Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

hm, a spróbuj skopiować linka i wkleić do okna przeglądarki?

co trzeba przemyśleć przy tych zewnęrznych sprawach elektrycznych, bo chyba mi temat umknął :( na razie mam kable wypuszczone i tyle. i jescze mam wyprowadzoną taką małą skrzyneczkę, z której bęzie można ewent. rozprowadzić na 5 obwodach oswietlenie i podewanie ogrodu.

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam Basiu w Twoim dzienniku i przychodzę ucieszyć się wraz z Tobą :).

A jeśli w środę będzie jeszcze więcej, to znaczy, że w czwartek zobaczę to na żywo :))).

Porozmawiam z Mężem co ma w planach w czwartek i zadzwonię do Ciebie :).

Bardzo dziękuję za zaproszenie :D

Monia na zewnątrz nie ma postepów,najpierw upał potem kropiło,najprawdopodobnie zaczną jutro,ale z tym mi się nie śpieszy ,bo do ustalenia dużo.

Co do cokołów to u mnie taras około 50 cm nad ziemią ,sporo różnic w poziomie terenu,a ponieważ nie ustalałam jak będzie wokół domu to coś tam musi być,ja nie umiem ustalić jaki będzie poziom gruntu-muszę nawieść dużo ziemi.

A w środku postępy,dam foty trochę później,zajrzyj ,bo chcę się poradzić

Panowie kafelkarze nazywają szarą łązienkę -grobowcem-jak miło :),ale dla mnie git,

szukam parapetu ,bo okno na ścianie niekafelkowej ,więc parapet nie z kafli, i tu mam problem,a mianowicie dać

-biały drewniany?

-czy biały jakiś kamień( granit)

-czy szary w kolrze kafli granit?

Edytowane przez Barbara74

Ooo widzę wannę :D.

Super :).

Basiu pamiętam, że wspominałaś o ulubionym spędzaniu czasu z książką Twojego M. Może zrobić drewniany parapet połączony ze "spadającą" półką na książki? Byłoby 2 w 1.

Ooo widzę wannę :D.

Super :).

Basiu pamiętam, że wspominałaś o ulubionym spędzaniu czasu z książką Twojego M. Może zrobić drewniany parapet połączony ze "spadającą" półką na książki? Byłoby 2 w 1.

to też świetna propozycja, zastanawiam się nad kolorem,bo szafka pod umywalkę dab, okna są w kolorze w którym nie lubię,

+ półka wizualnie obniży okno

-jaki kolor,najlepszy w kolorze okna,ale wtedy nie pasuje do szafki pod umywalkę, zostaje mi biały kolor,ale czy nie zleje się ze ścianą?

Julianną jaki kolor??? please doradź.

Basieńka, a Ty przewidujesz jakieś drzewienne elementy w łazience? Bo może coś w typie pomysłu Julianny

Eee ;) , zrobiłam, ale mi się nie podoba. Może by tam pod tym oknem kafle położyć jak to drewno. Nie wiem, coś trzeba wymyślić :)

DSC00737-1.jpg