f.5 18.09.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jak nie kot to moze BRUCE LEE chłopakom sie spodoba http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif tez wczoraj paliłem http://emotikona.pl/emotikony/pic/2piwko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.09.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jak nie kot to moze BRUCE LEE chłopakom sie spodoba http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif tez wczoraj paliłem http://emotikona.pl/emotikony/pic/2piwko.gif Mądralo bruce lee to mnie się nie podoba,oni by woleli Ronaldo ,bo Bruce nie znają Ja drewnTy masz zmiękczacz wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 18.09.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 To rambo tez nie podejdzie no dobra a Ronaldo to ten co u mnie sprząta podjazd czy jakis inny ??? co do zmiękczacza to nie mam bo słyszałem ze musi byc podłączony do ujęcia wody i musi miec odpływ wody w celu jego przepłukiwania. Nie mam miejsca w pomieszczeniu gospodarczym a w garazu gdzie mam główne ujęcie wody nie mam kanalizy w związku z tym odpada zmięczacz. na początek poleca zestaw 3 podstawowych filtrów jednak i tak mam zacieki na kabinie prysznicowej nie mowiąc o kibelku a co sie dzieje na wannie i brodziku to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Czyli z tych, które posłałam Ci mailem, nic. Pamiętaj, że nie możesz wszędzie dać grafik typu poster, bo Ci się zrobi galeria plakatu. Nawet puste ramki robią fajną ścianę Galerie A może na tej cegiełce przy schodach dasz coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Pozbierałam te obrazki dla Anitki, ale fatalnie, bo nie zdążyłam przymierzyć ich na jej ścianach Ten jednak trzymałam specjalnie z myślą o Twoich schodach Na ścianie naprzeciw kominka pomyśl o dużej grafice albo fotografii podzielonej na kilka części KOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.09.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 KAsiu wczoraj przeglądałam bardzo dużo,mam mętlik w głowie,ale wróciłam dzisiaj do tego co mi przesłałaś.Kota lubię,podoba mi się też chaplin o dziwo,i też strasznie afisze mi się podobają,klimaat rzeczywiście jest fantastyczny,mąż też zaproponował to:http://www.allposters.pl/gallery.asp?CID=6C91A582980F410CA736BE065D67A0AB&apnum=335075&IID=C2BA097136E64B47A45FF6C9DC27F714&startat=/getPoster.asp&PODConfigID=0 Kasiu ja mam pierwszy raz dół otwarty ,czyli połączenie wielu pomieszczeń i może dlatego ciężko mi jest to połączyć,nie mam doświadczenia.W salonie tam vis a vis kominka powinno być (chyba) albo jedno co dużego ,albo dwa.Jeszcze nie wiem jak ten salon będzie wyglądam-w sensie ułożenia kanapy ,ale strasznie mi się podobają obrazy nie wiszące tylko stojące na podłodze,albo szafce.U mnie salon jest bardzo wysoki w stosunku do swoich wymiarów,co chyba dodatkowo potęguje wrażenie wysokiego sufitu,więc tylko pozostaje postawienie obrazów na szafkach.Obawiam się też rozmieszczenia sprzętów w tym pomieszczeniu-alu to już kolejny problem.No właśnie w nawiązaniu do Twojego przedostatniego postu,jak łączyć to co powiesimy na ścianie w różnych pomieszczeniach?inspirując się- ucząc często widzimy pojedyńszcze pokoje a, nie całe domy.Muszę wrócić do gazet gdzie często są pokazane całe domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.09.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja osobiście uwielbiam widok wody-morza-latarni,łódek Ale czy rto wszystko można połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Basiu nie da się priva wysłać, proszę http://www.konach.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Piękny obraz wybrał Twój M. Zawsze mi się podobały dyskretne akty ukryte nieco kompozycją lub kolorem obrazu. Masz wielką ścianę w salonie i możesz tam zawiesić bardzo duży obraz, a żeby łatwo go wkomponować w całość wnętrz, dołóż do niego inne grafiki, plakaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.09.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zawsze mi się podobały dyskretne akty . mnie tez tylko z tą roznicą ze mniej dyskretne http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.09.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Mi najbardziej podoba się napis który zaproponowala Pestka. Ramki ze zdjęciami już dla mnie oklepane. Tez chciałam mieć galerie ale zmieniłam zdanie. Tez chce napis nad półką w kuchni. Czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Gustaw Klimt, Brzozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 19.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Basiu tez poszukuje obraz do salonu, ale ja raczej cos z abstrakcji i koniecznie przesyconego barwami dla przelamania monotonii. Mam cos na oku, ale kompletnie nie znam sie na obrazach i nie wiem czy czasem nie wybiore "kiczu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.09.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) Alu mój mąż kiedyś miał Kandinskiego ,dla mnie to jest kicz straszny A nie wiem co to jest może ktoś wie? i jeszcze kandydat mojego mężą i jedno i drugie mi się podoba,a przecież są tak różne...no ale to u mnie norma Pestko Klimt coś mi nie za bardzo Edytowane 19 Września 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.09.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Znalazłam ,a właściwie mój mąż i co się okazało ,że cały czas podobają mi się obrazy Toulouse-Latrec to jest Toilet ,ale w innej kolorystyce http://www.luelue.pl/reprodukcje/toulouse-lautrec/rousse-the-toilet-by-toulouse-lautrec.html Pestko ,ale Ty strzelasz gole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.09.2013 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No, jak ma być inaczej ? Przecież one zwyczajnie są dobre, więc to żadna sztuka. Ja Ciebie po prosty nakierowałam Wśród tych, które Ci wysłałam mailem były tylko 2 Toulousy. Większość to Cheret i Steinlen. Le Chat Noir jest właśnie Steinlena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Basiu, piękny ten obraz . Pamiętam go u Kraszewskiej Świetnie będzie pasował u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.09.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Basiu, piękny ten obraz . Pamiętam go u Kraszewskiej Świetnie będzie pasował u Ciebie. Tak był u Kraszewskiej ,a ja właśnie się zastanawiam ,bo ona ma klasyczne wnętrza . No właśnie czy naprawdę będzie pasował do mnie?Czy bardziej coś w stylu afiszu,grafiki,fotografii,typografii???? Ewo byłam u Ciebie :)znowu mam stylowy misz masz w głowie.Z reguły się zaczyna od mebli,ja teraz zaczynam od tych nieco tańszych lamp,obrazów.Mam obawy ,że jak dojdzie do zakupu sofy ,stołu i krzeseł to wszystko razem nie będzie się trzymało kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.09.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Basiu, ale Ci już zazdroszczę takiego etapu...ja na razie marzę o meblach do dzieci żeby ogarnąć wszędzie panujący bałagan, o garderobie zamiast ubrań w szafce łazienkowej i na podłodze i o roletach do okien coby nas nikt nie mógł podejrzeć ale mam nadzieję że etap obrazów też kiedyś przyjdzie, choć w mieszkaniu powiesliliśmy pierwszy po dobrych kilku latach Ten ostatni akt też mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 22.09.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Basiu obraz to strzal w 10, gra idealnie z salonowym stylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts