Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czołem jakie masz parapety wewnętrze w łazience - z czego i jaki kolor?

okna masz brązowe a parapet?

dlaczego pytam w projekcie mam parapet koloru białego a okna mam brąz i mam zgryz bo słabo mi to wygląda

A musze kupic parapet :(

No i tu też miałam problem,w szarej łazience dałam z kafli szarych i wygląda ok,a w łązience dzieci jeszcze nie mam i nie wiem jakie, bo z kafli nie za bardzo za dużo fug(kafelki cegiełki)szukałam czarnego z granitu ,i dalej nie wiem.

Ale nawet do drewnianego okna białe dla mnie w białej łazience jak najbardziej pasują

Basia, kiedy beda zdjecia z szarej łazienki? Strasznie jestem jej ciekawa i bardzo Wam zazdroszcze medfizu - w Warszawie nie ma takiego miejsca gdzie jest wszystko i przy kupnie moga Ci jeszcze doradzic a co wiecej zaprojektowac! Jest opex ale to nie to samo.

Przecież mam ale chyba w komentarzach,łazienka nie jest skończona prace stanęły ,ale wkleję zo dziennika,teraz już nie jest tak fajnie ,że zdjęcia są od razu duże ,od czasu zmian na FM mam większe prolemy z wklejaniem niż poprzednio

basiu bo ja przeczytałam w dzienniku,że masz lodowkę do zabudowy:) i dlatego pytam o piekarnik. ja bym wolała wyżej- wygodniej i nowocześniej:)

nie mogę się zdecydować czy sbs czy do zabudowy

Dzewczyny zerknijcie proszę na kilka zdjęc doradzcie odnosnie parapetu biały czy brązowy ??

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205825-F-5-zdjęcia-pytania&p=5471709#post5471709

Jak dopasujesz idealnie brąz to ok ,ale zrób w miarę cienki,ale biały też możesz jak łazienka będzie biała

Basia, kiedy beda zdjecia z szarej łazienki? Strasznie jestem jej ciekawa i bardzo Wam zazdroszcze medfizu - w Warszawie nie ma takiego miejsca gdzie jest wszystko i przy kupnie moga Ci jeszcze doradzic a co wiecej zaprojektowac! Jest opex ale to nie to samo.

basiu bo ja przeczytałam w dzienniku,że masz lodowkę do zabudowy:) i dlatego pytam o piekarnik. ja bym wolała wyżej- wygodniej i nowocześniej:)

Basiu,

sprawdź w Home&You, czy są jeszcze dostępne lampy Industro:

[ATTACH=CONFIG]127712[/ATTACH]

Wyślę Ci jeszcze o pw, gdzie takie widziałam!

AAA byłam wczoraj ,ale lamp nie widziałam ,może tam akurat mają mniejszy oddział,ale też sobie coś kupiłam fajnego :)

Śliczna ta szara łazienka! Napewno szybko Ci się nie znudzi!

Też bede miec wolnostojącą wannę i szukam baterii do niej.

Ty zdaje się masz Axor ale widzialam ze ponad 4 tys kosztuje. Boszzzz, strasznie drogo. Tez tyle za swoją płaciłaś??

MNie udało się kupić na allegro dużo taniej, od firmy któ®a ogólnie takimi hydraulicznymi rzeczami handluje,nie pamiętam dokładnie,ale coś koło 2500 tys.Mieli wietrzenie magazynów,acha i to była cena razem z elementem podłogowym(czyli to co jest w wylewce)

Mój mąż strasznie lubi tę łazienkę.Będę ją dokańczać pod koniec sierpnia.

Została szyba prysznicowa,szafka drewniana pod umywalkę nablatową-blat dębowy

lustro,montaż białych massive nero-już je mam i wstyd powiedzieć od miesiąca wożę nierozpakowaną paczkę,więc jak mi tam wysłali słoiki to będzie zaskoczenie

no i czego nie wiem to oświetlenie lustra.I tu nie mam pojęcia co dać.

Musi to być zwis , i oświetlać twarz najlwpiej z boku

montaż rolety-ale takie duperele to sami robimy.

Co mogę powiedzieć o kaflach ,w całym domu mimo mycia kilka razy podłóg jest syf,a tam nie było myte i nic nie widać.:)

Były te kafle jeszcze w janym beżu i ciekawa jestem czy by mi się bardziej podobała,na pewno byłaby jaśniejsza

U mnie teraz kuchnia muszę ją zamówić bo nigdy nie zamieszkamy.Rozważam dwie typy lodówek sbs lub samą chłodziarkę do zabudowy,zmrażalka w spiżarce.

Do zabudowy mam dwa typy albo AEG,któ®ą teraz Sheenaz zamówiła,albo Liebherra IK 3660,porównam i wybiorę ,ale to raczej mały problem.

Myślę o sbs również , nie mam podejścia więc nie potrzebuję kostkarki i tych wszystkich bajerów.Tutaj biorę pod uwagę samsunga-ładny prosty kształ,cena ok i czterodrzwiową Beko.

Beko o tyle jest fajna ,że lodówka jest na górze i można szerokie rzeczy wsadzać.Jednak nic nie wiem o awaryjności tych lodówek.Koleżanka ma pralkę i jest ok,a lodówkę ,trochę się boję,że po 2 latach po gwarancji się zepsuje i wtedy trzeba będzie coś wpasować podobnego ,pomijając kwestię wydatku.

Czy ktoś może coś więcej powiedzieć o tej firmie.Wizualnie samsung bardziej mi się podoba

http://forumrtvagd.pl/lodowki-27/news-najpraktyczniejsza-lodowka-typu-sbs-gne-114610fx-1529.html

a tu samsung

http://www.oleole.pl/lodowki/samsung-rsa1stmg.bhtml

Basia, a z lodówek oglądałaś może odmianę sbs-ów - czyli lodówki "francuskie?

W typowych sbsach - wbrew pozorom nie ma dużo miejsca, bo są one wąskie.

Przy podziale poziomym drzwi górne otwierają się na całą szerokość i można do nich zmieścić nawet mega wielką blachę z ciastem.

Taką bym wybrała, gdym miała miejsce na szeroką lodówkę.

I kominki z rurą!

Moje marzenie:D

Pestka, masz super inspiracje!

Bardzo bym chciała takie mieć, niestety nie wpadłam na ten pomysł wystarczająco wcześnie i mam już postawiony komin, ktorego nie mogłam ani "przesunąć", ani zlikwidować.

Jutro napiszę bo jestem u dzieci w Turawie i mam strasznie słaby zasięg,o dziwo otworzyłam pocztę,nie lubię wyjazdów bez dobrego internetu-to chyba uzależnienie.

Ale dzisiaj pomalowałam okna na zewnątrz i weszłam na dach i wyczyściłam dach z igieł i rynny,gdzie się nie ruszę to remont :)