Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Basiu! Pisałam do Ciebie wcześniej.... Bardzo podoba nam się Twoja kostka szara,jest śliczna:yes:.Czy mogłabym Cię prosić o zdjęcia kostki i też z bliska poproszę-to jest dla nas bardzo ważne.I mam w związku z tym pytania> czy ta kostka nie jest za jasna,tzn chodzi mi o to czy przy słoncu jest bardzo jasna?Tak wiem ona ma różne odcienie szarości.Czy bardzo się brudzi?Czy macie jakies wzorki na kostce,tzn koła,romby-zeby nie było monotonnie? Mój mąż chce takie a la łączone kwadraty,a ja wiem,ze od takich wzorków się odchodzi.Za niedługo tzn chyba za pare dni będziemy musieli podjąć decyzje z kostka i wahamy się pomiędzy twoją ,a grafitową.Bylismy zdecydowani na grafitową-ale boimy się czy ten grafit nie będzie za ciemny;).I czy ta Twoja kostka jest jasna?Prosze odpisz

Lea hmmm....u mnie specyficzne warunki,wjeżdza się na podjazd z drogi błotnistej,czyli moja kostka jest w mokre dni ubłocona.Ja bym chyba wolała ciemniejszą w zasadzie nie chyba ale na pewno.

Ostatnio zachwycałam się kostką jakiejś naszej bliskiej forumowiczki,jak byś poszukała w moich postach to być znalazła,ona też ma taką mieszaną kolorystykę ,ale większe te bloczki,a taras ma z betonowych płyt ,zawsze zapominam kto ,ale ma śliczną tę kostkę.

Moja kostka to chyba jakaś wyblakła,fajnie wygląda jak jest mokra.Jak kiedyś będziemy mieli drogę i pieniądze to zrobimy kostkę granitową.

U mnie nie ma wzorków,mam wplątane dwa pasy kostki granitowej po dwóch stronach wjazdu.Ja bym wolała ciemniejszą.

Jutro zrobię zdjęcia.

Basiu mnie tez się podoba kostka Lucki:yes:,ale mojemu M. już niestety nie.A my w kwestii budowy domu,urządzania musimy się zgadzać,tak mamy :D.Czyli piszesz,że wolałabys ciemniejszą.Hmmm...Z wielką niecierpliwością będę czekała na zdjęcia kostki:wiggle:.I po nich zdecydujemy,jaką kostkę ostatecznie weźniemy.

Łukasz Karolina wnękę zmierzę ,zrobiłąm ją głębszą specjalnie aby lodówka miała luz z tyłu,bo tak jest wymagane.Lodówka wystaje włsnie o te drzwi.Mogłabym ją popchnąć głębiej ,ale drzwiczki muszą się otwierać.

W szarej łazience szafka pod umywalkę ma być z dewna dębu ,na tym wolnostojąca umywalka catalano,i jest to przewidziane po drugiej stronie wanny.Ale tego jedynie brakuje w łązience.Myślę ,że do roku powinno być :)

Jakie to zdjęcie kuchni jest brzydkie,w rzeczywistości wygląda kuchnia o wiele lepiej :)

Basiu dwa pytania, jaką dokłądnie farbę masz na schodach, czy to jest jasno szary, ??? jaka to farba

i drugie pytanko:-) chodzi mi o kafle szare w łazience, pamietasz doklądnie producenta i model??

kori kafle to Tagina ( producent) in wire, kupowałam w Max flizie,jeśli chodzi o farbę na schodach,to o jakie zdjęcie schodów Ci chodzi?

Bo na schodach na ścianie gdzie są światełka ledowe to złamana biel Ral 9010.