Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse


Recommended Posts

ten RAL to 9010 ,ale nie jestem zbytnio przywiązana ,bo zamawiam inne drzwi niż zakładałam.Ma być ładnie.Wracam z Ikei i powiem,że mi się tam kuchnie podobają, i tam własnie nie ramkowe ,tylko gładkie białe ,ale nie na połysk,albo na połysk są łądne ,ale kremowe.A uchwyty relingowe.

No i te metalowe fronty co ma Spirea też fajne-Spireo są tam gładkie i się nie palcują, więc po wymianie będziesz mieć fajną kuchnię.

 

Naprawdę całkiem fajne lampy tam są, w Leroyu też.

,Mam już jedną ścianę potynkowaną na biało,nie widziałam ,ale M. mówi ,że fajnie i równo.W końcu będzie ten dom bardziej przyzwoicie wyglądał.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia a jak oceniasz pojemność chłodziarki w swoim sbs ,nie jest wkurzająco wąsko?

 

 

A mogę ja odp? Ale juz nie za Monię tylko za się

Dla mnie nie jest wkurzająco wąska . Garnki mi sie mieszczą, duzo więcej miejsca niz w lodówko zamrażarce blokowej . A czego ja teraz nie mam w zamrażarce ;jawdrop: Boziu, nigdy nie miałam tylu zapasów mięsa (jedna półeczka drobiowa, druga wołowa, trzecia grillowa), szuflada na warzywa mrozone, druga szuflada na chleb i jeszcze ful miejsca. Ja jestem zachwycona :yes:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

kurcze Kinga ty tyle wymieniłas, że ja w swoim sbs tego niemam. A miejsca brak- ja na gorze nabial serki, smietany. potem 2 polka jogurty , mleko i dzemiki, 3 polka na garczek i jakieś bzdety sloikowe. szuflada na wędliny i sery, szuflada na mięsko , mleko, szuflada na warzywna - owocowa:yes:

reszta w drzwiach- ketchupy, musztardy, alkohole itp:D

a zamrażalka dla mnie ok.bo ja trzymam tylko pizze mrożone i mrozonki hortexu:yes:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

bardziej mi chodzi o chłodziarkę,bo w spiżarce i tak planowana była zamrażalka.

Dziewczyny ale wy uporządkowane , umnie w lodówce burdello wszysrko razem nie ustalam gdzie co.Mąz mnie opiepsza,że niby taka porządnicka a w lodówce po zakupach wszystko na szybko wsadzam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Mnie J. taki misz-masz robi, że nigdy nie wiem, gdzie czego się spodziewać. W zamrażarce też – 4 szuflady: mięsna, warzywna, owocowa (zimą) + zupowa, chlebowa + przypadki. Jasne, nie (?), a on chleb do mięsa. Kiedyś jajka zamroził :lol2:
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Basiu, ja też byłam dzisiaj w Ikei :). Szkoda, że się nie spotkałyśmy :(.

Patrzę na tę Twoją kolejną wizualizację i ... obawiam się, że trudno będzie uporządkować tę wysoką zabudowę, bo jak? Podzielisz wysokie słupki na 3 części?

 

Tutaj niby jest tyle podziałów, ale nie ma konkurencji w postaci piekarnika.

http://desmond.imageshack.us/Himg542/scaled.php?server=542&filename=uvsqasp.jpg&res=landing

Źródło

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Patrzcie co znalazłam

http://allegro.pl/side-by-side-do-zabudowy-miele-a-biofresh-140cm-i2554913151.html ,

a może by tak samemu zrobić inox sbs .Spirea ma fronty z Ikea metalowe,można dać duże relingi i wyjdzie sbs do zabudowy srebrny.

 

Ewa ale wtopa miałam do Ciebie dzwonić napiszę na maila jesteś online?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

podejrzewam ze kupuje mrozonki na zupe. Ja tez tak robię. Lubie miec jakąś alternatywę na dzień lenia

 

E, Kochana, żadne takie :rotfl:

U mnie zamrażarce zapas domowego rosołu, grzybowej, ogórkowej i pomidorowej. Ugotowane i w spożywczych (oczywiście) pudełkach zamrożone:yes:

Poza tym mrożę pierożki mięsne i inne przed ugotowaniem po 10 sztuk w torebce. Po ulepieniu muszą ciut poleżeć obsypane mąką. jak przestają się zlepiać, pakuję i do zamrażalnika.

Polecam wszystkim leniuchom :D jak ja :yes:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Basiu, ja też byłam dzisiaj w Ikei :). Szkoda, że się nie spotkałyśmy :(.

Patrzę na tę Twoją kolejną wizualizację i ... obawiam się, że trudno będzie uporządkować tę wysoką zabudowę, bo jak? Podzielisz wysokie słupki na 3 części?

 

Tutaj niby jest tyle podziałów, ale nie ma konkurencji w postaci piekarnika.

http://desmond.imageshack.us/Himg542/scaled.php?server=542&filename=uvsqasp.jpg&res=landing

Źródło

Ewo zobacz na stronę 78 post 1542 tam jest sbs i piekarnik i podobne szerokości szafek zobacz tak planuję

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Chyba każdą tacę możesz do tego używać. Też tak początkowo robiłam, ale potem rozbestwiłam się i tylko ciut przesuszam. Tylko zamrażarkę podkręcam na full.

Zamrozić można wszytko – siekane zioła też. Jak ładnie zimą odmrożone pachną. Zachowują też kolor.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

pestka i ty niby leniuch jesteś:D z tymi ogorkowymi, rosołami i pierogami......

ale bym chciala , żeby ktoś mi takie zapasy zrobił.

 

Basiu chlodziarka na codzień jest ok. Dla mnie za mało miejsca tylko w święta, a że nie mam drugiej lodowki( kiedyś mialam). To garczki z bigosami, salatkami lądują w garażu\( wyłączam wtedy kaloryfery):yes:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Spróbuj kiedyś. Zrób sobie zapasik z zupki i kotlecików mielonych np. i jak nie będzie Ci się chciało kucharzyć skorzystaj. Zobaczysz jak fajnie taki obiadek oszczędza Twój czas i nogi :yes:
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...