Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Basiu :)

Jak urodziny? Ja z doskoku jestem na FM i przeoczyłam :(, ale uściskaj Solenizanta serdecznie :).

Fajna okazja z tymi stelażami i jaka wygoda :). Specjalne materace to jakie?

A płytki cegiełki gdzie kupowałaś? W TG są tańsze niż w B-u. My będziemy mieli szare w garażu :).

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewcia dzięki

Materac do takiego stelaża, nie może być spręzynowy,tylko lateksowy ,albo piankowy-ogólnie elastyczny,aby się zginał.

Cegiełki mam jasno szare kupowałam w TG za 36 za metr,mam położone.

Ewo a może przyjedziesz w przyszłym tygodniu,zapraszam sredecznie

• 2 weeks później...

Ale masz fajnych chłopaków :D

Okno teraz wygląda b. ładnie :yes:

Kolor do sypialni za łóżko i naprzeciw – jestem za zmianą na ten Anitkowy granat :D

Basia(GUTHOSE)-bedroom_DSC03272(granat).jpg

Łóżka nie ruszaj jeśli chcesz wymienić. Poradzę Ci to co Anitce – kup stelaż i materac, a headboard zamów u tapicera.

Headboard-16763919706970b-500wi.jpg MM_MenloPark19.jpg Headboard_100958218.jpg diamond-tufted-headboard-tutorial.jpg

ivy około 25 metrów.Na początku narzekałam ,że za duża ,ale teraz doceniłam jej wielkośc. Mam fotel do obicia ,wstępnie do tej kolorystyki znalazłam materiał do obicia

Zrzut+ekranu+2013-09-3+o+16.08.36.png

ale nie wiem czy nie poszukam czegoś mniej romantycznego,wogóle to raz mam ochotę bardziej skandynawsko ,a raz bardziej romantycznie, nie mówiąc ,że czasami bardziej surowo.

Narzutę na łóżko dam albo krem ,beż ,może z ikea

Zrzut+ekranu+2013-09-3+o+16.14.30.png

albo ten kolor

JT_sS1-iP5hAnq0XID7KEBb5RD2UL-VLvamSemZL-KA=w217-h209-p-no

wtedy poduchy mogę również zrobić w tym materiale co fotel.

Jak ktoś ma jakieś propozycje materiału na fotel to poproszę :)

No i co z łóżkiem ?????jaki kolor??????

Pestko ięknie wygląda ten granat,przemaluję go ,ale poczekam ,aby męża nie wkurzać.Jak przyjedzie moja mama w październiku/listopadzie to przemaluję.

Co do łóżka to tak chciałam zrobić jak napisałaś.To moje obecne jak ściągnę stelaż i materace wygląda identycznie jak te ze zdjęcia. Wogóle uważam ,że zrobienie łóżka to jest pestka:lol2:.

A sugerujesz taki zagłówek jak na Twojej wizce?

Super wyglądają takie zwisy nad szafkami nocnymi,ale jedynie mogę powiesić jakieś świeczki,a to chyba też dobry pomysł :)

I jeszcze jedno,myslisz,że Twój kot ( ten od Julianny )pasowałby mi na cegłach przy zejściu do salonu?Muszę w końcu dekorować swój dom,bo pusto w nim

Aha zasłony mam obecnie troszeczkę za krótkie,ale mama je szyła dosłownie na ostatnią chwilę i będziemy przedłużać.

Edytowane przez Barbara74

no i jeszcze w najbliższym czasie będę robiła stolik z palet do salonu,no i teraz jaki kolor????podoba mi się zarówno biały jak i drewniany,aczkolwiek do obecnej bordowej sofy to chyba lepiej w drewnie.

Obecnie rozglądam się gdzie kupić 2 sztuki europalety,gdzieś tutaj na miejscu

Basiu, Piekna sypialnia. przestronna przede wszystkim i taka widna wiec spokojnie przemaluj sciany na ten mój granacik. Bedzie cudownie. Na zdjęciu pesteczki pieknie współgra to z takim łózkiem jak mnie sie marzy w przyszłosci. Wiec jesli chcesz wymieniac to moze szkoda roboty z tym starym. Potem ewentualnie nakastliki podrasujesz pod styl łóżka.

co do stelazy do lózka.to chciałam spytac czy na nie nakladasz jeden duzy materac czy 2 pojedyncze? i gdziepolecasz kupno materaca?

Aha i stoliczek ja tez bede robic niebawem. Europalety chyba na allegro mozna kupic... na kółkach bedzie ten stolik? ja troche sie boje ze zrysuje podłoge.

Co do kolory to mnie podoba sie bardziej biały i na to szkło.

Anita sypialnia bardzo widna,nawet chciałam zrobić test przysłaniając okno i zobaczyć jak 2 dachowe doświetlanją

Łóżka i stelaże mam dwa osobno,bo stelaż na pilota kupiony tydzień temu w Jysk.Teraz tam wyprzedaże i promocje.

Co do materacy w jysku teraz są na nie fajne ceny również.

A syolik z palet biały ,boję się ,że do bordo sofy ten biały może wyglądać tandetnie,aha chce na kółkach

żeby nie zginęło biurko na koziłkach

http://jakwdomu.blogspot.com/2013/04/biurko-na-koziokach.html

http://wkreceniwdom.pl/z-bloga/65/

i jeszcze fajny blog, m.in. łóżko

http://jagodowyzagajnik.blogspot.com/2012/05/ozko.html

Edytowane przez Barbara74

Bardzo ładny ten materiał na fotel.

Mówisz, że za romantycznie? A jakbyś zrobiła tak

European-Heritage-Fotel-„Blue-Sky_Flowers”-2050-9167-1.jpg

Chodzi o połączenie tego ślicznego materiału z drugim gładkim, najlepiej oczywiście granatowym, ale mógłby być też ten sam co na zagłówku łóżka.