julianna16 20.06.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Basiu, ja też myślę, że biała będzie ok. Nie zleje się ze ścianą, bo przecież będą na niej stały książki . Drewniane raczej odpada, bo okno jest w innym kolorze niż meble, które planujesz. Biały kolor najlepiej spełni tu swoje zadanie . Ewentualnie szary. A Pesteczka oczywiście pięknie czaruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 co jest dzisiaj z tym wklejaniem zdjęć tylko ja mam takie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Basia, instrukcję wkleiłam Ci w dzienniku Rano robili jakieś szacher macher komputerowcy forumowi i sie pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Basia, instrukcję wkleiłam Ci w dzienniku Rano robili jakieś szacher macher komputerowcy forumowi i sie pozmieniało no dzięki bo próbuję,ale małe obrazki wychodzą,Pestko czytałam o bucikach ,któ®e uszyłaś,podziwiam takie zdolne osoby.Moja mama też z takich zdolnych jest , myślę,że podobna do ciebie,ale komputerowo noga.W kazdym razie jak byłam mała około 2-4 klasa czyli ze 30 lat temu to mama uszyła nam kurtki z materiałów ,które dostaliśmy z Niemiec. I pamietam jak w Karpaczu,zaczepił mnie facet i zapytał ,że przeprasza,ale żona kazała się spytać gdzie taką kurtkę kupiłam. Teraz już nie szyje, tylko przerabia jak coś potrzebuję,ale zasłony itp .to owszem. Mama miała maszynę do swetrów i robiła nam swetry,getry i inne cuda,ale to były czasy. Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Małe obrazki, ale po kliknięciu się powiększają. Świetnie mieć taką mamę Moja poza robieniem na drutach, nic. To się musiałam nauczyć i właśnie u Reni1980 się przechwalałam jak córcia korzysta z moich „zdolnych rączek” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.06.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Basiu, alez postępy:wave:Piękna, rasowa łazienka-widac to juz na tym etapie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.06.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Pestko,ona strasznie zdolna,w domku letnim mi wykafelkowała kuchnię i łazienkę,najlepiej ,że męża chrzestny mam firmę budowlaną i się pytał,że tak dobrze i w dodatku baba zrobiła.Ale ja uważam,że to nie sa tylko zajęcia dla facetów,aczkolwiek się tak przyjęło. No własnie u Reni wyczytałam jaka zdolna jesteś Hazelku dzięki ,dlaczego nie chwalisz się tarasem? Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.06.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 oj, chyba też sie wpisałam w dzienniku, przepraszam a łazienka zapowiada się przecudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.06.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Tatarku,z perspektywy czasu uważam,że lepiej było dziennik razem z komentarzami,ewentualnie osobno tylko same zdjęcia, nie przejmuj się pisz gdzie ci wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.06.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wiem ,że u mnie jeszcze daleko, bo niezamówione drzwi ani kuchni ani schody !!! ale wpadłam w szał dokończenia łazienki,właśnie zamówiłam lampki massive nero w kolorze białym na sufit, muszę dać nad lustro jeszcze coś.W pierwotnej wersji ,tak jak na wizualizacjach miała być linia świetlna zlicowana z sufitem,trochę to drogie i mam nadzieję,że uda się to u mnie zamontować,a może dać po prostu dwa zwisy ,ale jakie? ,albo dać również massivy nero,może czarne?dodatkowo muszę dać roletę ,aby wizualnie obniżyć okno, okno jest wysoko i jest wysokie ,więc roleta która bedzie zawsze spuszczona ze 30 cm wizualnie je obniży.Pytanie tylko jaki kolor?Biały trochę smutno w łązience,no to żaluzje drewniane,ale znowu wprowadzam kolor, no chyba ,że białe drewniane,albo poczekac do czasu zamieszkania i będę sama wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.06.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Basiu, Jak elewacja - zaczęli? Rano gdy zobaczyłam ścianę deszczu to zmartwiłam się czy przyjdą do Ciebie. Teraz jest już ładnie, więc mam nadzieję, że działają . Z żaluzją poczekaj trochę . Jeśli chcesz uzyskać efekt, o którym piszesz, to powinna być raczej w kolorze ściany by się za bardzo nie odcinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.06.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 zgadzam się z Julianną, ja bym z tymi żaluzjami poczekała jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Basia, a czy nie można by tego okna od środka przemalować na kolor ściany? Bruździ A żaluzja biała mnie się ostatnio podobają takie żaluzjowe okiennice wewnątrz myślę czy by u siebie w łazience nie wstawić w kolorze ściany, albo karmelowego bambusa. Też mam ramę okienną ciemną – orzech i kłóci mi się z kremowym trawertynem i tym karmelowym bambusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.06.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pestka, ładne te żaluzje, aż sobie myślę, czy by podobnego patentu (tylko składanego na płasko), nie zastosować przy oknie tarasowym w jadalni, bo tam nie mam pomysłu na zasłanianie. rozważam zasłony panelowe, ale nie mam jak skryć mocowania, na czym mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pestka, ładne te żaluzje, aż sobie myślę, czy by podobnego patentu (tylko składanego na płasko), nie zastosować przy oknie tarasowym w jadalni, bo tam nie mam pomysłu na zasłanianie. rozważam zasłony panelowe, ale nie mam jak skryć mocowania, na czym mi zależy. Wpisz w googla „wood shutters interior” i poszukaj może znajdziesz coś jeszcze lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Basiu, oglądałam właśnie domek Anety s. Ona ma fajnie zrobione okna w kuchni i łazienkach. Może coś takiego zrobisz w swojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.06.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pestka, przeszłam na priva, żeby nie zaśmiecać Basi dziennika technicznymi problemami z edytowaniem postów. Obawiam się, że za wiele mi nie pomożesz może będę musiała zaktualizować przeglądarkę, czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.06.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Te shutersy to mi się strasznie podobają i myślałam o takim czymś w sypialni,ale to droga sprawa.Można też pokombinować z tymi gotowymi panelami z classena,które Anula wykorzystała przy zabudowie szafy u swojej córeczki. Ja biorę pod uwagę przemalowanie okna na biało,ale nie teraz-zbyt dużo rzeczy mam na głowie.Z parapetem w szarej łązience poczekam troszeczkę,do chłopców dam czarny z granitu płomieniowanego młoteczkowanego,chyba że cena mnie poraźi-tam tylko 75 cm szerokości. Wogóle postanowiłam do cegiełkowej łazienki chłopców domówić czarne cegiełki i ostatni górny pas z nich zrobić.Będzie to wspaniale wykańczało i pasowało do czarnej podłogi. Elewacji nie zaczęli ,ale za to jutro poprawiają gładzie i zaczną gruntować i malować pokoje na górze, bo we wtorek wchodzi duch i klei podłogi Kahrsa.Dni mi się pomieszały i myślałam ,że jutro czwartek.Czy zdążą do wtorku? Z martwiących mnie rzeczy to,że w bidecie widać syfon,kupiła dzisiaj już dwa inne w tym półsyfon może uda się coś z tym zrobić. Drugim większym problemem to ,że bidet jest około 1 cm niżej od wc.Nie mierzyłam dokładnie żeby się nie denerwować.Oni o tym wiedzą jutro będą kombinować,może jedno podniosą,a drugie opuszczą i różnica będzie mniej widoczna,nie ma tam niestety za dużego luzu do regulacji. No i następna męcząca sprawa,że zauważyłam mokry kawałek ściany w garażu w piwnicy przy podłodze,mam drenaż przecież szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.06.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Basiu, oglądałam właśnie domek Anety s. Ona ma fajnie zrobione okna w kuchni i łazienkach. Może coś takiego zrobisz w swojej łazience Pestko mi się jej dom szalenie podoba , okna przepięknie obrobione i pełno innych rzeczy ,które tam mi się podobają-kafle czarne i jasne fugi -dlatego własnie zastanawiałam się nad fugami u mnie jasnymi bo u niej takie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts