Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Pestko

ten to około 2,5 x 3

http://www.ebay.com/itm/Safavieh-Handmade-Cambridge-Moroccan-Geometric-Patterned-Navy-Wool-Rug-8-x-10-/301043766058?pt=US_Area_Rugs&hash=item46179b532a

koszt

409+56 przesyłka+150 cło

600 dolarów czyli 1800 zł na gotowo

no to cena dobra

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutowe ładne i są też w mocniejszych kolorach, ale drapią leciutko podłogę i matowieje. Także musi leżeć w stałym miejscu.

Ale ja wolę miękko pod stopami, więc wełna, bawełna. O jedwabiu ani słowa, bo cena straszna

Basia,

mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie:

prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum

Edyty E&K

dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484

Dziewczyny, ale przygalopowałyście :)

Kinga - szybko działasz :D. Poduchy pierwsza klasa!

My tu gadu, gadu, a Ty od razu do dzieła :)

Basiu, widziałam te dywany na West. Też bardzo mi się spodobały :yes:. Super, że można je znaleźć na ebay.

Dziewczyny, ale przygalopowałyście :)

Kinga - szybko działasz :D. Poduchy pierwsza klasa!

My tu gadu, gadu, a Ty od razu do dzieła :)

.

Właśnie skończyłam szyć czarne z białym zamkiem. Wg mnie wyszły zaj...cie ;) Nabieram ochoty na więcej :wiggle: Jutro obfocę w świetle dziennym i Wam pokażę

Pimacolado skąd Ty bierzesz te swetry,zy kupujesz gotowy taki materiał

jak sobie radzisz z rozcięciem potrzebnym do wymiany pokrowca,czy dajesz z tyłu,czy na szwie,no i co zamek błyskawiczny?

W tych czarno białych-ostatnich to ten zamek z przodu już spełnia tę rolę

Edytowane przez Barbara74

Pimacolado skąd Ty bierzesz te swetry,zy kupujesz gotowy taki materiał

jak sobie radzisz z rozcięciem potrzebnym do wymiany pokrowca,czy dajesz z tyłu,czy na szwie,no i co zamek błyskawiczny?

W tych czarno białych-ostatnich to ten zamek z przodu już spełnia tę rolę

Basia - do tych czarnych i poprzednich szarych posłużył mi kupiony w secondhandzie szal o wymiarach : 50x200cm. Wiec idealny do uszycia 2 pokrowców o wymiarach 50x50. szare zszyłam na stałe - w środku jest wkład poliestrowy więc będę prac całośc na 40st. Do tych czarnych zainspirowało mnie zdjęcie wstawione przez Ewkę - i tutaj biały zamek wszyty po wierzchu słuzy jako element dekoracyjny i do "otwierania" poszewki :yes:

Jest jeszcze jeen szal czarny w tym secondchandzie (kupuje po 25zeta) i kusi mnie żeby zrobić jeszcze dwie tylko tak naprawdę to jż nie potrzebuje dla siebie ale może zrobię dla siostrzenicy..... Ze swetrów jest więcej roboty z wycinaniem kwadratów i zszywaniem ale tez się da :yes:

Pinacolado, teraz to już zawodowo zrobiłaś. Dorób jeszcze poduchy czarne z innymi kolorami suwaków, może żółte, pomarańczowe, lila...

też o tym myślałam. Jakbym dostała gdzieś turkusowy suwak bo Julka ma pokój biało czarny i jedynym akcentem kolorystycznym jest turkusowa ściana 3d