Barbara74 01.10.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 właśnie nad tym muszę się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jeśli szafę miałby wykonywać stolarz, którego znasz, może poproś go radę w sprawie podziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.10.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Pestko nie mam stolarza zaufanego i nie mam zaufania do gustów i smaku stlarzy.Nauczyłam się,że muszę wszystko sama zrobić,albo z Twoją czy forumową pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mnie chodziło raczej tylko o to, co sądzi stolarz na temat szerokości drzwi w Twojej szafie. A ta firma, ktora robiła Ci kuchnię? Nie zajmują się takimi zabudowami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.10.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 tak ta firma mi zrobi,myślę, no chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Z kuchnią wyszło super, więc i tu dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.10.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Hej Basiu! Pisałam do Ciebie wcześniej.... Bardzo podoba nam się Twoja kostka szara,jest śliczna:yes:.Czy mogłabym Cię prosić o zdjęcia kostki i też z bliska poproszę-to jest dla nas bardzo ważne.I mam w związku z tym pytania> czy ta kostka nie jest za jasna,tzn chodzi mi o to czy przy słoncu jest bardzo jasna?Tak wiem ona ma różne odcienie szarości.Czy bardzo się brudzi?Czy macie jakies wzorki na kostce,tzn koła,romby-zeby nie było monotonnie? Mój mąż chce takie a la łączone kwadraty,a ja wiem,ze od takich wzorków się odchodzi.Za niedługo tzn chyba za pare dni będziemy musieli podjąć decyzje z kostka i wahamy się pomiędzy twoją ,a grafitową.Bylismy zdecydowani na grafitową-ale boimy się czy ten grafit nie będzie za ciemny;).I czy ta Twoja kostka jest jasna?Prosze odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.10.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Lea hmmm....u mnie specyficzne warunki,wjeżdza się na podjazd z drogi błotnistej,czyli moja kostka jest w mokre dni ubłocona.Ja bym chyba wolała ciemniejszą w zasadzie nie chyba ale na pewno.Ostatnio zachwycałam się kostką jakiejś naszej bliskiej forumowiczki,jak byś poszukała w moich postach to być znalazła,ona też ma taką mieszaną kolorystykę ,ale większe te bloczki,a taras ma z betonowych płyt ,zawsze zapominam kto ,ale ma śliczną tę kostkę.Moja kostka to chyba jakaś wyblakła,fajnie wygląda jak jest mokra.Jak kiedyś będziemy mieli drogę i pieniądze to zrobimy kostkę granitową.U mnie nie ma wzorków,mam wplątane dwa pasy kostki granitowej po dwóch stronach wjazdu.Ja bym wolała ciemniejszą.Jutro zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.10.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 o mam to podjazd Luckyhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?210609-Dom-z-dużym-oknem-dziennik/page9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.10.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Basiu mnie tez się podoba kostka Lucki:yes:,ale mojemu M. już niestety nie.A my w kwestii budowy domu,urządzania musimy się zgadzać,tak mamy .Czyli piszesz,że wolałabys ciemniejszą.Hmmm...Z wielką niecierpliwością będę czekała na zdjęcia kostki:wiggle:.I po nich zdecydujemy,jaką kostkę ostatecznie weźniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.10.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Lea daj swojego maila będzie szybciej,wczoraj wróciłam po zmroku do domu,syn musiał zaliczyć fryzjera a to u nas wielkie wydarzenie,bo jak w drodze stwierdził ten zawód jest niepotrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 08.10.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 He he mój syn też nie znosi fryzjera:no:. Do nas przyjezdza za tydzien zaprzyjaźniona fryzjerka i już się boje tego dnia,kiedy zacznie mojego szkraba obcinac. Basiu wysłałam Ci wiadomość prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Basiu, co dokładnie masz w łazience na podłodze, chodzi mi o ten szary gres?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 hej... super domek zastanawia mnie gdzie macie umywalki w swojej łazience? i jakie ona ma wymiary???? no i zabudowa w kuchni: kuchnia cegły bez fug jak głęboka była wnęka zrobiona? i ile cm wystaje lodówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.10.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Basiu, co dokładnie masz w łazience na podłodze, chodzi mi o ten szary gres ?? to samo co na ścianie to Tagina,w dzienniku łatwo znaleźć ,nie pamiętam dokładnie nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.10.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Łukasz Karolina wnękę zmierzę ,zrobiłąm ją głębszą specjalnie aby lodówka miała luz z tyłu,bo tak jest wymagane.Lodówka wystaje włsnie o te drzwi.Mogłabym ją popchnąć głębiej ,ale drzwiczki muszą się otwierać. W szarej łazience szafka pod umywalkę ma być z dewna dębu ,na tym wolnostojąca umywalka catalano,i jest to przewidziane po drugiej stronie wanny.Ale tego jedynie brakuje w łązience.Myślę ,że do roku powinno być Jakie to zdjęcie kuchni jest brzydkie,w rzeczywistości wygląda kuchnia o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2013 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 To zrób nowe i pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianasj 20.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witaj , Wczoraj przejrzalam Twoj dziennik od deski do deski. Jestem na etapie wybierania sprzetu do kuchni i zastnawiam sie gdzie wynegocjowalas takie ceny Electroluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Basiu dwa pytania, jaką dokłądnie farbę masz na schodach, czy to jest jasno szary, ??? jaka to farbai drugie pytanko:-) chodzi mi o kafle szare w łazience, pamietasz doklądnie producenta i model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.10.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Basiu dwa pytania, jaką dokłądnie farbę masz na schodach, czy to jest jasno szary, ??? jaka to farba i drugie pytanko:-) chodzi mi o kafle szare w łazience, pamietasz doklądnie producenta i model?? kori kafle to Tagina ( producent) in wire, kupowałam w Max flizie,jeśli chodzi o farbę na schodach,to o jakie zdjęcie schodów Ci chodzi? Bo na schodach na ścianie gdzie są światełka ledowe to złamana biel Ral 9010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts