monika996 26.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 basiu czyli piekarnik wysoko:) będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.07.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 basiu czyli piekarnik wysoko:) będzie Powiem szczerze ,że nie wiem ,oczywiście wolałabym wysoko,to zależy od tej lodówki,chyba,że piekarnik wrzucę nad blat na szfce koło spiżarki. Szukam teraz i lodówki do zabudowy i sbs .z sbs to raczej samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.07.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Czołem jakie masz parapety wewnętrze w łazience - z czego i jaki kolor? okna masz brązowe a parapet? dlaczego pytam w projekcie mam parapet koloru białego a okna mam brąz i mam zgryz bo słabo mi to wygląda A musze kupic parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Czołem jakie masz parapety wewnętrze w łazience - z czego i jaki kolor? okna masz brązowe a parapet? dlaczego pytam w projekcie mam parapet koloru białego a okna mam brąz i mam zgryz bo słabo mi to wygląda A musze kupic parapet No i tu też miałam problem,w szarej łazience dałam z kafli szarych i wygląda ok,a w łązience dzieci jeszcze nie mam i nie wiem jakie, bo z kafli nie za bardzo za dużo fug(kafelki cegiełki)szukałam czarnego z granitu ,i dalej nie wiem. Ale nawet do drewnianego okna białe dla mnie w białej łazience jak najbardziej pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Basia, kiedy beda zdjecia z szarej łazienki? Strasznie jestem jej ciekawa i bardzo Wam zazdroszcze medfizu - w Warszawie nie ma takiego miejsca gdzie jest wszystko i przy kupnie moga Ci jeszcze doradzic a co wiecej zaprojektowac! Jest opex ale to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.07.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 basiu bo ja przeczytałam w dzienniku,że masz lodowkę do zabudowy:) i dlatego pytam o piekarnik. ja bym wolała wyżej- wygodniej i nowocześniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.07.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Dzewczyny zerknijcie proszę na kilka zdjęc doradzcie odnosnie parapetu biały czy brązowy ?? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205825-F-5-zdj%C4%99cia-pytania&p=5471709#post5471709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Basiu, sprawdź w Home&You, czy są jeszcze dostępne lampy Industro: Wyślę Ci jeszcze o pw, gdzie takie widziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Basia, kiedy beda zdjecia z szarej łazienki? Strasznie jestem jej ciekawa i bardzo Wam zazdroszcze medfizu - w Warszawie nie ma takiego miejsca gdzie jest wszystko i przy kupnie moga Ci jeszcze doradzic a co wiecej zaprojektowac! Jest opex ale to nie to samo. Przecież mam ale chyba w komentarzach,łazienka nie jest skończona prace stanęły ,ale wkleję zo dziennika,teraz już nie jest tak fajnie ,że zdjęcia są od razu duże ,od czasu zmian na FM mam większe prolemy z wklejaniem niż poprzednio basiu bo ja przeczytałam w dzienniku,że masz lodowkę do zabudowy:) i dlatego pytam o piekarnik. ja bym wolała wyżej- wygodniej i nowocześniej:) nie mogę się zdecydować czy sbs czy do zabudowy Dzewczyny zerknijcie proszę na kilka zdjęc doradzcie odnosnie parapetu biały czy brązowy ?? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205825-F-5-zdjęcia-pytania&p=5471709#post5471709 Jak dopasujesz idealnie brąz to ok ,ale zrób w miarę cienki,ale biały też możesz jak łazienka będzie biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Basia, kiedy beda zdjecia z szarej łazienki? Strasznie jestem jej ciekawa i bardzo Wam zazdroszcze medfizu - w Warszawie nie ma takiego miejsca gdzie jest wszystko i przy kupnie moga Ci jeszcze doradzic a co wiecej zaprojektowac! Jest opex ale to nie to samo. basiu bo ja przeczytałam w dzienniku,że masz lodowkę do zabudowy:) i dlatego pytam o piekarnik. ja bym wolała wyżej- wygodniej i nowocześniej:) Basiu, sprawdź w Home&You, czy są jeszcze dostępne lampy Industro: [ATTACH=CONFIG]127712[/ATTACH] Wyślę Ci jeszcze o pw, gdzie takie widziałam! AAA byłam wczoraj ,ale lamp nie widziałam ,może tam akurat mają mniejszy oddział,ale też sobie coś kupiłam fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.07.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Śliczna ta szara łazienka! Napewno szybko Ci się nie znudzi! Też bede miec wolnostojącą wannę i szukam baterii do niej. Ty zdaje się masz Axor ale widzialam ze ponad 4 tys kosztuje. Boszzzz, strasznie drogo. Tez tyle za swoją płaciłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Śliczna ta szara łazienka! Napewno szybko Ci się nie znudzi! Też bede miec wolnostojącą wannę i szukam baterii do niej. Ty zdaje się masz Axor ale widzialam ze ponad 4 tys kosztuje. Boszzzz, strasznie drogo. Tez tyle za swoją płaciłaś?? MNie udało się kupić na allegro dużo taniej, od firmy któ®a ogólnie takimi hydraulicznymi rzeczami handluje,nie pamiętam dokładnie,ale coś koło 2500 tys.Mieli wietrzenie magazynów,acha i to była cena razem z elementem podłogowym(czyli to co jest w wylewce) Mój mąż strasznie lubi tę łazienkę.Będę ją dokańczać pod koniec sierpnia. Została szyba prysznicowa,szafka drewniana pod umywalkę nablatową-blat dębowy lustro,montaż białych massive nero-już je mam i wstyd powiedzieć od miesiąca wożę nierozpakowaną paczkę,więc jak mi tam wysłali słoiki to będzie zaskoczenie no i czego nie wiem to oświetlenie lustra.I tu nie mam pojęcia co dać. Musi to być zwis , i oświetlać twarz najlwpiej z boku montaż rolety-ale takie duperele to sami robimy. Co mogę powiedzieć o kaflach ,w całym domu mimo mycia kilka razy podłóg jest syf,a tam nie było myte i nic nie widać. Były te kafle jeszcze w janym beżu i ciekawa jestem czy by mi się bardziej podobała,na pewno byłaby jaśniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 U mnie teraz kuchnia muszę ją zamówić bo nigdy nie zamieszkamy.Rozważam dwie typy lodówek sbs lub samą chłodziarkę do zabudowy,zmrażalka w spiżarce.Do zabudowy mam dwa typy albo AEG,któ®ą teraz Sheenaz zamówiła,albo Liebherra IK 3660,porównam i wybiorę ,ale to raczej mały problem.Myślę o sbs również , nie mam podejścia więc nie potrzebuję kostkarki i tych wszystkich bajerów.Tutaj biorę pod uwagę samsunga-ładny prosty kształ,cena ok i czterodrzwiową Beko.Beko o tyle jest fajna ,że lodówka jest na górze i można szerokie rzeczy wsadzać.Jednak nic nie wiem o awaryjności tych lodówek.Koleżanka ma pralkę i jest ok,a lodówkę ,trochę się boję,że po 2 latach po gwarancji się zepsuje i wtedy trzeba będzie coś wpasować podobnego ,pomijając kwestię wydatku.Czy ktoś może coś więcej powiedzieć o tej firmie.Wizualnie samsung bardziej mi się podoba http://forumrtvagd.pl/lodowki-27/news-najpraktyczniejsza-lodowka-typu-sbs-gne-114610fx-1529.htmla tu samsunghttp://www.oleole.pl/lodowki/samsung-rsa1stmg.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Barbara witam a widziałaś mojego ala SBS w zabudowie. ja bardzo lubie w zabudowie o to takie ponadczasowe i proste:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 (edytowane) Gdzie mozna u Ciebie zobaczyć tę zabudowę na ktorej stronie ? ok znalazłem mozesz podac model. Edytowane 28 Lipca 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.07.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Basia, a z lodówek oglądałaś może odmianę sbs-ów - czyli lodówki "francuskie?W typowych sbsach - wbrew pozorom nie ma dużo miejsca, bo są one wąskie.Przy podziale poziomym drzwi górne otwierają się na całą szerokość i można do nich zmieścić nawet mega wielką blachę z ciastem.Taką bym wybrała, gdym miała miejsce na szeroką lodówkę. I kominki z rurą!Moje marzenie:DPestka, masz super inspiracje!Bardzo bym chciała takie mieć, niestety nie wpadłam na ten pomysł wystarczająco wcześnie i mam już postawiony komin, ktorego nie mogłam ani "przesunąć", ani zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.07.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Ach, Basia! Zarąbiście już wygląd Twoja elewacja!!! Aż boję się efektu końcowego, jak zacznę za dużo oglądać takich cudów to zaraz zacznie mnie nosić, żeby następny dom budować I też mam takie założenie, że we wnętrzu musi być swojsko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 f.5- coby tu nie zaśmiecać odpowiedziałam Ci w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Basia, właśnie oglądałam zdjęcia w dzienniku. Domek z zewnątrz wygląda naprawdę coraz ładniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.07.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Jutro napiszę bo jestem u dzieci w Turawie i mam strasznie słaby zasięg,o dziwo otworzyłam pocztę,nie lubię wyjazdów bez dobrego internetu-to chyba uzależnienie. Ale dzisiaj pomalowałam okna na zewnątrz i weszłam na dach i wyczyściłam dach z igieł i rynny,gdzie się nie ruszę to remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts