Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Jak Ty to zrobiłaś,też bym tak chciała ,sama sobie tak zmieniać.

Magda, jak patrzę na realne zdjęcia gdzie są połączone dwa typy tych kafli to mi się to bardzo podoba.

Martwi mnie jedynie to lustro przy prysznicu i to,że łazienka jest taka smutna...

Wizkę robiłam w swoim programie graficznym:D Chciałam zobaczyć jak wyglądają te kafle i mi się podoba, ale ja nie widzialam tych kafli w realu i mogę sie mylić. :rolleyes:

A że łazienka wydaje Ci się "smutna" to wina wizualizacji. Owszem, jest surowa i taka "męska", ale ta wizualizacja jest po prostu ciemna:yes:

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Radku sufit jest biały i lampy też to tylko oświetlenie zrobiło takie wrażenie

Co do kolorów to masz rację ,że chyba smutna bo szary, dlatego u dzieci daję białą- bo białę łazienki zawsze lubiłam,a na dole też biała z drewnem ,bo to też moje ulubione połączenie.

Popatrzyłam sobie jeszcze raz na wizualki szarej i stwierdzam,że jest ok.Na parapecie dam zielone kwiatki, pojawią się ręczniki i łazienka ożyje.

Teraz tylko zastanawiam się nad prysznicem bez brodzika.Wiesz ,że zawsze chciałam conoflata,ale ponieważ liczymy każdy grosz,( przy rozmiarze 100x140 to ponad 2 tys.) to albo tańszy typu sanplast mineral space,albo prysznic bezbrodzikowy,ale tu pojawia się pytanie czy z kafli 60x60 da się taki zrobić.

Z łązienką o tyle taki problem,że nie wymieniamy tak często jak samochód , po pierwsze koszt, po drugie znowu remont.

A kiedy u Ciebie rusza łązienka?

Basia, taki brodzik można wykonać z kafli 60x60. Zobacz to mojego linku W&W. Tam jest zdjęcie (9 i 10) brodzika przygotowanego do założenia kabiny.

dzięki , a wiesz jakiej firmy to odpływ?, muszę posprawdzać rozmiary, bo wprawdzie nie mam wylewki zrobionej pod brodzikiem to idzie mi tam pełno rur z podłogówki do rozdzielaczy.

Bardzo dziękuję za informację.

Mi się podoba z lustrem ale ja lubię lustra. Pomysł z ręcznikowcem też fajny. Mogę Ci podesłać inspiracje na teki wieszak z drewna i stali. Mógłby tam równei dobrze wygladać jak lustro. Ale włanie w takim połaczeniu o jakim piszę. Sam metalowy obaiwam się, podkresliłby by surowość aranzacji.

Ale smutna że co?

Moze tak to wygąda na obrazku ?moze smutna BO ________________szara ????:)

niech ktos wizualizację zrobi z sufitem białym moze troszke to rozjasni klimat.

moj kuzyn jak zobaczył moja wizualizację stwierdził ze,

nigdy do łazienki nie zdecydował by sie na wyposażenie kwadratowe czyli duravita vero.

bo łazienka kojarzy mu sie z relaksem, a nie z ostrymi kantami.

A ja nigdy nie zdecydował bym sie na wannę z lwimi nogami jaką mozna zaobserwowac u niego.

wszystko kwestia gustu jednak decyduje sie na łazienkę na lata dlatego wybieram beże i brązy bo wiem ze są neutralne i ciepłe.

czernie czerwienie szarosci biele zielenie owszem ale na jakis czas ,beze brązy jak dla mnie są OK i tak to postrzegam.

dlatego elewację mam jasną - ecru dach podoba mi sie czarny jednak wole mieszkac pod czerwonym :) i tak dalej

samochod mam czerwony z czarnym dachem ale to wypadek przy zakupie byłem zamroczony osiagami.

zmiencie ten sufit moze wprowadzi ożywienie jakies - lampy moga byc szare

to znaczy ,że masz Bmw???:p

Dzięki dziewczyny kafle kupione,dzisiaj przywiezione z Krakowa.Jeszcze przed odbiorem ,zaczęłam przeglądać inne kolory z tych kafli i pytam męża Portfela,a może jasny beż będzie tak ciepło i przytulnie. Mąż chociaż szarości nie lubi -może teraz już tak, odpowiada nie szary ,dzięki dodatkom będzie pięknie.Stało się kafle są już na budowie.Hurra jeden sprawa odhaczona.

Teraz łazienka dzieci, tutaj kafelki wybrane.trzeba tylko policzyć ile metrów.Łazienka biała z kolorowymi angielskimi dodatkami.Podłoga czarna.Wizek nie bedę miała, układ już dawno ustalony :)

Edytowane przez Barbara74

Mnie dzisiaj wszystko jedno,bo dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem, miałam spotkanie z koleżankami.Teraz padam,ale muszę grzjniki znaleźć i zamówić , proste tanie bez bajerów.

Do dzieci biały 40cm szeroki,a do nas chyba grafit rozmiar może być duży bo miejsca na ścianie dużo.

Mnie dzisiaj wszystko jedno,bo dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem, miałam spotkanie z koleżankami.Teraz padam,ale muszę grzjniki znaleźć i zamówić , proste tanie bez bajerów.

Do dzieci biały 40cm szeroki,a do nas chyba grafit rozmiar może być duży bo miejsca na ścianie dużo.

zobacz w Leroy merlin jeżeli chodzi o łazienkowe:rolleyes:

ja tez dziś po imprezie odpoczywam. już bym poszła sPAĆ . aLE CHCĘ JESZCZE pRAWO aGATY obejrzeć.;)

to znaczy ,że masz Bmw???:p

Akurat audi bmw bym tez nie pogardził.

tak czy siak im dalej z budową tym dalej ze zmianą srodka transportu :)

Juz kiedys stwierdzilismy z Basią ze przy koncu budowy jedyne na co bedzie mnie stac to rower z marketu

moze i dobrze bo mam garaz szerokosci 5,20 i ciezko bedzie parkowac 2 samochody.

2 rowery wejdą spokojnie.

Dziewczyny popytajcie kto ma namiar na dobre ceny na lampy z CHORSA