Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dawać epoksydową fugę ? moja koleżanka dała krem i też z parownicą działa.

Dam dla świetego spokoju jakąś czarną i tak mam je mało bo odstępy były na krzyżykach 1.

Powiem Wam byłam na budowie dzisiaj i się wkurwi....

Kafelkarz zabudowywał wc i bidet i wogóle bez pomyślunku.Wie,że ma kafle 61cm tam wsadzić i zabudował tak,że nie wiem jakby dzielił kafle i jeszcze je dawał w stosunku do bidetu i wc.

W każdym razie trzeba przesunąć kibelek 20 cm( co również sugerowałam Panu) i fuga wyjdzie po srodku kibelka i wc.odległość między nimi będzie 25 cm.

Ale do cholery, tego kafelkarza widziałam u sąsiadki jak robił i bardziej się starał,sugerował,a u mnie co ...

Może to dlatego ,że chciał za metr kafelkowania 120 zł z materiałem ,a ja mu na to,że chcę bez materiału i zszedł do 46zł.Zastanawiam się czy on chciał złotem u mnie kleić,bo chyba nie brał krzyżyki i grunt pod uwagę.

Ile płacicie za kafelkowanie bądź za całą łazienkę

Na Twoje pytanie nie odpowiem niestety :( Za to powiem ze Twoje kafle w salonie wyszly świetnie! bardzo mi sie podobają

Dzięki BeatoWeroniko,kafle kupiłam rok temu i przez ten czas bym je kilka razy zmieniła,ale jestem zadowolona, kafle mam w holu, kuchni i jadalni ,salon mam metr poniżej gdzie duże okna tarasowe tam daję deskę dębową

Basiu pieknie wyglądają te płytyki.

one są czarne???? czy ciemnografitowe???

ja bym dała fugę czarną , bo ona nigdy nie wyjdzie czarna tylko szara. z doświadczenia wiem.:)

najczarniejsza jest Murexin

Krakowianko kochana kafle ciemnografitowe,fugę kupiłam czarną,nie będzie jej widać tak czy owak bo ma 1 mm. Kupiłam Sopro.

Dzisiaj wkleję wiecej zdjęć

ok tak myślałam ,że jednak ciemnografitowe:) ślązaczko

ale fajnie wychodzi.....:)

Monia ja z Zagłębia ,ja nie umiem nic po śląsku gadać,i całe szczęscie :) przepraszam Ślązaków

jak to są te szafki śląskie po waszemu?o nakastliki:lol2: kojarzy mi się z Gustlikiem z 4 pancerni i pies