olgusieniunieczka 01.06.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Basiu te blaty chyba muszą być z klepek, żeby były trwałe i np. się nie wypaczały. Co do kamienic. W Łodzi też w wielu jeszcze zalega menelstwo, ale powoli to się zmienia. W Amsterdamie właściwie tylko takie stare kamienice są i wyglądają bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.06.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Basia, oglądaliśmy z mężem Twoje inspiracje wnetrzarskie i te obrazy, które Ci się podobały, w poście nr 89 to kopie "Panny z Avignon" Picassa i "Toilette" Lautreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Basia, świetnie Bardzo podobają mi się te umywalki z Ikei u chłopców. Super wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.06.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wiecie dobrze,że miło jest takie słowa słyszeć,ale jak ktoś ma jakieś uwagi to proszę ,bo czasami coś umyka,i świeże oko jest bardzo potrzebne... Tataraku dzięki,a moim ulubionym jest Alfons Mucha,ale to długa droga do tego etapu. Olu płytki to Tagina wire in grey.,a te bulwiaste Tagina wire Hammer.Kafelkarz klnie bo strasznie grube. a tak poza tym to szkoda,że Prawo Agaty dopiero po wakacjach Jakie lustro do chłopaków? kafle cegiełki białe będą z 10 cm powyżej parapetu.Lustro mogę już niżej zamontować,ale jakie ? 1.takie jak okno 2. od okna do końca na prawo 3. okrągłe 4 ? 5. ? a dla przypomnienia takie kafle: http://lh5.googleusercontent.com/-gUEXFgYxNw4/T4irarz-VdI/AAAAAAAAJIA/gQIZojSVQAs/s640/DSC00323.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 mnie się zawsze podobały okrągłe lustra. Będę się przymierzać z nim do swoich cegiełek, ale nie wiem jeszcze, czy będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Basiu, bardzo ładny ten dąb, ale jednak białe drzwi i białe listwy. Pewnie będziesz miała jeszcze dębowy stół w jadalni. Nie wiem jakie planujesz meble w kuchni? Z tego, co pamiętam miały być białe, ale nie wiem czy coś się zmieniło? Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.06.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 mnie się zawsze podobały okrągłe lustra. Będę się przymierzać z nim do swoich cegiełek, ale nie wiem jeszcze, czy będzie pasować. mnie też okrągłe się podobają dam fotkę tylko przeczytam dzieciom wierszyki na dobranoc ,bo dzisiaj nie chcą spać... Spireo Ty masz Gapa roca bedzie pasowała do tych umywalek chłopców? Magda tak masz rację dębowy stół i białe meble w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 myślę, że będzie pasować.A co do lustra, to myślę o takimhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40047883/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.06.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 myślę, że będzie pasować. A co do lustra, to myślę o takim http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40047883/ cegły i okrągłe lustro http://lh4.googleusercontent.com/-2Uobt9Nm54U/TwIPvHlZvnI/AAAAAAAAH9E/zXVifItKhZo/s512/hbbox105-BudgetBath-Tip3Vert_lg.jpg dzisiaj z powodu ćmy w pokoju dziecięcym ,chłopaki z mamą śpią,dobrze mieć 180 szerokie łóżko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.06.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) jakie słodziaki moje, jak oni sobie poradzą w dwóch osobnych pokojach,otworzą drzwi w łazience i będą sobie przez nie gadać.Starszy się rozpłakał jak go nie chcieli wpuścić do szpitala po urodzeniu młodeszego,tak czekał*na swojego dziuńka ,małego dżimenka i od tamtej pory tak zostało, Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.06.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Fajne maluchy . Podłogi super . Podobają mi się bardzo . Żałuję, ze u mnie nie połaczyłam drewna z płytkami . Co do deszczownicy ... my świadomie z niej zrezygnowaliśmy, bo jak porównaliśmy ilość zużywanej wody ... to okazało się, że czasami taniej by wychodziła kąpiel w pełnej wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.06.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 fajne chłopaki a lustro w cegiełkowej łazience wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.06.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mirello my mamy wodę z własnej studni ,płacimy tylko za kanalizację to oznacza,że nie muszę się oszczędnością zbytnio przejmować ,i całe szczęście,bo ja to jestem oszczędna ,ale jak trfójka samców alfa wpadnie pod prysznic,albo do wanny to czują się jak w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.06.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 nie chcę byc pesymistą ale u nas chodzą słuchy ze prędzej czy pózniej rząd i tak wprowadzi jakis podatek od posiadania studni bo woda to dobro narodowe i jak miedz musi byc opodatkowana.Powiedział to człowiek ktory wiercił moja studnię moze zartował moze nie....... tak apropos to jak taka woda przed spozyciem jest uzdatniana?macie jakies filtry specjalne czy ktos badał wodę gdzie się to robi? studnia to ekstra sprawa , tydzien temu zakładalismy trawnik i bite 3 dni woda lała sie praktycznie non stoppo 3 daniach jest trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 04.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Basiu, umywalki u chłopców świetne i szare kafle (co to) też, a dlaczego za umywalkami k-g jest?U nas stelaże od bidetu i wc obudowane są podwojną płytą k-g i ponoć nic nie bedzie pękać. Pożyjemy, zobaczymy.Wrzuć namiary na dziennik Karoliny i Artura, podoba mi się u nich balustrada szklana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 lustro w łazience - albo symetrycznie takie jak okno, albo właśnie na przekór okrągłe, ale zbliżone wymiarami chyba nawet okrągłe będzie bardziej "zadziorne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.06.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 nie chcę byc pesymistą ale u nas chodzą słuchy ze prędzej czy pózniej rząd i tak wprowadzi jakis podatek od posiadania studni bo woda to dobro narodowe i jak miedz musi byc opodatkowana. Powiedział to człowiek ktory wiercił moja studnię moze zartował moze nie....... tak apropos to jak taka woda przed spozyciem jest uzdatniana? macie jakies filtry specjalne czy ktos badał wodę gdzie się to robi? studnia to ekstra sprawa , tydzien temu zakładalismy trawnik i bite 3 dni woda lała sie praktycznie non stop po 3 daniach jest trawa Radku studnia 90 metrów głębokości, woda badana, bo trzeba to robić przynajmniej raz do roku.W tym roku ja się tym zajęłąm ,więc wiem co i jak:)Badania robi sanepid, koszt w Zabrzu 344zł -badanie bakteriologiczne i fizykochemiczne,czyli pełne badanie.To samo badanie w sanepidzie w Katowicach podobno 500 ł.Badanie to specjalna procedura pobierania wody,instrukcje dają w sanepidzie.Jutro mam wyniki z wody,i własnie po to żeby wiedzieć jakie filtry zastosować.Muszę wziąć jakąś stację uzdatniania wody, bo nie chcę aby baterie się zniszczyły. Shennaz kafelkarz dał płyty pod umywalki tylko żeby przymierzyć i zrobić odległości ,ale tam normalnie kafle będą.Lnk Ci prześlę trochę póxniej ,bo własnie kupuję syfony i baterię ,a muszę jeszcze jechać i hak do samochodu założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.06.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 lustro w łazience - albo symetrycznie takie jak okno, albo właśnie na przekór okrągłe, ale zbliżone wymiarami chyba nawet okrągłe będzie bardziej "zadziorne" też tak uważam,ale trzeba coś wybrać :)jeszcze tak myślę,że to zbliżone wymiarami to mogłaby być szafka z lustrem bo chłopaki ,niestety nie mają tam żadnych szafek,więc na przyszłe przybory toaletowe by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Sprobuje sie zatem popytać u nas w sanepidzie co i jak z badaniem naszej wody bo jestem ciekaw jaki skład ma woda a jaką baterię wybierasz do wanny bo moj majsta zadał mi własnie pytanie o baterię wannową. na szybko spodobała mi sie kludi balance http://www.trendir.com/archives/005247.html u mnie juz wanna stoi na nozkach ciazko było ją wtargać na piętro po drabinie ze 40 kilo wazy https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/AzienkaNaGorzeKwiecien2012#5749536982311634610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.06.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 szafka koniecznie, w każdej łazience jest niezbędna, nawet takiej męskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts