julianna16 15.07.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Poczekam, poczekam i z radością będę podziwiać co czarujesz u Basi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Julianna, swoim też mam nadzieję się troszkę oczarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.07.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 już wiem, o co kaman z długim oknem - no to kominek tylko do połowy (nie ten całkiem niski). tako rzekę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Czekajcie Kobitki, ja go właśnie przerabiam na fotce salonu – widok w stronę tego wąskiego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 16.07.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja napisałam do kilku (pobliskich nam) firm kominkowych zapytanie i na 5 odpowiedział 1 po ponad tygodniu, z czego dał tylko sygnał, że postara się przygotować ofertę. Nie wiem co jest grane . Chyba trzeba dzwonić osobiście. Julianna16 - niestety trzeba osobiście. Dokładnie takie same historie miałam z szafami. Nie wiem, czy zapytań pisemnych to oni nie czytają z braku czasu, czy po prostu wychodzą z założenia, że nie ma się co wysilać, bo jak ktoś pisze mailem, to na pewno do wielu firm. Podejrzewam, że część woli też nie przedstawiać żadnej oferty na piśmie zanim nie pozna klienta i się nie zorientuje, czy to przypadkiem nie konkurencja. Strasznie upierdliwe to dzwonienie jest (bo jescze się trzeba dodzwonić), ale kontakt bezpośredni jest skuteczniejszy. PESTKA - kopalnio wiedzy i skarbnico talentów albo skarbnico talentów i kopalnio wiedzy i do tego talentu plastycznego Jak patrzę na Twoje prace i to nie tylko tutaj, to żałuję że nie mam domu tylko mieszkanie i to urządzane na hamulcu finansowym, bo bym do wszystkich pomieszczeń chciała takie wizualizacje od Ciebie choćby po to, żeby sobie na nie popatrzeć :D Basiu - przepraszam, za te śmietki w Twoim wątku, mam nadzieję, że wybaczysz, ale po prostu na fali momentu się wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wyobraźcie sobie, że mnie tylko raz się zdarzyło, nie dostać odpowiedzi na zapytanie mailowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.07.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Basia ,dzięki za maila. Dobra ta oferta. Zastanawiają mnie tylko te zawiasy. Mój stolarz, ale też często powtarzało się to w wycenach innych za zawiasy chowane żąda ok. 300 zł. Ta Twoja cena to rozumiem za komplet - 3 szt.? Wizualki salonowe Pestki są rewelacyjne Początkowo w ogóle nie poznałam, że to na bazie Twojego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Na początek piece kominkowe, jako dodatkowa opcja. Mają zewnętrzne doprowadzenie powietrza. Westfire 28 ma nadstawkę akumulacyjną, która podobno oddaje ciepło do 9 godzin po wygaśnięciu w paleniska. Waży 110 kg. Ten na nodze to Dovre Astro 3 CBP – waży 90 kg. Waga, Basiu, może okazać się ważna u Ciebie. Postawiłam piecyko-kominki w kąciku między ścianą, a występem komina. Mam nadzieję, że to widać Ładnie podkreślają loftowy charakter wnętrza W ofercie Tapis są też podobne pieco-kominki firm Romotop i Nordpeis o różnych wielkościach. Duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.07.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Pestko wersja numer dwa jest najfajniejsza ,poprzeglądam dzisiaj te piecyki i zobaczę czy są sensowne z doprowadzeniem powietrza.Aczkolwiek wolałabym kominek..Ja chcę połączyć trochę nowoczesności z klasyką ,więc elementy retro u mnie też mogą być,nawet koza retro.Mój M. zdecydowanie woli kominek . Spireo o co chodzi z komplet 3 sztuki? co masz na myśli?Czy zamek magnetyczny, bezprzylgowe i zawiasy chowane, o to pytasz? jeśli tak to tak, ta wycena obejmuje wszystko. Basia krk je widziała na żywo w wersji lakierowanej i mówi, że wygladają porządnie.Ja widziałam tylko w fornirze.Umawiam się na pomiar w tym tygodniu.Chociaż jedną rzecz odchaczę ,opaski mają 8cm ,więc git Aantenko po to są komentarze,zapraszam wszystkich,cieszę się ,że mnie odwiedziłaś. Wybrałam dzisiaj parapety zewnętrzne ,biorę stalowe w kolorze RAL 7024 ,nie kombinuję mam je od ręki, docinają na miejscu Pestko ciekawa jestem Twojej wizualizacji z innej perspektywy:) Wstaw pokój przed umeblowaniem go ( czyste zdjęcie) i po ( z Twoimi meblami) będzie pokazywało jaką pracę wykonujesz, uwielbiam takie porównania. Zdajesz sobie sprawę ,że te odwiedziny wszystkich w moim domu to Twoja zasługa,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.07.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Z tych wszystkich kóz tylko Westfire wygląda jako tako,oj a miało być tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.07.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Julianna, swoim też mam nadzieję się troszkę oczarujesz Nie mam najmniejszych wątpliwości Pesteczko Julianna16 - niestety trzeba osobiście. Dokładnie takie same historie miałam z szafami. Hmm... no to muszę się zmobilizować i podzwonić . Wyobraźcie sobie, że mnie tylko raz się zdarzyło, nie dostać odpowiedzi na zapytanie mailowe Szczęściara Co do kózek, to podobają mi się, ale ja też raczej typ kominkowy jestem . Wybrałam dzisiaj parapety zewnętrzne ,biorę stalowe w kolorze RAL 7024 ,nie kombinuję mam je od ręki, docinają na miejscu A skąd bierzesz te parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.07.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ewo w Sosnowcu je robią ,lepsze są aluminiowe ,ale one w innych kolorach niż biały i brąz na zamówienie.Ewo pisałaś mi kiedyś jak się odpowiada w jednym poście cytując kilka osób,napiszesz jeszcze raz,gdzieś to zagłubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.07.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 W dolnym prawym rogu każdego posta jest cudzysłów z plusem. Klikasz w to obok postów, na które chcesz odpowiedzieć (pojawia się "ptaszek"), a przy ostatnim w "odpowiedź z cytatem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.07.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 W dolnym prawym rogu każdego posta jest cudzysłów z plusem. Klikasz w to obok postów, na które chcesz odpowiedzieć (pojawia się "ptaszek"), a przy ostatnim w "odpowiedź z cytatem" dzięki poćwiczę przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.07.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pestka, brawo, ale cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pestko jakie sofy są na wizualizacji ,ja uwielbiam patrzeć na ten salon,jak robisz taką wizualizację to konkretne rzeczy wklejasz? te lampy wiszące w strefie kominkowej to też są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wybraliśmy wspólnie z M. fronty kuchenne.Zastanawiałam się ponad rok, czy zrobić fronty proste z frezowanymi uchwytami-ogólnie mówiąc nowoczesną kuchnię ,czy fronty ramowe-bardziej klasyczne ,ale w wersji nowoczesnej.Wersja nowoczesna polega na szerokich szafkach, braku przeszkleń ,braku zdobień -pilastrów,nowoczesnych uchwytach i sprzęcie. Kolor ostatnio nie stanowił problemu bo zarówno meble jak i drzwi chcemy w kolorze śmietany czyli RAL9010. Wracając do kuchni to postanowiliśmy (ja nadal mam obawy czy będzie pasowało)że damy front ramowy.Zdjęcie przedstawia stylizowaną aranżację,ja w mojej kuchni nie mam szafek wiszących Właśnie taki: To tylko układ zmieniają się szerokości szafek,własnie na tym pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.07.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Basia, masz w ofercie 100 za zawiasy chowany. Normalnie życzą sobie 300 zł, chyba, że zawias chownay to nie to samo co bezprzylgowe drzwi. Do tego dopłaca się chyba za zamek magnetyczny (Anula chyba tak miała). Pytałam o 3 szt. zawiasów. Drzwi powinny być zamontowane na 3 zawiasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Basiu, na Westwing właśnie weszła z lampami hiszpańska firma Balroy – LAMPY mnie się podobają, a ceny bardziej niż rozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts