,miałam jeden materac z jysk i bardzo go lubiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 (edytowane) żeby nie zginęło biurko na koziłkachhttp://jakwdomu.blogspot.com/2013/04/biurko-na-koziokach.html http://wkreceniwdom.pl/z-bloga/65/i jeszcze fajny blog, m.in. łóżkohttp://jagodowyzagajnik.blogspot.com/2012/05/ozko.html Edytowane 3 Września 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Bardzo ładny ten materiał na fotel. Mówisz, że za romantycznie? A jakbyś zrobiła tak Chodzi o połączenie tego ślicznego materiału z drugim gładkim, najlepiej oczywiście granatowym, ale mógłby być też ten sam co na zagłówku łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Myślę, że i biały, i brązowy będą pasowały do kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts