Tatarak 16.06.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 hm, a spróbuj skopiować linka i wkleić do okna przeglądarki? co trzeba przemyśleć przy tych zewnęrznych sprawach elektrycznych, bo chyba mi temat umknął na razie mam kable wypuszczone i tyle. i jescze mam wyprowadzoną taką małą skrzyneczkę, z której bęzie można ewent. rozprowadzić na 5 obwodach oswietlenie i podewanie ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.06.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 te kable co mam w ziemi, to nawet nie wiem, jak wyglądają, bo są zakopane (pod otwieranie bramy i domofon). temat kabli omijam szerokim łukiem, zdając się na elektryka, bo ja tego nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.06.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Obie łazienki są super Basiu! Tą szarą znam z krakowskiego MAXFLIZ - te płytki są niesamowite... A kafelki z Londyńskimi stacjami fantastyczne! To był bardzo dobry wybór dla chłopców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.06.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Byłam Basiu w Twoim dzienniku i przychodzę ucieszyć się wraz z Tobą . A jeśli w środę będzie jeszcze więcej, to znaczy, że w czwartek zobaczę to na żywo )). Porozmawiam z Mężem co ma w planach w czwartek i zadzwonię do Ciebie . Bardzo dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Basia, bardzo ładnie wychodzą łazienki. Szara będzie bardzo elegancka z tą stojącą wanną i baterią Axor. Czekam na fotki U mnie już też pojawiły się cegiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.06.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Bardzo interesująco zapowiadają się łazienki. Strasznie podobają mi się te kanciaste umywalki (możliwe, że już to nawet kiedyś pisałam;)), szare płytki też wyszły świetnie - dużo, dużo lepiej niż sądziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.06.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dropp Inn dzięki witam ,zaglądaj do mnie ,i wspomagaj .Masz u siebie napisane retro,a to zawsze działa na mnie jak magnes.Więc nie masz wyjścia własnie idę Cię odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Basiu ja nie mam cokołów. a tynk mam biały. żeby sie nie brudził. mam wokół domu opaske i zasypane kamykiem białym. a przed domem kostkę . i nic się nie brudzi. poza tym tynk się super myje:) pokaż postępy na zewnątrz i wewnątrz- łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Monia na zewnątrz nie ma postepów,najpierw upał potem kropiło,najprawdopodobnie zaczną jutro,ale z tym mi się nie śpieszy ,bo do ustalenia dużo. Co do cokołów to u mnie taras około 50 cm nad ziemią ,sporo różnic w poziomie terenu,a ponieważ nie ustalałam jak będzie wokół domu to coś tam musi być,ja nie umiem ustalić jaki będzie poziom gruntu-muszę nawieść dużo ziemi. A w środku postępy,dam foty trochę później,zajrzyj ,bo chcę się poradzić Panowie kafelkarze nazywają szarą łązienkę -grobowcem-jak miło ,ale dla mnie git, szukam parapetu ,bo okno na ścianie niekafelkowej ,więc parapet nie z kafli, i tu mam problem,a mianowicie dać -biały drewniany? -czy biały jakiś kamień( granit) -czy szary w kolrze kafli granit? Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Najlepiej zrób z tych samych kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Najlepiej zrób z tych samych kafli Pestko chyba własnie nie,wrzucę fotki za chwilę to wypowiesz się jeszcze raz,gdyby tam były dochodziły kafle to tak,ale jak dam kafel to jak to obrobię od strony widocznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 gdyby okno było o jeden porotherm niżej byłoby perfekcyjnie, no i jaki parapet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A tak nie możesz - równiutko za ścianą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ooo widzę wannę . Super . Basiu pamiętam, że wspominałaś o ulubionym spędzaniu czasu z książką Twojego M. Może zrobić drewniany parapet połączony ze "spadającą" półką na książki? Byłoby 2 w 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 [ATTACH=CONFIG]121077[/ATTACH] A tak nie możesz - równiutko za ścianą ? Pestko ,ale Ty masz moc,jedno dotknięcie i takie cuda robisz, jutro się przyjrzę,muszę przemyśleć Twoją propozycję, na pewno jest korzystna ekonomicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ooo widzę wannę . Super . Basiu pamiętam, że wspominałaś o ulubionym spędzaniu czasu z książką Twojego M. Może zrobić drewniany parapet połączony ze "spadającą" półką na książki? Byłoby 2 w 1. to też świetna propozycja, zastanawiam się nad kolorem,bo szafka pod umywalkę dab, okna są w kolorze w którym nie lubię, + półka wizualnie obniży okno -jaki kolor,najlepszy w kolorze okna,ale wtedy nie pasuje do szafki pod umywalkę, zostaje mi biały kolor,ale czy nie zleje się ze ścianą? Julianną jaki kolor??? please doradź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Basieńka, a Ty przewidujesz jakieś drzewienne elementy w łazience? Bo może coś w typie pomysłu Julianny Eee , zrobiłam, ale mi się nie podoba. Może by tam pod tym oknem kafle położyć jak to drewno. Nie wiem, coś trzeba wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 O, właśmie – białe wykończenie będzie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 to zdjęcie wogóle nie jest fajne takie nieproporcjonalne ,wrzucę za chwilę inne,ale muszę coś sprawdzić dla syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 kurcze Basia zabiłaś mnie tym parapetem:eek: albo biały kamienny , albo w kolorze fliz szary:yes: a dom z avatarka jest super i tak wykoncz elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts