Magda 34 20.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jak Ty to zrobiłaś,też bym tak chciała ,sama sobie tak zmieniać. Magda, jak patrzę na realne zdjęcia gdzie są połączone dwa typy tych kafli to mi się to bardzo podoba. Martwi mnie jedynie to lustro przy prysznicu i to,że łazienka jest taka smutna... Wizkę robiłam w swoim programie graficznym:D Chciałam zobaczyć jak wyglądają te kafle i mi się podoba, ale ja nie widzialam tych kafli w realu i mogę sie mylić. A że łazienka wydaje Ci się "smutna" to wina wizualizacji. Owszem, jest surowa i taka "męska", ale ta wizualizacja jest po prostu ciemna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.04.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Radku sufit jest biały i lampy też to tylko oświetlenie zrobiło takie wrażenieCo do kolorów to masz rację ,że chyba smutna bo szary, dlatego u dzieci daję białą- bo białę łazienki zawsze lubiłam,a na dole też biała z drewnem ,bo to też moje ulubione połączenie. Popatrzyłam sobie jeszcze raz na wizualki szarej i stwierdzam,że jest ok.Na parapecie dam zielone kwiatki, pojawią się ręczniki i łazienka ożyje.Teraz tylko zastanawiam się nad prysznicem bez brodzika.Wiesz ,że zawsze chciałam conoflata,ale ponieważ liczymy każdy grosz,( przy rozmiarze 100x140 to ponad 2 tys.) to albo tańszy typu sanplast mineral space,albo prysznic bezbrodzikowy,ale tu pojawia się pytanie czy z kafli 60x60 da się taki zrobić. Z łązienką o tyle taki problem,że nie wymieniamy tak często jak samochód , po pierwsze koszt, po drugie znowu remont.A kiedy u Ciebie rusza łązienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.04.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Magdo masz rację trochę męska dlatego mojemu mężowi się bardzo podoba,aczkolwiek on nie jest fanem szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.04.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Basia, taki brodzik można wykonać z kafli 60x60. Zobacz to mojego linku W&W. Tam jest zdjęcie (9 i 10) brodzika przygotowanego do założenia kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.04.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Basia, taki brodzik można wykonać z kafli 60x60. Zobacz to mojego linku W&W. Tam jest zdjęcie (9 i 10) brodzika przygotowanego do założenia kabiny. dzięki , a wiesz jakiej firmy to odpływ?, muszę posprawdzać rozmiary, bo wprawdzie nie mam wylewki zrobionej pod brodzikiem to idzie mi tam pełno rur z podłogówki do rozdzielaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Basiu, u mnie w lazience jest prysznic bezbrodzikowy z kafli...120x60:lol: wiec wszystko jest mozliwe:wiggle:Basiu, piekne szarosci wybralas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Bardzo dziękuję za informację.Mi się podoba z lustrem ale ja lubię lustra. Pomysł z ręcznikowcem też fajny. Mogę Ci podesłać inspiracje na teki wieszak z drewna i stali. Mógłby tam równei dobrze wygladać jak lustro. Ale włanie w takim połaczeniu o jakim piszę. Sam metalowy obaiwam się, podkresliłby by surowość aranzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ale smutna że co? Moze tak to wygąda na obrazku ?moze smutna BO ________________szara ???? niech ktos wizualizację zrobi z sufitem białym moze troszke to rozjasni klimat. moj kuzyn jak zobaczył moja wizualizację stwierdził ze, nigdy do łazienki nie zdecydował by sie na wyposażenie kwadratowe czyli duravita vero. bo łazienka kojarzy mu sie z relaksem, a nie z ostrymi kantami. A ja nigdy nie zdecydował bym sie na wannę z lwimi nogami jaką mozna zaobserwowac u niego. wszystko kwestia gustu jednak decyduje sie na łazienkę na lata dlatego wybieram beże i brązy bo wiem ze są neutralne i ciepłe. czernie czerwienie szarosci biele zielenie owszem ale na jakis czas ,beze brązy jak dla mnie są OK i tak to postrzegam. dlatego elewację mam jasną - ecru dach podoba mi sie czarny jednak wole mieszkac pod czerwonym i tak dalej samochod mam czerwony z czarnym dachem ale to wypadek przy zakupie byłem zamroczony osiagami. zmiencie ten sufit moze wprowadzi ożywienie jakies - lampy moga byc szare to znaczy ,że masz Bmw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Magdo masz rację trochę męska dlatego mojemu mężowi się bardzo podoba,aczkolwiek on nie jest fanem szarości piękna jest ta łazienka i bardzo klasyczna na wizkach może być nudna, ale w rzeczywistosci przy dziennym świetle będzie boska:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.04.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny kafle kupione,dzisiaj przywiezione z Krakowa.Jeszcze przed odbiorem ,zaczęłam przeglądać inne kolory z tych kafli i pytam męża Portfela,a może jasny beż będzie tak ciepło i przytulnie. Mąż chociaż szarości nie lubi -może teraz już tak, odpowiada nie szary ,dzięki dodatkom będzie pięknie.Stało się kafle są już na budowie.Hurra jeden sprawa odhaczona. Teraz łazienka dzieci, tutaj kafelki wybrane.trzeba tylko policzyć ile metrów.Łazienka biała z kolorowymi angielskimi dodatkami.Podłoga czarna.Wizek nie bedę miała, układ już dawno ustalony Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 no i fajnie. dobrze ,żę M przekonał się do szarości:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.04.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mnie dzisiaj wszystko jedno,bo dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem, miałam spotkanie z koleżankami.Teraz padam,ale muszę grzjniki znaleźć i zamówić , proste tanie bez bajerów.Do dzieci biały 40cm szeroki,a do nas chyba grafit rozmiar może być duży bo miejsca na ścianie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mnie dzisiaj wszystko jedno,bo dzisiaj poszłam spać o 4 nad ranem, miałam spotkanie z koleżankami.Teraz padam,ale muszę grzjniki znaleźć i zamówić , proste tanie bez bajerów. Do dzieci biały 40cm szeroki,a do nas chyba grafit rozmiar może być duży bo miejsca na ścianie dużo.zobacz w Leroy merlin jeżeli chodzi o łazienkowe:rolleyes: ja tez dziś po imprezie odpoczywam. już bym poszła sPAĆ . aLE CHCĘ JESZCZE pRAWO aGATY obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 22.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 to znaczy ,że masz Bmw??? Akurat audi bmw bym tez nie pogardził. tak czy siak im dalej z budową tym dalej ze zmianą srodka transportu Juz kiedys stwierdzilismy z Basią ze przy koncu budowy jedyne na co bedzie mnie stac to rower z marketu moze i dobrze bo mam garaz szerokosci 5,20 i ciezko bedzie parkowac 2 samochody. 2 rowery wejdą spokojnie. Dziewczyny popytajcie kto ma namiar na dobre ceny na lampy z CHORSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.04.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Radku chyba o rowerze nie rozmawialiśmy No i ja też idę na prawo Agaty oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.04.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Radku ja mam garaż na 5 metrów szeroki no i chyba to niestety bardzo mało,ale zdecydowanie wejdzie tam ięcej rowerów.Jakie lampy z chorsa chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Radku chyba o rowerze nie rozmawialiśmy No i ja też idę na prawo Agaty oczywiście no tak zmieniłam temat:p a teraz rowerem fajnie jeżdzić. Wiosna i lato to idealna pora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 22.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 musze zakupic box mini w kol białym 6 sztuk na 12vi dodatkowo nad lustro line o długosci 1183 i przesłoną P - PMMA Sand Blasted kolor białycena mnie powaliła troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.04.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Radku wklej linki tych lamp,zapytam się w hurtowni mojego mężą znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.04.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Muszę kupić kafle na schody do piwnicy,czy takie nomalne tanie mam kupić? a co się daje na łączenia kafla stopnicy z podstopnicą? nic ,bo jakieś listwy dziwnie wyglądają?macie jakieś doświadczenie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts