Barbara74 18.05.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Zaczęłam się zastanawiać nad fugami czy aby na pewno dawać czarne.U Salików teraz było o kolorze fug no i teraz sama juź nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jak nie czarne to jakie? Ja sobie myślę, że inny kolor przy Twoich kaflach odbierze im charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.05.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 mam złe doswiadczenia z fugami czarnymiczarne fugi i tak staja sie szare albo cos mi zdup...yli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 19.05.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 czy białe czy czarne finalnie stają się szare:)no chyba że szczoteczka do zębów w ruch przynajmniej raz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.05.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 dawać epoksydową fugę ? moja koleżanka dała krem i też z parownicą działa.Dam dla świetego spokoju jakąś czarną i tak mam je mało bo odstępy były na krzyżykach 1.Powiem Wam byłam na budowie dzisiaj i się wkurwi....Kafelkarz zabudowywał wc i bidet i wogóle bez pomyślunku.Wie,że ma kafle 61cm tam wsadzić i zabudował tak,że nie wiem jakby dzielił kafle i jeszcze je dawał w stosunku do bidetu i wc.W każdym razie trzeba przesunąć kibelek 20 cm( co również sugerowałam Panu) i fuga wyjdzie po srodku kibelka i wc.odległość między nimi będzie 25 cm.Ale do cholery, tego kafelkarza widziałam u sąsiadki jak robił i bardziej się starał,sugerował,a u mnie co ...Może to dlatego ,że chciał za metr kafelkowania 120 zł z materiałem ,a ja mu na to,że chcę bez materiału i zszedł do 46zł.Zastanawiam się czy on chciał złotem u mnie kleić,bo chyba nie brał krzyżyki i grunt pod uwagę.Ile płacicie za kafelkowanie bądź za całą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.05.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) Czy ktoś wie,albo może podpytać swoich wykonawcdów łazienek, ja się montuje wc na płytę karton gips,ale bezpośrednio bez kafli,tak jak ma w łązience córki Artur i Karolina Edytowane 20 Maja 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.05.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Na Twoje pytanie nie odpowiem niestety Za to powiem ze Twoje kafle w salonie wyszly świetnie! bardzo mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.05.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Na Twoje pytanie nie odpowiem niestety Za to powiem ze Twoje kafle w salonie wyszly świetnie! bardzo mi sie podobają Dzięki BeatoWeroniko,kafle kupiłam rok temu i przez ten czas bym je kilka razy zmieniła,ale jestem zadowolona, kafle mam w holu, kuchni i jadalni ,salon mam metr poniżej gdzie duże okna tarasowe tam daję deskę dębową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Basiu pieknie wyglądają te płytyki. one są czarne???? czy ciemnografitowe??? ja bym dała fugę czarną , bo ona nigdy nie wyjdzie czarna tylko szara. z doświadczenia wiem. najczarniejsza jest Murexin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.05.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Basiu pieknie wyglądają te płytyki. one są czarne???? czy ciemnografitowe??? ja bym dała fugę czarną , bo ona nigdy nie wyjdzie czarna tylko szara. z doświadczenia wiem. najczarniejsza jest Murexin Krakowianko kochana kafle ciemnografitowe,fugę kupiłam czarną,nie będzie jej widać tak czy owak bo ma 1 mm. Kupiłam Sopro. Dzisiaj wkleję wiecej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ok tak myślałam ,że jednak ciemnografitowe:) ślązaczko ale fajnie wychodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.05.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ok tak myślałam ,że jednak ciemnografitowe:) ślązaczko ale fajnie wychodzi..... Monia ja z Zagłębia ,ja nie umiem nic po śląsku gadać,i całe szczęscie przepraszam Ślązaków jak to są te szafki śląskie po waszemu?o nakastliki:lol2: kojarzy mi się z Gustlikiem z 4 pancerni i pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Śliczne te ciemne płytki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia ja z Zagłębia ,ja nie umiem nic po śląsku gadać,i całe szczęscie przepraszam Ślązaków jak to są te szafki śląskie po waszemu?o nakastliki:lol2: kojarzy mi się z Gustlikiem z 4 pancerni i piesczyli Zagłębianka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.05.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Basiu, A jak będzie gdy zamieszkasz w nowym domku? Będziesz Zagłębianką mieszkającą na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Basiu, przepraszam, ze nie pomoge w kwestii odpływu-ja kupiłam jakis polskiej firmy....(przez sklep internetowy w Tychach, nota bene:))ale nie testowałam jeszcze (kosztował ok 300 zł) i nie rozpatrywałam innych, wiec nic nie wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.05.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Basiu, A jak będzie gdy zamieszkasz w nowym domku? Będziesz Zagłębianką mieszkającą na Śląsku podobno muszę mieć paszport muszę się nauczyć robić roladę z mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.05.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ewcia jeszcze dodam ,że forumowy duch od parkietów i tarasów mówił,że jak te trójwarstwówki to on nie poleca 11 mm, tylko 14mm, będę mieć z nim spotkanie w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 podobno muszę mieć paszport muszę się nauczyć robić roladę z mięsa i modrą kapustę i kluski śląskie:D zagłębianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.05.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 i modrą kapustę i kluski śląskie:D zagłębianko kluski mniam lubię jeść,ale nie lubię robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts