Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Bosko Ci wychodzi Twój domek. Podłogi śliczne, a łazienka chłopców z pazurem, że hej :yes:

Fotel dojrzewa, bo ja muszę najpierw wielgachny orzechowy kredens doprowadzić do stanu używalności

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiu szyby mam na pewno grubośc normalną . ja mam 2mx1,4m i 2m x 1,20m/ i płaciłam 1000 zl . montowana w ceownikach :yes:

jak chcesz nr tynku daj znać mam webera prawie czarnego. jest bardzo wrażliwy na deszcz, tzn demaskuje wszelkie niedoskonałości obróbki blacharskiej. własnie kilka dni temu zatarli od nowa częsc mojej elewacji czarnej.

Nie są zbyt urodziwe niestety

a jak mają wyglądać lampy które są z samych kabli i żarówek? tym bardziej, że jest kilka opcji do wyboru kolory czy oprawki przemysłowe)

Widziałam takie same lampy (np z 10 kabli) po 500 Euro i więcej i wyglądały tak samo. Takie lampy się albo podobają albo nie.

Dziewczyny mój syn dzisiaj pojechał na budowę zobaczyć dom po położeniu podłogi i dzieci piały z zachwytu,zapytał czy po obozie na który jedzie w poniedziałek może przyjechać i nocować :) U nas roboty trochę staną,chcę,żeby dokończyli elewację ,w tym czasie ,może uda mi się z dolną łazienką.

Pójdzie szybko ,ale muszę rozpocząć od montażu blatu dębowego pod umywalkę, potem tylko cegły na ściankę geberitową, półka na geberit i i koniec.

No i szukam lampy czarnej do łazienki, Julianna po wizycie u mnie wpadła na świetny pomysł.

Lampa będzie wisieć nad blatem dębowym.Ponieważ umywalka jest na wprost wejścia a blat na całą szerokość łazienki po lewej stronie od umywalki jest jest 50-70 cm i tam własnie ma zwisać pełniąca tylko ozdobną funkcję i nastrojową przy okazji.

Niestey takie lampy są drogie

Basiu, piękny pomysł :yes: Ja bym taką lampę a la łezka albo kula szklana, przejrzysta spuściła z sufitu nisko, nawet 80 cm nad podłogę.

KARKO-aja-lampa-wiszaca-pojedyncza.jpg to jako przykład o czym pomyślałam

Ta nie jest droga 185 zł, ale ma tylko 8 cm średnicy. A może to w sam raz

Pestko lampa jest nad blat bo blat jest na wprost jak wchodzisz na całej ścianie,ale taką lampę to może do drugiej łazienki bo potrzebuję coś zwiesić po obu stronach do robienia makijażu-coś ,żeby z boku dobrze oświetlało moją twarz,a co to za lampa?

Jakiś czas temu oglądałam film o artyście szklarzu, który projektuje lampy szklane dmuchane na Murano. BOSKIE i tak mi zostało w głowie, że nie wiele poza podobnym stylem mi się podoba

leucos.jpgmurano-pendant-light.jpgbubble-lamp_Nika_Zupanc.jpghanging-lamp-design.jpgSimple-bathroom-come-with-unique-hanging-lamp.jpg

Basiu ja mam taką nad blatem[ATTACH=CONFIG]123195[/ATTACH]

ale ta szklana od pestki też fajna!! pokaż to miejsce gdzie ma zawisnąć

Monia Twoja wanna jest stworzona na ploty z koleżanką i jakimiś procentami w ręku,może być i wermucik od Pestki.

Pestka fajne te lampy bańki mydlane,ale murano to mnie stać tylko na szyi :(

A jakie macie lampy przy lustrze do robienia makijażu, bo ja zwolenniczką toaletek nie jestem

Edytowane przez Barbara74

Prawda niestety Murano tylko do podziwiania, ale szklane bańki od Karko są całkiem niezłe.

Mam w lodówce gingerka na jutrzejszy upał :rotfl: i hamak w cieniu brzózek

W łazience przy lustrze umywalkowym dwa zwisiki – szklane sześcianiki, ale być może postawię sobie jeszcze w łazience toaletkę z tremo i do tego jeszcze nie wymyśliłam światła. Kinkietów w żadnej formie nie trawię.

Edytowane przez pestka56