Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Pestko fotel mam bez tapicerowanych oparć ,w stylu art deco ,drewniane oparcia są,więc jeden materiał dam.A muszę poszukać materiału na łóżko podoba mi się zagłówek taki profilowany z napami,pokażę wieczorkiem.

Stoliczki chyba wolę drewniane,ostatnio jeszcze myślę nad innymi stolikami ,ale wersja paletowa jest tańsza,w domyśle stać mnie na nią :)

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja bym tapicerowała fotel tym samym materiałem co zagłówek i tylko poduchę bym zrobiła z tego kwiecistego i rzuciła na fotelu. Poduchy możesz też na wierzchu narzuty na łóżku takie same dać.

To ja bym tapicerowała fotel tym samym materiałem co zagłówek i tylko poduchę bym zrobiła z tego kwiecistego i rzuciła na fotelu. Poduchy możesz też na wierzchu narzuty na łóżku takie same dać.

No to muszę znaleźć materiał na zagłówek,ale wtedy fotel może być za bardzo smutny ,bo zagłówek w jednym kolorze spokojnym,chyba len najlepiej,no albo aksamit?

Dziękuję :)

Widziałam u znajomych kanapy pokryte tym właśnie materiałem. Jest absolutnie zjawiskowy, nie tylko wizualnie, ale rownież "w dotyku" :)

Po raz kolejny pozachwycam się całością Twojego domu, w szczególności łazienką chłopaków - dawno żadne pomieszczenie tak bardzo mnie nie zachwyciło kolorystyką i dopasowaniem do wieku i potrzeb użytkownika :)

Bami rozpieszczasz mnie tymi słowam :)

A nie możesz zrobić fotek tych kanap?

Jak ja lubie spotkania z Julianną,dzisiaj mnie odwiedziła:wiggle::wiggle:

Siedzę własnie w jadalni kupiłam dzisiaj świetną rzecz do ozdoby ściany, coś z typografi,stoi dumnie na blacie na półwyspie w kuchni,no i spowodowało ,że chcę więcej,chcę wieszać obrazki i inne rzeczy....chcę szaleć z młotkiem ,ale nie mam co zawiszać i gdzie te ozdoby kupić,no i chciałabym coś własnoręcznie również

Bami rozpieszczasz mnie tymi słowam :)

A nie możesz zrobić fotek tych kanap?

mało prawdopodobne niestety :(

rzadko u nich bywam, a jakoś mi niezręcznie prosić, by zrobili fotkę swojej kanapy i wysłali mi mailem ;)

kanapa była zdecydowanie klasyczna w kształcie i stylistycznie kojarzyła mi się tak trochę "amerykańsko". Mam wrażenie, ze ten materiał jest bardzo uniwersalny: bedzie pasował i do klasycznych, i do nowoczesnych wnętrz

Basieńko ledwo żyję, ale jestem :)

Dziękuję za miłe słowa (Ivy też :hug:). Wiesz, że ja też lubię nasze spotkania. To dla mnie zawsze miła okazja by się pośmiać i czerpać pełnymi garściami z Twojej energii :).

Dziewczyny, dom Basi pięknieje aż miło :). Wiem, że marzysz o granacie Basiu, ale ja nie zamalowałabym tego pięknego koloru w sypialni :no: Mnie się bardzo podoba właśnie taki. A może granatowe zrobisz tylko pasy? Wtedy byłyby dwa w jednym :D

Bami u nas z materiałami kiepsko,ale ta strona ma rzeczywiście dużo propozycji,podają mi się programy kanadyjskie lub amerykańskie na domo lub tvn style gdzie idą do sklepu i mają z czego wybierać,potem jadą do wielkiego hangaru i kupują stolik,obrazki,lampy jakie im pasują.U nas trzeba czasami dłuższego czasu aby ccoś znaleźć.

U mnie dzisiaj elektryk,któ®y przychodzi montować antenę od kilku miesięcy,ale o dziwo TV nam nie brakuje..

Ewo dzięki za miłe słowa,fajnie ,że mieszkasz obok i się spotkałyśmy.Mam wrażenie ,że znamy się od dawna.Może na jakiś koloniach byłyśmy razem;)

Pesteczko dzięki za pamięć ,ja przedpokój dalej mam nie zrobiony,teraz fundusze gromadziliśmy na rekuperator,schody zewnętrzne poczekają do przyszłego roku,zimą chciałabym jeszcze dokończyć łazienki.

Fajna propozycja z taką zabudową,myślałąm nad czymś takim prostym,bez tych półek widocznych,bo u mnie nie ma miejsca i mi się to nie podoba.

Muszę sobie tam posiedzieć i popatrzeć, podumać.Ostatnio brakowało mi lustra i pojechałam do Ikei i kupiłam,ale teraz żałuję,że nie kupiłam lustra hemnes,bo to co mam jest takie bezpłciowe.Ale własnie to wina braku pomysłu na ten przedpokój.

Beata kręciołki mam z ikei już

Ewo dzięki za miłe słowa,fajnie ,że mieszkasz obok i się spotkałyśmy.Mam wrażenie ,że znamy się od dawna.Może na jakiś koloniach byłyśmy razem;)

Jeszcze się okaże jak u Mooreli, żeśmy w dzieciństwie w jednej piaskownicy grzebały łopatką :lol2:

Już nie żałuj tego lustra. Jest ok - proste, bezpretensjonalne i pasuje do podłogi :)