Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiu jest dokładnie tak jak piszesz :). Je też ewentualne fototapety położę w późniejszym etapie, jak już będę wiedziała czego i gdzie nam brakuje :).

Ten wybór akurat nie jest pierwszej potrzeby, a na szczęście jest w czym wybierać :).

Tapety z linka Pesteczki też są super :yes:

Basiu jest dokładnie tak jak piszesz :). Je też ewentualne fototapety położę w późniejszym etapie, jak już będę wiedziała czego i gdzie nam brakuje :).

Ten wybór akurat nie jest pierwszej potrzeby, a na szczęście jest w czym wybierać :).

Tapety z linka Pesteczki też są super :yes:

Mam nadzieję ,że mnie odwiedzisz wkrótce.

Ewo mój salon jest cały wypchany styropianem, we wtorek mają zacząć ocieplanie.Tylko chcą wiedzieć z czego cokoły i czym obkłądać murki oporowe do garażu,a ja pojęcia nie mam

Te tapety z „mojego” linka są fajne np. do wiatrołapu, albo w kuchni. Ja żałuję, że mojemu domowi nie pasują stylowo. Ale córka machnęła sobie malunek na ścianie salonowej. Pochwalę się / ją :D

Brzozy+motyle_mojej_Kaski-01.jpg Brzozy+motyle_mojej_Kaski-02.jpg Brzozy+motyle_mojej_Kaski-03.jpg

To może być fajny pomysł na malarską ścianę u dzieci. Namalować kreską jakąś historię (np. wyścig samochodowy) i pozwolić samodzielnie wypełniać kolorami. Nie muszą być farby są kredki, które macza się w wodzie. Ale na takiej ścianie chyba lepiej tapetę grubą białą położyć. Zawsze można to później usunąć.

To może być fajny pomysł na malarską ścianę u dzieci. Namalować kreską jakąś historię (np. wyścig samochodowy) i pozwolić samodzielnie wypełniać kolorami. Nie muszą być farby są kredki, które macza się w wodzie. Ale na takiej ścianie chyba lepiej tapetę grubą białą położyć. Zawsze można to później usunąć.

są takie tapety do kolorowania. Ja swojej będę dawać taką z namalowanymi ramkami do rysowania własnych obrazków.

Wchodzę na chwilę bo w końcu wypoczywam w pięknym miejscu w Polsce.Jestem w Borach Tucholskich i jest tu przepięknie...rowery,kajaki, prześlicznie.

Ewo wanny nie mam zamontowanej i nic o jakości ci nie powiem,nawet jej nie oglądałam zbytnio.Mam nadzeiję,że będzie ok.

z baterią mi się udało , do szarej muszę zamówić szafkę pod umywalkę najlepiej w kolorze dębu i nie wiem czy zamontować blat a potem domówić szafkę -tak byłoby najlepiej ,bo na szuflady się czeka.

Swoją drogą Gumisiu czekam na szuflady u Ciebie,bo blaty masz piękne.

no ruszyły się łązienki,do środy mają być prawie skończone, bo przyklejenie płytek w brodziku w szarej bedzie póxniej ,muszą najpierw zalać dziurę i musi porządnie wyschnąć, poza tym nawet lustra,szafka to już trochę potrwa.

Moniko do chłopaków widziałam okrągłe lustro i nad takim się zastanawiam,ale powiem szczerze,że jak dadzą kafle to decyzje podejmę.Lustro okrągłe wystarczy kupić w Ikei i powiesić,aha przypomniałam sobie, nad umywalką pod oknem mam takie okrągłe lusterko na takim wysięgniu ,więc może dlatego mslałam nad okrągłym do drugiej umywalki.

Tatarakau byłam u Ciebie i mam te same problemy elewacyjne co Ty-chodzi o te cholerne opaski, Ty robisz tę pośrednią,ale w linku nie otwiera mi się zdjęcie.Kolory mam podobne ,tylko ja nie Caparol tylko ceresit.I wczoraj był u mnie nowy elektryk i powiedział,że wszystkie kable ,które idą w ziemi mają być czarne, czy takie macie?i jak rozwiązujesz oświetlenie,zapalanie lamp i gniazdka na zewnątrz?