Barbara74 17.07.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 idę oglądać dzięki,dzisiaj podsiaduję w domu ,pada deszcz ,więc elewacji nie robią,mam czas na przestudiowanie montażu parapetów.W dodatku w domu mam okrąpny kurz, zapuściłam dom okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.07.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ja już nie sprzątam nawet, poza ogólnym ogarnięciem. W przysżłym tygodniu chcę stopniowo zacząć pakować i wywozić rzeczy. Lampy Balroy są super. Sama zastanawiam się, czy nie kupić dwóch i nie wymienić nad stół. Chyba, że powieszę Hektary, które zaraz wejdą do Ikei - wersja wisząca tej lampy, którą też Basia oglądałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Basia, masz w ofercie 100 za zawiasy chowany. Normalnie życzą sobie 300 zł, chyba, że zawias chownay to nie to samo co bezprzylgowe drzwi. Do tego dopłaca się chyba za zamek magnetyczny (Anula chyba tak miała). Pytałam o 3 szt. zawiasów. Drzwi powinny być zamontowane na 3 zawiasach. Spireo zapytałam ile zawiasów,jak dostanę odpowiedź to napiszę, Asilo ma zamek magnetyczny w standarcie bez dopłaty i bezprzylgowe drzwi też,dopłaca się tylko do zawiasów chowanych,masz w mojej wycenie za co się dodatkowo dopłaca Spireo ja oglądam,ale nie kupuje,jak zostanie to będziemy na bieżąco kupować,teraz to nie wiadomo na co nam starczy.Do wprowadzenia mam daleko Edytowane 17 Lipca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 kurcze, to naprawdę niezła cena. Szkoda tylko, że nie robią innych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Nikt nie mówi o frontach, ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 kurcze, to naprawdę niezła cena. Szkoda tylko, że nie robią innych kolorów. W zasadzie możesz sobie sama pomalować Własnie z M. rozmawialiśmy o drzwiach w jego i moim mieszkaniu.On miał zwykłe z casto -takie białe na wzór sosnowych ,sam sobie przemalował wałeczkiem i w jego mieszkaniu na tamten czas nowoczesnym wygladały elegancko,poszukam zdjęcia nawet,mamy w Turawie na letnisku zwykłe sosnowe i one dla mnie zawsze bedą piękne,a tu do nowego domu wybieranie,zarzynanie się,dlatego mieliśmy mieć drzwi za 1800za sztukę,ale zeszliśmy do 1300 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.07.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Nikt nie mówi o frontach, ciekawe dlaczego to ja coś powiem bardzo ładne wybrałaś, tylko ja mam obsesję, że na tych ramkach siada kurz i w ogóle niefajnie się je czyści... mam teraz drzwi drewniane z takimi ramkami i chociaż są piękne to doprowadzają mnie do rozpaczy - szczególnie, że na ciemnym to wszystko strasznie widać. nie namawiam Cię broń boże na zmianę decyzji, bo pewnie masz świadomość i to Ci nie przeszkadza, a uroda nie takie wady rekompensuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 to ja coś powiem bardzo ładne wybrałaś, tylko ja mam obsesję, że na tych ramkach siada kurz i w ogóle niefajnie się je czyści... mam teraz drzwi drewniane z takimi ramkami i chociaż są piękne to doprowadzają mnie do rozpaczy - szczególnie, że na ciemnym to wszystko strasznie widać. nie namawiam Cię broń boże na zmianę decyzji, bo pewnie masz świadomość i to Ci nie przeszkadza, a uroda nie takie wady rekompensuje zdaje sobie sprawę,ale zawsze u każdego się coś znajdzie to kafelki, to coś innego,i tak trzeba czasami fronty przetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Nikt nie mówi o frontach, ciekawe dlaczego Nie mówię, bo mam bardzo podobne, jeśli nie identyczne, tylko kolor prawie biały i inne uchwyty Już wiesz, że jestem na TAK Świetnie, że nie ma szafek wiszących A ja wiem czemu Ci się wnętrza na obrazkach podobają Lubisz to co ja Edytowane 17 Lipca 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pestko jakie sofy są na wizualizacji ,ja uwielbiam patrzeć na ten salon,jak robisz taką wizualizację to konkretne rzeczy wklejasz? te lampy wiszące w strefie kominkowej to też są super. Biała i żółta – nie mam pojęcia. Po prostu znalazłam taki Yellow design i pasował Granatowa jest przeróbką, która miała upodobnić sofę do mebli Rolf Benz http://www.rolf-benz.com/site/int/home.html#/int/products/all One były w jakimś momencie na Westwing Lampy wiszące są szwedzkiego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 zdaje sobie sprawę,ale zawsze u każdego się coś znajdzie to kafelki, to coś innego,i tak trzeba czasami fronty przetrzeć fakt za faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Nie mówię, bo mam bardzo podobne, jeśli nie identyczne, tylko kolor prawie biały i inne uchwyty Już wiesz, że jestem na TAK Świetnie, że nie ma szafek wiszących A ja wiem czemu Ci się wnętrza na obrazkach podobają Lubisz to co ja wiesz jak to cieszy jak Twoja koncepcja się komuś podoba,no Ty to wiesz na bank. Ja obecnie mam kuchnię też klasyczną w waniliowym kolorze z czarnym piekarnikiem z mosiężną rączką i pilastrami.Teraz chcę klasykę unowocześnić ,trochę zamerykanizować,bo tam z reguły kuchnie klasyczne ramki z nowoczesnym sprzętem w wersji XXl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) O to moja obecna kuchnia ma z 7,8 lat,muszę powiedzieć,że na zdjęciu wygląda brzydziej i pod względem kolorystycznym i rozgardiaszu .Mój M i w zasadzie ja wolę bardziej pochowane rzeczy,aczkoliwek w tej kuchni brakuje szafek ,tutaj też nie mam wiszących,choć mam na nie miejsce.Dodam,że kafle w kuchni przyklejał mój M.i robił to pierwszy raz ,uczył się na tej kuchni.Akurat miałam takie na zbyciu,a teraz bym do tej kuchni dała kremowe na wysoki połysk i jeszcze łazienka,może kogoś zainspiruje,przez 8 lat mi się nie znudziła Edytowane 17 Lipca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 17.07.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 masz blat drewniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Elegancki i ładne oba wnętrza. Choć może szafki w kuchni zbyt żółte w sąsiedztwie białych kafelków, ale to szczegół. A łazienka mimo paru lat nic nie straciła – klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 masz blat drewniany ? laminat imitujący drewno,ale jest ok nie razi mnie wogóle,ta kuchnia i łazienka była robiona "tanim kosztem"wszystko udawało mi się kupić,albo z ekspozycji,albo jak kafelki do łazienki -te białe jak likwidowali sklep i chociaż drogie i firmowe włoskie Ragno to kupiłam je wtedy za 9 zł za metr. Był kiedyś taki salon łazienek przy Plaformie w Czeladźi i miałam szczęscie ,że likwidacja zbiegła się z łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Elegancki i ładne oba wnętrza. Choć może szafki w kuchni zbyt żółte w sąsiedztwie białych kafelków, ale to szczegół. A łazienka mimo paru lat nic nie straciła – klasyka Pestko też to zauważyłam na zdjęciu,ale w rzeczywistości te kolory bardziej współgrają.Przez długi czas nie miałam tam wogóle kafli,a ponieważ w piwnicy miałam kafle wcześniej kupione i niewykorzystane to je mąż przykleił.Już wtedy była działka i wiedzieliśmy,że to tylko przejściowe. Znalazłam potem kafle super pasujące,znając moją mamę to je sobie zbije i da nowe,ona tak jak ja uwielbia zmieniać, dłubać przy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 17.07.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dziewczyny jak załozyc dziennik budowy ?czy wystarczy zapodac nowy temat w dziale dzienniki budowy. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.07.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dziewczyny jak załozyc dziennik budowy ? czy wystarczy zapodac nowy temat w dziale dzienniki budowy. ? czekaj prześlę Ci instrukcję od Spirei ,ja też miałam z tym problem,kombinowałam na wszystkie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.07.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dziewczyny jak załozyc dziennik budowy ? czy wystarczy zapodac nowy temat w dziale dzienniki budowy. ? jeśl to ma być dziennik w takiej postaci (dzień po dniu, nie blog), to w zasadzie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts