pestka56 06.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Basia, nie zapomniałam, tylko czas.... Na forum o schodach Sol26 wrzuciła dziś zdjątko cegiełki jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.06.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Pestko spokojnie wiesz,że cegły można położyć zawsze, teraz łązienki muszą się skończyć,a u nas kilka dni przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.06.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Basiu jest dokładnie tak jak piszesz . Je też ewentualne fototapety położę w późniejszym etapie, jak już będę wiedziała czego i gdzie nam brakuje . Ten wybór akurat nie jest pierwszej potrzeby, a na szczęście jest w czym wybierać . Tapety z linka Pesteczki też są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.06.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Basiu jest dokładnie tak jak piszesz . Je też ewentualne fototapety położę w późniejszym etapie, jak już będę wiedziała czego i gdzie nam brakuje . Ten wybór akurat nie jest pierwszej potrzeby, a na szczęście jest w czym wybierać . Tapety z linka Pesteczki też są super Mam nadzieję ,że mnie odwiedzisz wkrótce. Ewo mój salon jest cały wypchany styropianem, we wtorek mają zacząć ocieplanie.Tylko chcą wiedzieć z czego cokoły i czym obkłądać murki oporowe do garażu,a ja pojęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Te tapety z „mojego” linka są fajne np. do wiatrołapu, albo w kuchni. Ja żałuję, że mojemu domowi nie pasują stylowo. Ale córka machnęła sobie malunek na ścianie salonowej. Pochwalę się / ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.06.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Wow! Pesteczko. Tymi motylkami to mnie kupiła Twoja Córcia . Wrzuć je proszę też u mnie i koniecznie napisz jak to cudo zostało zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.06.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Pestka, brzozy wymiatają . aż sobie zapisałam w inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 To może być fajny pomysł na malarską ścianę u dzieci. Namalować kreską jakąś historię (np. wyścig samochodowy) i pozwolić samodzielnie wypełniać kolorami. Nie muszą być farby są kredki, które macza się w wodzie. Ale na takiej ścianie chyba lepiej tapetę grubą białą położyć. Zawsze można to później usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.06.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Super te brzozy i pomysł. Widać, że ręczna robota. Zdolna masz córcię, pestko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Nio, cała z dumy w rumieńcach jestem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.06.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No nie dziwię Ci się. Też bym chodziła rumiana:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.06.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 To może być fajny pomysł na malarską ścianę u dzieci. Namalować kreską jakąś historię (np. wyścig samochodowy) i pozwolić samodzielnie wypełniać kolorami. Nie muszą być farby są kredki, które macza się w wodzie. Ale na takiej ścianie chyba lepiej tapetę grubą białą położyć. Zawsze można to później usunąć. są takie tapety do kolorowania. Ja swojej będę dawać taką z namalowanymi ramkami do rysowania własnych obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Basiu, Weekendujesz się? Przyszłam zapytać o... Twoją wannę z Sanplastu. Jesteś zadowolona z jakości? A tak w ogóle jest już zainstalowana? Bo wiem, że kupiona dawno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.06.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Wchodzę na chwilę bo w końcu wypoczywam w pięknym miejscu w Polsce.Jestem w Borach Tucholskich i jest tu przepięknie...rowery,kajaki, prześlicznie.Ewo wanny nie mam zamontowanej i nic o jakości ci nie powiem,nawet jej nie oglądałam zbytnio.Mam nadzeiję,że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Tak myślałam, że jesteś gdzieś w pięknych okolicznościach przyrody . Odpoczywajcie zdrowo i ładujcie akumulatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.06.2012 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Basiu-lazienka chlopcow -WYMIATA!!!!Szara tez niczego sobie:lol2:.No i masz "moja"baterie podloga ,ktora kocham od zawsze!!!Niestety nie weszlam w jej posiadanie:mad:Pozdrawiam serdecznie i zycze przyjemnego wypoczynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.06.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 z baterią mi się udało , do szarej muszę zamówić szafkę pod umywalkę najlepiej w kolorze dębu i nie wiem czy zamontować blat a potem domówić szafkę -tak byłoby najlepiej ,bo na szuflady się czeka.Swoją drogą Gumisiu czekam na szuflady u Ciebie,bo blaty masz piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.06.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Basiu zajrzałam , a tu prawie łazienki gotowe:yes: chłopców bardzo fajna- pomysłowa. Lustro dałabym bez ram na wysokość okna i na cała ścianę nad umywalkami. ewentualnie 2 paski . a szara łazienka będzie piękna z tą wolnostojącą wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.06.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 przy szarej łazience serce mi aż piknęło z zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.06.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 no ruszyły się łązienki,do środy mają być prawie skończone, bo przyklejenie płytek w brodziku w szarej bedzie póxniej ,muszą najpierw zalać dziurę i musi porządnie wyschnąć, poza tym nawet lustra,szafka to już trochę potrwa. Moniko do chłopaków widziałam okrągłe lustro i nad takim się zastanawiam,ale powiem szczerze,że jak dadzą kafle to decyzje podejmę.Lustro okrągłe wystarczy kupić w Ikei i powiesić,aha przypomniałam sobie, nad umywalką pod oknem mam takie okrągłe lusterko na takim wysięgniu ,więc może dlatego mslałam nad okrągłym do drugiej umywalki. Tatarakau byłam u Ciebie i mam te same problemy elewacyjne co Ty-chodzi o te cholerne opaski, Ty robisz tę pośrednią,ale w linku nie otwiera mi się zdjęcie.Kolory mam podobne ,tylko ja nie Caparol tylko ceresit.I wczoraj był u mnie nowy elektryk i powiedział,że wszystkie kable ,które idą w ziemi mają być czarne, czy takie macie?i jak rozwiązujesz oświetlenie,zapalanie lamp i gniazdka na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts