Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewo zobacz na stronę 78 post 1542 tam jest sbs i piekarnik i podobne szerokości szafek zobacz tak planuję

Tak, tak Basieńko - wiem. Na tym wzorowana jest ostatnia wizualizacja. Mnie chodziło o to, że nie bardzo da się tu uporządkować te poziome podziały.

To też widać na Twojej inspiracji. Choć ten pomysł na szufladę pod piekarnikiem ratuje sytuację, to reszta nieco tańczy :).

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=130474&d=1344668179

Wiem, że ta opcja już była, ale miałaś samotny piekarnik. Może dostawić bok niego półsłupek ze zmywarką? Wtedy będziesz miała wszystko co planujesz - piekarnik i zmywarkę wyżej - często podkreślałaś wygodę takiego rozwiązania. Zaś sbs będziesz mogła postawić centralnie i symetrycznie obudować.

TV powinno się zmieścić nad półsłupkami, bo chyba planujesz tam mały odbiornik.

Program jak wiesz ma ograniczenia, ale coś podobnego by z tego wyszło.

http://desmond.imageshack.us/Himg528/scaled.php?server=528&filename=qaarfta.jpg&res=landing

Dziękuję za namiary via mail :)

Aaa... i jeszcze coś o czym już dawno miałam napisać, a ciągle mi umyka. Znasz PGR w Mikulczycach. Jest w stanie rozbiórki - mają duuuuużo pięknej cegły. Była wystawiona swojego czasu na sprzedaż. Nie wiem czy jeszcze sprzedają, ale można zapytać. Będziesz wtedy mogła pociąć ją na płytki i mieć prawdziwą :).

Edit: Tak długo pisałam, a Wy tu tyle nowości naklepałyście ;). Pink powiadasz Basiu?

Trzeba uruchomić zestaw rozweselający dla Pesteczki :D

Edytowane przez julianna16

Znalazłam tę fotkę :rolleyes:Klawiatura-Apple.jpg same czerwone = fotka całego ekranu. Dwa dolne czerwone + 4 = możesz zakreśkić kursorem, z przyciśniętym prawym przyciskiem myszki, obszar który chcesz sfotografować

Znalazłam tę fotkę :rolleyes:[ATTACH=CONFIG]131339[/ATTACH] same czerwone = fotka całego ekranu. Dwa dolne czerwone + 4 = możesz zakreśkić kursorem, z przyciśniętym prawym przyciskiem myszki, obszar który chcesz sfotografować

super dzięki chyba zrobię sobie instrukcję w jakimś notesiku

Co do podziału ,w wysokiej zabudowie to moja mama mówi:

albo daj piekarnik pod blat ,to ta lodówka będzie lepiej wyglądałą w wysokiej zabudowie

albo od lewej sbs+60+piekarnik-i tak dla spokoju poproszę pana od kuchni o tę wersję,ale współczuję mu ,że jestem jego klientką,tyle wersji

Ja chcę do ogrodu. Leje i zimno, a ja patrzę jak on zarósł i ile chwastów po trawniku się rozlazło :p:sick:. W warzywniku mam sałatę i rzodkiewkę nasienną tak przerosły w zielsku, maliniak wygląda jak busz, a nad borówką amerykańska nie rozciągnęłam w porę siatki i eskadra szpaków w pięć minut oskubała wsio. Chyba się muszę sklonować. Doła mam od patrzenia i dlatego, że zamiast do ogródka będę jeździć do niedzieli do tej paskudnej, śmierdzącej Warszawy.

Spokojnie Dziewczyny, ja twarda baba jestem. Niech no tylko połamię pazurki na chwastach i humorek od razu wróci. Dziś w przewidywaniu ciężkiej pracy ogrodnicze zrobiłam 10 litrów podpiwku. Akurat za 3 dni dojrzeje :rotfl:

Julianna, ta wizualka jest naj... najlepsza. SUPER :wiggle:

ja nie chce być wścibska ,ale ja i Hazelka jesteśmy gotowe Cię z doła wyprowadzić,serio bo zaczynam się martwić

na mnie, jak na Zawiszy-a tak w ogóle...czesc pestko :bye: :D

Ojjjj, teraz doczytałam, co sie stało...moge tylko przytulic (tak na dzien dobry, a co;) :hug:)

Edytowane przez hazeleyes1982

Zimno jest fakt,ale u nas nie leje.Zapal w kominku i poproś mężą o grzańca-to się rozweselisz:)

Co do Warszawy to ja bym też miała doła ,jakbym codziennie musiała wstawać jak Balbina o 6 rano , godzinę w samochodzie ,jak nie więcej ,a potem wieczorem to samo.Gdzie czas na FM się pytam:lol2:,a na dzieci.

Pestka,ale Ty w Warszawie wtedy kilka dni pomieszkujesz?czy wracasz na noc?

Pesteczko, ja wiem że dzielna jesteś - najdzielniejsza :yes: Dlatego tak porusza gdy piszesz, że masz doła.

Pogoda ma się poprawić, a do niedzieli niedaleko, więc szybko minie i będziesz mogła być w swoim żywiole :)

Dziękuję za dobre słowo, ale wygląda na to, że Basia już zdecydowała (?) :D. Więc nie będziemy już mieszać.

Pestko,ja mam wyrzuty sumienia bo Twój warzywniak zarasta a Ty moja projektantka wntrz jesteś ,może ja wyplewię w Twoim ogródku.

Dzisiaj byłam u mojej mamy w ogródku mojej siostry(jak to skomplikowanie brzmi,przynajmniej dla mnie :)) no i powyrywałam kilka chwastów i marzę o swoim warzywniaczku

Edytowane przez Barbara74

Kominek grzeje od 3 dni i grzaniec jest też :wiggle:wieczorkirm i koty na kolanach. Jest milutko.

Nie chce pomieszkiwać, bo by mnie mama zagadała na śmierć :p Poza tym nie mogę spać w tym hałasie :lol2: choć okna w mieszkaniu są na zielone podwórze. Pomyśleć, że ja dopiero od kilku lat na wsi cichej i spokojnej rezyduję.

2 lata jeździłam do pracy codziennie. Potem wymogłam, że przyjeżdżam 2 razy w tygodniu. Teraz jeżdżę tylko na kolegia, sesje zdjęciowe i razie jakiejś awarii. Z domku mam 5 km samochodzikiem albo rowerkiem do kolei lub autobusu miejskiego. Potem 48 minut i jestem pod Pałacem Kultury. Nawet lubiłam te podróże z książką w łapkach.

Złości mnie, że mi wypadło jeżdżenie jak się obrobiłam z robotą i już widziałam szczęśliwy koniec kafelkowania w łazience. No i ta tęsknota za brudnymi paznokciami po porządkowaniu ogrodu :rolleyes:

Pestko,czy masz robisz sobie już grzańca.Kurczę szkoda,że jesteśmy tak rozsiane po tej Polsce,bo byśmy razem się grzańca napiły:)

Ewo ,a możesz to z innej perspektywy wrzucić?

Aha a czy ramkowa kuchnia będzie pasować do stołu dębowego typu Manufaktura drewna Manu i nowocześniejszych krzeseł, no i tej cegły,:Dtak tylko pytam

Mój starszak jak śpi u mojej siostry,która ma kota,to następnego dnia nos zatkany,kicha non stop ,oczy czerwone-ma najwyższy stopień uczulenia na kota.

Ja bardziej psiara,ale na koty uwielbiam patrzeć.

A dzisiaj u mojej mamy na letnisku też paliłam w kozie i wiem,że kominek magiczny klimat czyni