Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkim bardzo dziękuję ,za życzenia i mam nadzieję ,że swięta upłyneły radośnie i smacznie.

Życzę wszystkim najlepszego w Nowym Roku 2014 roku.

Z racji ukończenia niedawno 40 lat to życzę wszystkim zdrowia,bo ostanio dopadło mnie,że z racji posiadania dzieci ,chcę żyć długo i je wspierać,widzieć jak zakładają rodziny i im pomagać,a jak wylecą z domu to wstawać późno ,kłaść też późno,chodzić do kina pod wpływem chwili itp.

Opróćz zdrowia,życzę miłości ,przyjaźni i życzliwośći osób bliskich i tych z któ®ymi macie do czynienia.

Dzisiaj porobię zdjęcia,ale u mnie aż tak bardzo dużo zmian nie ma.

Ale mam mały kibelek, musi być jeszcze dopicowany,ale to jak odpocznę od świąt.Bo prawda jest taka,że jestem po nich zmęczona ,chyba przyjemnie zmęczona.

Co do zdjęć to opróćz zrobienia trzeba je wstawić i ciekawe czy coś się tu zmieniło technicznie ,mam nadzieję,że nie.

Ivy cegła klejona na klej do płyek z mapeja ,taki co nie opadają,jest na worku taka notka.

Fuga to około 1cm,lepiej więcej niż mniej ,bo wtedy wygodniej przy aplikacji fugi.

Moja jeszcze nie zaimpregnowana.

Aha coś nie miałam powiadomień o wpisach u mnie :(

:hug:

Piękne życzenia.

Technicznie fm jest po staremu :yes: Też czekam na zdjęcia.

Ostatni naoglądałam się dzieł w drewnie u mojej Kaśki i nie mogę się doprosić o fotki, bo chciałam je pokazać Tobie. Wyślę Ci mailem jak tylko dostanę.

łazienka dolna ,cegiełki białe z elkamino malowane na biało, lustro o średnicy 80 cm , podświetlone od tyłu ledami,blat z dębu ,pogrubiony od przodu do 8 cm.

Montaż blatu, ledów za lustrem ,lustra ,umywalki ,syfonu mój Mr Wallet

Aha lampa sufitowa to szklany klosz z casto,a w nim ozdobna żarówka z żarnikiem- montaż też Pan wallet :)

20140106_170806_resized_2.jpg

i jeszcze stół

projekt mój, wykonanie Mr. Wallet

stół deski dębowe zamawiane w tartaku całość 100x200cm,olejowany,również szczotkowany,nogi to koziołki z Ikei

No i brakuje mi krzeseł,na szybko kupione taboreciki w Ikei i pomalowane nogi na czarno,a pokrowce uszyte przez mamę

20140106_170921_resized_2.jpg

Część Basiu:)

Chciałam Ci złożyć życzenia świąteczno-noworoczne, ale Twój wątek gdzieś mi zniknął.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i z okazji urodzin. Jesteśmy chyba rowiesniczkami. ;)

Czekam na zdjęcia z domku, bo dawno nic nie wrzucałaś. A łazienka i stół czadowy.

Świetnie wyszło. Tym bardziej, że to robota Twojego. Łazieneczka wyszła bardzo ładnie. Lampę pochwaliłabym za samą żarówkę. Wiesz, że lubię szklane bulwy :D Krzesełka też się komponują. A jaką masz świetną choinkę i miejsce na nią cudne.

Ups, miałaś urodziny :hug:

Pomaluj pałąki oparć krzeseł na czarno i po kilkanaście cm nóżek. A pokrowcom na taborecikach doszyj białe wąskie paski w narożnikach i zawiąż na kokardy.

Edytowane przez pestka56

ładuję zdjęcia będą za chwilę.

Magdo dzięki za zyczenia,ja ostatnio zaglądałam do Ciebie

Pestko krzesła są tymczasowe,dzisiaj mi uciekły świetne sprzed nosa i jakie były tanie,cholera dałabym 4 razy więcej by je mieć

Te 3 białe krzesełka idą do mamy do kompletu do stołu,ale to później.

Choinka była do sufitu,musiałam dokupić trochę bombek,dzisiaj ją włąśnie uprzątnęłam i jest pusto.

Co do łazieneczki to miałam z nią kłopot,cudowałam,wydziwiałam,ale drewno i biała cegła dała klimat,podświetlane lustro wygląda bardzo efektownie,dam chyba jeszcze deskę -półkę pod blat,ale mam na to resztę życia,chyba się wykończę jak będzie wszystko wykończone :)

Basiu cudownie :-) strasznie podoba mi sie lazieneczka i stol rewelacja ;-)

mam próbę czy możesz mi napisac skąd blat oraz jak montowany ?

chodzi Ci o blat w łazience?na kątownikach z casto 6 szt.,4 szt, na dłuższej ścianie ,po 1 szt. na krótszej.Kątowniki na oko mówię 6-7 cm na 6-7 cm.

Ivy co z cegłą chcesz fotki,byłam na chwilę u Ciebie wczoraj ,ale komputer mi się zawiesił w trakcie

czarne :D

Basiu, ślicznie u Ciebie! stół super :yes: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Basiu! :hug:

Basiu dziękuję za zyczenia,chyba już się zadomowiłaś na dobre,bo ostatnio się pojawiasz :)Muszę koniecznie zobaczyć co nowego u Ciebie,czy masz jakieś nowe fotki.

Jak taras i ogród ?chyba dopiero go zaczniesz robić?

Basiu też myślę ,że dwie czarne,nawet mój mąż ,któ®y zawsze narzekał na za dużo czarnego w domu,też mówił o czarnych.

W zasadzie u mnie tylko podłoga i blat w kuchni czarne,stołki barowe,a na gó®ze u starszego ,ale to się nie liczy.

Problem jakie czarne?Chyba kupię zwykłe narazie czarne abażury.