Barbara74 22.08.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Basiu, witam się u Ciebie, bo chyba tego jeszcze nie robiłam. I na razie jestem wstanie tylko tyle napisać, bo padłam jak zobaczyłam to co Pesteczka tutaj wyprawia. Pesteczko, jesteś wielka. Wielkie ukłony dla Ciebie zdolniacho. Jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! i to wszystko u mnie się dzieje,:wiggle:chyba przeginam ,ale jestem dumna jak paw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.08.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dobra a teraz realia,jutro idę do następnych kominków,dowiedzieć się jeszcze więcej.Dużo osób na wakacjach więc ,u jednych muszę czekać do poniedziałku.Wezmę pod uwagę jeszcze inny wkład o podobnej głębokości ,ale tańszy i może własnie tę różnicę dodam do ciepłej obudowy. Byłąm dzisiaj w kuchniach,muszę się zastanowić nad wysoką zabudową,wersji mam kilka ,wspólnie z panem tworzyliśmy je.Oczywiście nie jest to ta sama jakość jak u Pestki,no ale czasami nasza wyobrania musi popracować ,bo mózg się rozleniwi. Chociaż to żadna konkurencja,ale dzisja może nie powinnam wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.08.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Wrzucaj Talentu Pesteczki nic i tak nie przebije - niezależnie, kiedy wrzucisz . Napisz mi też proszę (możesz na priv jeśli wolisz) co to za kominki te z Gliwic. Bardzo szybko przygotowali Ci wizualizację. Praktycznie z dnia na dzień. Ja już muszę się naprawdę za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.08.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ewo kto mi szybko przygotował wizualizację? chodzi Co o kuchnię ?te kominki co wrzucałam niedawno to wizualizację sprzed roku,a może i wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.08.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Aaa... Szkoda . Tak skojarzyłam, że jednego dnia byłaś, a drugiego pokazałaś wizu i sobie pomyślałam, że to te kominki z Gliwic tak rewelacyjnie pracują . A jaka firma robiła tę wizualizację? Wracając do ostatniej wizualizacji Pesteczki, to mnie się bardzo podoba, to "ukrycie" TV w obrazkach. U mnie się tak raczej nie da, bo mam za mało miejsca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.08.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Basiu ale fajnie napisałas swoje pochwały dla pracy Pestki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.08.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Już wszystko wiem . Dziękuję za telefon Basiu Strasznie miło było usłyszeć Twój zachwycony głos . Pesteczkę chyba piekły uszy, ale same dobre rzeczy prawiłyśmy . Słuchajcie kobiety, trza się zbierać, bo Basia musi umyć po nas podłogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Obudowę zostawiłam częściowo białą, bo wychodziło mi, że robi się duży ciężki kloc. Ale to jest oczywiście coś o czym sobie Basiu zadecydujesz w trakcie. Najpierw będziesz miała zrobioną obudowę, a potem będzie okładana, mam nadzieję, że łupkiem. Żeby blok obudowy kominka był lżejszy można zrobić podcięty cokół jak pod szafkami kuchennymi, od przodu i po lewej. Bo z prawej raczej będzie każdy cm ważny do składowania drewna. U mnie w zimie przy kominku leży zawsze około kubika polan na dwóch poziomach – jeden dosycha po przytaszczeniu z drewutni, drugi jest spalany. Takie dodatkowo podsuszone polana palą się lepiej. Zależało mi, żeby salon wyglądał na sasiedziały, a w takim zawsze robi się trochę dużo różnych rzeczy. Lamp jest faktycznie dużo. Szczególnie te meserschmitty pod sufitem robią tłok Ja lubię lampy i się nie opanowałam. To co wisi na ścianach to moje podpowiedzi, że można takie rzeczy wieszać, ale w końcu co szkodzi zrobić ściany ascetycznie. Przy TV można zrobić galerię fotografii rodzinnej. Na tej ściance od podłogi w jadalni do podłogi w salonie, Basieńko, może być biblioteka - proste białe półki. Dom bez książek jest smutny ...UPS, wylazł mól książkowy ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Pestko,już Ci kiedyś pisałam ,że robisz rewelacyjne wizualki ,ale dzisiaj Ci napiszę ,że jesteś po prostu GENIALNA!!! Mnie się najbardziej podoba wersja z całą ścianą z cegły ,jedynie komin szary Dzięki Ola - kolejny głos na moją faworytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.08.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dobra, doszłam do siebie Basiu, bardzo podoba mi się w Twoim domku. Jestem w szczególności zachwycona tymi dużymi przeszkleniami. Uwielbiam takie. Super, że Pesteczka tak dla Ciebie czaruje i możesz zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądać. Jeśli chodzi o kominek, to wybrałabym faworyta Pestki. Rewelacyjnie zapowiada Ci się dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.08.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Pestko,już Ci kiedyś pisałam ,że robisz rewelacyjne wizualki ,ale dzisiaj Ci napiszę ,że jesteś po prostu GENIALNA!!! Mnie się najbardziej podoba wersja z całą ścianą z cegły ,jedynie komin szary OLu właśnie tak będzie ,bo mnie się również to podoba i to chyba number 1 dla wszystkich Obudowę zostawiłam częściowo białą, bo wychodziło mi, że robi się duży ciężki kloc. Ale to jest oczywiście coś o czym sobie Basiu zadecydujesz w trakcie. Najpierw będziesz miała zrobioną obudowę, a potem będzie okładana, mam nadzieję, że łupkiem. Żeby blok obudowy kominka był lżejszy można zrobić podcięty cokół jak pod szafkami kuchennymi, od przodu i po lewej. Bo z prawej raczej będzie każdy cm ważny do składowania drewna. U mnie w zimie przy kominku leży zawsze około kubika polan na dwóch poziomach – jeden dosycha po przytaszczeniu z drewutni, drugi jest spalany. Takie dodatkowo podsuszone polana palą się lepiej. Zależało mi, żeby salon wyglądał na sasiedziały, a w takim zawsze robi się trochę dużo różnych rzeczy. Lamp jest faktycznie dużo. Szczególnie te meserschmitty pod sufitem robią tłok Ja lubię lampy i się nie opanowałam. To co wisi na ścianach to moje podpowiedzi, że można takie rzeczy wieszać, ale w końcu co szkodzi zrobić ściany ascetycznie. Przy TV można zrobić galerię fotografii rodzinnej. Na tej ściance od podłogi w jadalni do podłogi w salonie, Basieńko, może być biblioteka - proste białe półki. Dom bez książek jest smutny ...UPS, wylazł mól książkowy ze mnie. Pestko za łupkiem będę się rozglądała i taki kamień zamierzam dać, no i właśnie te lampy to są moje meserschmitty-to jest najbardziej właściwe słowo:lol2:. A wiesz,że jak też myślałam o takiej biblioteczce w tamtym miejscu,nawet myślałam ,aby ją podnieść do góry i wtedy barierki nie potrzebuję Basiu ale fajnie napisałas swoje pochwały dla pracy Pestki:yes: Moniko tak czułam i fajnie byłoby to zrobić w realu ,byłoby fantastycznie Dobra, doszłam do siebie Basiu, bardzo podoba mi się w Twoim domku. Jestem w szczególności zachwycona tymi dużymi przeszkleniami. Uwielbiam takie. Super, że Pesteczka tak dla Ciebie czaruje i możesz zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądać. Jeśli chodzi o kominek, to wybrałabym faworyta Pestki. Rewelacyjnie zapowiada Ci się dom dzięki ,wiem takie wizualki niezwykle pomagają ,a zaledwie kilka dni temu byłam przybita i miauczałam o sprzedaży domu,teraz chciałabym dom skończyć i zimą zaprosić forumówki,dom może stosunkowo mały ,ale może by się udało Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.08.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 łupki http://www.marmurowe.pl/plytki-lupek-kwarcyt.html a tu zdjęcie z realizacji kominka przecież zawsze lubiłam łupek,kiedyś zachoworowałam na dach z łupka,dla czego o nim zapomniałam przy łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Basia, też bedę grzebać w necie w sprawie łupku. A ten link, który Ci wkleiłam, to za daleko od ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.08.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 jakie piekne te wizualizacje ja głosuję za 2 Pesteczko gratulacjełupek mozna kupić w cenie do przyjęcia http://www.berg-studiokamienia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.08.2012 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Basia, też bedę grzebać w necie w sprawie łupku. A ten link, który Ci wkleiłam, to za daleko od ciebie? muszę go odszukać,bo to było w mailu prawda?w Bielsku .Jak tam to blisko,Zresztą nawet gdybym miała jechać trochę dalej to bym pojechała,no byle nie za daleko. Na westing były dzisiaj te metalowe obrazy ,weszłąm przed chwią i wszystko wyprzedane,muszę o 7 tam zaglądać,nic tam jeszcze nie kupowałam ,więc zastanawiam się jak to jest ,czy już samo kliknięcie do koszyka rezerwuje mi to ,czy trzeba szybko jeszcze zrobić przelew dla całkowitej pewności. Pestko ,a Ty mó∑iłaś ,że takie coś można zrobić ,skąd masz o tym wiedzę,robił ktoś z Twoich znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 sam kliknięcie robi rezerwacje na jakiś czas...chyba na 24 godziny jesli sie nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.08.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 muszę zajrześ na ten westing:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.08.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Stanę w kąciku i wywalić się nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.08.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Stanę w kąciku i wywalić się nie dam dzięki :)teraz tylko dumam w ciszy,podziw dla mistrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.08.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 http://wmaju2.blogspot.com/search/label/INSPIRACJE Przedstawiam Ci miejsce do którego sama właśnie trafiłam, wprosiłam się i zaglądać będę. Warto nie tylko pooglądać inspiracje, ale poczytać bloga głębiej. Fajna dziewczyna jak się wydaje. Pestko szukam linku,któ®y mi dałaś z łupkiem,i natrafiam na ciekawe rzeczy.To jest tak jak dużo się dzieje i zapomina się potem wrócić i przejrzeć,albo post ucieka bo jest przyporządkowany wcześniej i myślimy,że wszystko przeczytaliśmy,wspaniałe zdjęcia WARTo zajrzeć !!!! Muszę przejrzeć moje posty bo obawiam się,że mogło mi wiele rzeczy pouciekać.Te ważne linki chyba powklejam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts