paciorki 13.04.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Przepraszam Guthouse, za wtrącenia nie dotyczące Twojego domu ale tylko chciałabym przekazać f.5 informację, że w Imielinie jest tartak gdzie dowolną ilość kory można sobie zabrać za darmo. Należy jedynie być w sobotę po godz 11. Bywało, że podjeżdżały niewielkie ciężarówki i w sile czterech panów były ładowane do pełna korą za pomocą szufli do śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.04.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 A to fajnie może i mnie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.04.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Daj spokoj, nie ma co. Robimy ogrodzenie. W sensie dosłownym - robimy czyli mój maz się za to wzial bo krzyknęli nam tyle ze się wkurzyl i będzie robic sam W ogole to ostatnio mocno zwatpilam w swój gust, kiepskie wybory robie Beata, za przeproszeniem - co Ty pierniczysz???? TY kiepskie wybory???? Basia, jak tam u Ciebie, co z tarasem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.04.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 A ja mam mentlik w głowie,panowie od poprawy kostki wchodzą po świętach.Oni mają wylewać słupy pod taras,muszę więc je wyliczyć .Dookoła drewnianego tarasu ma być ,stopień niżej taras z czegoś innego.Albo płyty betonowe,albo kostka.Jeśli kostka to Aprilia z Kostbetu http://www.centrumkostki.com.pl/97.591.0.0.APRILIA-gr.8cm-Mix---powierzchnia-melanz ale najbardziej podobają mi się płyty betonowe,ale ich nie widziałam na żywo. No i mur przed domem a w zasadzie od lini bocznej domu z czego nie wiem,czy tynkowany,czy może z czegoś innego. Szarlot nic nowego nie mam,poobcinałąm trochę gałęxi wchodzących na dom i mam drewniany bałągan właśnie na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.04.2014 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Gdyby ktoś był zainteresowany płytami betonowymi Jadar to możemy się podzielić kosztem transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.04.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://foto3.m.onet.pl/_m/cc96a0344f6474a929a6315f4d8ce6d3,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.04.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Basia, co u Ciebie? Zdecydowałaś coś z brukami? CO teraz robicie? PS. Zauważyłam, że popisaliśmy Ci w dzienniku zamiast w komentarzach, idę tam poczyścić swoje wpisy - przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.04.2014 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Morelko dalej się zastanawiam,ale decyzja musi być podjęta na dniach. U mnie ruszyła akcja poprawianie bruku. Sciągnęli kostkę przedłużą ją do granitowej opaski wielkie obrzrża grafitowe zamienią od razu na betonowe w graficie w opasce rosły bukszpany i funkie na przemian ,dam tam białe kamyczki, to strona północna,a może z bukszpanami dać coś innego?ma ktoś pomysł. tutaj też ściągnęli kostkę ,którą przełożą na przód,i tutaj ma być coś innego Planowałam płyty Megan,ale z uwagi na brak możliwości zobaczenia ich i problem z dostawą i dostępnością ,zmieniłam na płyty Maxima z Libetu. Gdybym je położyła to dam między nie kamyczki i takim tarasem obejdę z każdej strony drewniany taras-będzie to poziom niżej niż drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.04.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Basia ja się pogubiłam, to Ty masz dwa tarasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.04.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Basia ja się pogubiłam, to Ty masz dwa tarasy? no tak bo mam okno narożne w salonie,na ostatnim zdjęciu jest jedno z okien narożnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.04.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.04.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Odpisałam nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.04.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Acha, już rozumiem, i taras będzie też taki jakby narożny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.04.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Basia, fajna ta Maxima z Libetu. Zwłaszcza ułożona z kamyczkami. Gdzieś widziałam takie ułożenie i bardzo mi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.04.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Taras drewno będzie przy oknie przesuwnym ,tym co nie ma teraz nic ,i on będzie wychodził poza budynek około metra lub 1,5.Natomiast taras z płyt drugiego okna otoczy też drewniany taras.Ja jeszcze Maximy nie widziałam,jutro jadę.I chyba i tak ją dam ,bo nie mam siły i czasu dalej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.04.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja mam tylko do betonów (jak te Libety) i płytek wątpliwość jeśli chodzi mocne nagrzewanie w słońcu. Kamień jest pod tym względem lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.04.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Czy ktoś zna i widział kanapy Modalto?Kiedyś Agnieszka zaproponowała mi narożnik z tej firmy model Dewon na wizkach,potrzebuję na gwałt je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.04.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja mam tylko do betonów (jak te Libety) i płytek wątpliwość jeśli chodzi mocne nagrzewanie w słońcu. Kamień jest pod tym względem lepszy. Tylko ,że droższy niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.04.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 A zaglądałaś na wątek Piu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.04.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Zawsze, jakby parzyło w podeszwy, można położyć chodniki jutowe gdy słoneczko przygrzewa Ty coś chyba z USA sprowadzałaś? Oni mają takie spec dywany na taras, bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts