Barbara74 15.08.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 A dlaczego dół psychiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 I jeszcze pomysł Comfoline. Ta narożna szafa-witrynka nadaje lekkości całej konstrukcji Podoba mi się to połączenie drewna z lakierowanymi frontami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Ewo zobacz na stronę 78 post 1542 tam jest sbs i piekarnik i podobne szerokości szafek zobacz tak planuję Tak, tak Basieńko - wiem. Na tym wzorowana jest ostatnia wizualizacja. Mnie chodziło o to, że nie bardzo da się tu uporządkować te poziome podziały. To też widać na Twojej inspiracji. Choć ten pomysł na szufladę pod piekarnikiem ratuje sytuację, to reszta nieco tańczy . http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=130474&d=1344668179 Wiem, że ta opcja już była, ale miałaś samotny piekarnik. Może dostawić bok niego półsłupek ze zmywarką? Wtedy będziesz miała wszystko co planujesz - piekarnik i zmywarkę wyżej - często podkreślałaś wygodę takiego rozwiązania. Zaś sbs będziesz mogła postawić centralnie i symetrycznie obudować. TV powinno się zmieścić nad półsłupkami, bo chyba planujesz tam mały odbiornik. Program jak wiesz ma ograniczenia, ale coś podobnego by z tego wyszło. http://desmond.imageshack.us/Himg528/scaled.php?server=528&filename=qaarfta.jpg&res=landing Dziękuję za namiary via mail Aaa... i jeszcze coś o czym już dawno miałam napisać, a ciągle mi umyka. Znasz PGR w Mikulczycach. Jest w stanie rozbiórki - mają duuuuużo pięknej cegły. Była wystawiona swojego czasu na sprzedaż. Nie wiem czy jeszcze sprzedają, ale można zapytać. Będziesz wtedy mogła pociąć ją na płytki i mieć prawdziwą . Edit: Tak długo pisałam, a Wy tu tyle nowości naklepałyście . Pink powiadasz Basiu? Trzeba uruchomić zestaw rozweselający dla Pesteczki Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 ja nie chce być wścibska ,ale ja i Hazelka jesteśmy gotowe Cię z doła wyprowadzić,serio bo zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Znalazłam tę fotkę same czerwone = fotka całego ekranu. Dwa dolne czerwone + 4 = możesz zakreśkić kursorem, z przyciśniętym prawym przyciskiem myszki, obszar który chcesz sfotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Wiem nawet który PGR ,bo jak przejeżdzałam to myślałam ,że z chęcią bym się tam pokręciła,bo może coś fajnego znajdę.Dzięki jutro podjadę ,bo jadę na budowę ,2 ściany mają tynk podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Znalazłam tę fotkę [ATTACH=CONFIG]131339[/ATTACH] same czerwone = fotka całego ekranu. Dwa dolne czerwone + 4 = możesz zakreśkić kursorem, z przyciśniętym prawym przyciskiem myszki, obszar który chcesz sfotografować super dzięki chyba zrobię sobie instrukcję w jakimś notesiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Co do podziału ,w wysokiej zabudowie to moja mama mówi:albo daj piekarnik pod blat ,to ta lodówka będzie lepiej wyglądałą w wysokiej zabudowiealbo od lewej sbs+60+piekarnik-i tak dla spokoju poproszę pana od kuchni o tę wersję,ale współczuję mu ,że jestem jego klientką,tyle wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ja chcę do ogrodu. Leje i zimno, a ja patrzę jak on zarósł i ile chwastów po trawniku się rozlazło :sick:. W warzywniku mam sałatę i rzodkiewkę nasienną tak przerosły w zielsku, maliniak wygląda jak busz, a nad borówką amerykańska nie rozciągnęłam w porę siatki i eskadra szpaków w pięć minut oskubała wsio. Chyba się muszę sklonować. Doła mam od patrzenia i dlatego, że zamiast do ogródka będę jeździć do niedzieli do tej paskudnej, śmierdzącej Warszawy. Spokojnie Dziewczyny, ja twarda baba jestem. Niech no tylko połamię pazurki na chwastach i humorek od razu wróci. Dziś w przewidywaniu ciężkiej pracy ogrodnicze zrobiłam 10 litrów podpiwku. Akurat za 3 dni dojrzeje Julianna, ta wizualka jest naj... najlepsza. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.08.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) ja nie chce być wścibska ,ale ja i Hazelka jesteśmy gotowe Cię z doła wyprowadzić,serio bo zaczynam się martwić na mnie, jak na Zawiszy-a tak w ogóle...czesc pestko Ojjjj, teraz doczytałam, co sie stało...moge tylko przytulic (tak na dzien dobry, a co;) ) Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Hej, Hazel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Zimno jest fakt,ale u nas nie leje.Zapal w kominku i poproś mężą o grzańca-to się rozweselisz:)Co do Warszawy to ja bym też miała doła ,jakbym codziennie musiała wstawać jak Balbina o 6 rano , godzinę w samochodzie ,jak nie więcej ,a potem wieczorem to samo.Gdzie czas na FM się pytam:lol2:,a na dzieci.Pestka,ale Ty w Warszawie wtedy kilka dni pomieszkujesz?czy wracasz na noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Pesteczko, ja wiem że dzielna jesteś - najdzielniejsza Dlatego tak porusza gdy piszesz, że masz doła. Pogoda ma się poprawić, a do niedzieli niedaleko, więc szybko minie i będziesz mogła być w swoim żywiole Dziękuję za dobre słowo, ale wygląda na to, że Basia już zdecydowała (?) . Więc nie będziemy już mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Pestko,ja mam wyrzuty sumienia bo Twój warzywniak zarasta a Ty moja projektantka wntrz jesteś ,może ja wyplewię w Twoim ogródku. Dzisiaj byłam u mojej mamy w ogródku mojej siostry(jak to skomplikowanie brzmi,przynajmniej dla mnie ) no i powyrywałam kilka chwastów i marzę o swoim warzywniaczku Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 No powiem Ci ,że to napisałaś i myślałam,że coś się stało,więc mi ulżyło jak wyjaśniłaś dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ewo ja nie zadecydowałam jeszcze ,bo Wy macie zadecydować ,wtedy jakby co to na Was zrzucę.Tak rozlniwiłam mój umysł przez Waszą pomoc,że nie wiem co mam wybrać i czy będzie pasowało-dlatego pisałam wcześniej ,że znowu mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kominek grzeje od 3 dni i grzaniec jest też :wiggle:wieczorkirm i koty na kolanach. Jest milutko. Nie chce pomieszkiwać, bo by mnie mama zagadała na śmierć Poza tym nie mogę spać w tym hałasie choć okna w mieszkaniu są na zielone podwórze. Pomyśleć, że ja dopiero od kilku lat na wsi cichej i spokojnej rezyduję. 2 lata jeździłam do pracy codziennie. Potem wymogłam, że przyjeżdżam 2 razy w tygodniu. Teraz jeżdżę tylko na kolegia, sesje zdjęciowe i razie jakiejś awarii. Z domku mam 5 km samochodzikiem albo rowerkiem do kolei lub autobusu miejskiego. Potem 48 minut i jestem pod Pałacem Kultury. Nawet lubiłam te podróże z książką w łapkach. Złości mnie, że mi wypadło jeżdżenie jak się obrobiłam z robotą i już widziałam szczęśliwy koniec kafelkowania w łazience. No i ta tęsknota za brudnymi paznokciami po porządkowaniu ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Pestko,czy masz robisz sobie już grzańca.Kurczę szkoda,że jesteśmy tak rozsiane po tej Polsce,bo byśmy razem się grzańca napiły:)Ewo ,a możesz to z innej perspektywy wrzucić? Aha a czy ramkowa kuchnia będzie pasować do stołu dębowego typu Manufaktura drewna Manu i nowocześniejszych krzeseł, no i tej cegły,:Dtak tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Basia, proponuję selekcję negatywną. Odrzuć co na pewno Ci się nie podoba. Zobaczymy ile tych wątpliwości zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Mój starszak jak śpi u mojej siostry,która ma kota,to następnego dnia nos zatkany,kicha non stop ,oczy czerwone-ma najwyższy stopień uczulenia na kota.Ja bardziej psiara,ale na koty uwielbiam patrzeć.A dzisiaj u mojej mamy na letnisku też paliłam w kozie i wiem,że kominek magiczny klimat czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts