monika996 23.08.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 no to ija zginęłam u tej Mai:yes:praski loft mi się bardzo podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.08.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Basiu ja jeszcze oczywiście nie popatrzyłam na twoje drzwi:sick: ale Basia z Krk zamawiała białe i nie wiem czy własnie nie hoff. ma je już u siebie zamontowane chyba. napisz do niej:yes: podsyłam ci link do dziennika i komentarzy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144590-Basi-i-Tomka-krakowska-przebudowa-projekt-indywidualny-%29/page17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Na prośbę NIESAMOWITEJ Pesteczki wrzucam nowy obrazek z opisem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=132543&d=1345640751 Dla mnie BOMBA . Dla mnie też Bardzo ciekawie zrobiony sufit tylko tych lampek jakoś dużo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Basiu i wszystkie miłośniczki talentu Pesteczki zapraszam do mnie na szampana . Świętujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.08.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Kolor musztardowy w dodatkach - rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.08.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Kolor musztardowy w dodatkach - rewelacja!! oj tak Basiu ,a pamiętasz ten salon z drugiej strony? wrzucę ,tylko póldę do Julianny ,Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.08.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 no to ija zginęłam u tej Mai:yes: praski loft mi się bardzo podoba:yes: nie umiem szukać po blogach ,gdzie masz ten praski loft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 PESTKO, wczoraj był bankiet na Twoją cześć ,wszyscy dalej czekają...Wstąp koniecznie do Julianny-Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 24.08.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Basia, zobacz u Basi KRK drzwi - ja sie zakochałam wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.08.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Basiuproszę http://wmaju2.blogspot.com/2012/02/ustrzel-fabryke-loft-w-pradze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 gdybyście wiedzieli gdzie podobne vintage rzeczy można kupić to dajcie link,tu sporo prowansji- ozdoby w domu, poszukuję metalowych ramek jestem zakochana w nich,ale to tak w wolnym czasie http://allegro.pl/volkswagen-garbus-beetle-szyld-drewniany-reklama-i2579803667.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.08.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Basiu ale ty same ramki chcesz???? czy z zawartościa???? Takie ramki u Magdy zet - forumki- ma sklep w stolicy.Tkmaxx, czasami h&y, almi dekor:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Basiu ale ty same ramki chcesz???? czy z zawartościa???? Takie ramki u Magdy zet - forumki- ma sklep w stolicy. Tkmaxx, czasami h&y, almi dekor:yes: nie ja szukam blasznych obrazków,takich jak wkleiła mi Pestka na ścianęz cegieł przy schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.08.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Basiu widziałam takie kiedyś na Westwingu. Jeśli gdzieś jeszcze spotkam, natychmiast dam znać.A na ebay'u szukałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Hm wydawało mi się, że ja tu dzisiaj pisałam, ale postu nie widzę. Basiu, pisałam właśnie o ebay'u, tak jak AniaS79. Wiem , że pełno tego po sklepach w UK. Często je widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 jak macie jakiś link to poproszę ,dzięki, nie wiem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Toto jest widok z drugiej strony salonu,kominek jest zmodyfikowany,trzeba użyć wyobraźi i zobaczyć ostatnią wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.08.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Basiu ale miałam nadrabiania... Pędzi Twój wątek w szalonym tempie i z każdą stroną wyłania się coraz piękniejsza i coraz bardziej oryginalna wizja wnętrza. Oklaski dla Pesteczki za cudne wizualizacje z klimatem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif Niesamowicie wygląda na nich Twój salon W ogóle uwielbiam te Twoje wielkie okna i różnice poziomów wewnątrz. Kominek z widoczną rurą będzie fajnym pieprzykiem a co do kuchni to rozważ delikatnie szare fronty z ramką. Ja byłam w takich swego czasu zakochana i uważam, że bardzo by u ciebie pasowały. U mnie już nadmiar szarości więc idziemy w białe z ramką może wyspa zostanie w szarości Pozdrawiam i śledzę dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 wkleję moje kuchnie ,niską zabudowę mam ustaloną Problem dotyczy tylko wysokiej zabudowy Na lewo wysokiej zabudowy wizualizacja nie uwzględniła drzwi do spiżarki i TV ,który jest w pobliżu na ścianie nad niską zabudową. Wersja lodówka z sbs. Mam do zagospodarowania 210 cm na szafki sbs i piekarnik oddzielone,aby nie były widoczne różnice inoxu po bokach sbs szafki około 30-35 symetrycznie po obu stronach, Wersja lodówka do zabudowy 45cm + 60 cm lodówka + 60 cm piekarnik + 45 Polewej i prawej stronie mebli identyczna grubość ścianek układ 60 cm lodówka + 60 cm piekarnik + 60 cm szafka po obu stronach ścianka grubsza 30 cm,albo nie pogrubiam ścianek tylko są 15 cm ścianki ale więsej miejsca pomiędzy wysoką zabudową a niską po lewej Jest jeszcze opcja inna ale muszę jechać na budowę na pomiar drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.08.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Basiu a Ty robisz tą kuchnię u stolarza na zamówienie czy to jest jakiś system modułowy typu ikea? Mi się podoba ostatnia wersja z samotnym piekarnikiem, jest bardzo harmonijna, na spokój w podziałach ale też jest bardzo klasyczna. Nie dziwię się też, że ciągnie Cię w kierunku sbs sama bym chciała ale ja już mam lodówkę i nowej kupić na razie nie mogę. Szczerze Ci powiem, ze druga wersja z sbs nawet do mnie przemawia i w takim nietuzinkowym wnętrzu jak Twoje mogła by się sprawdzić. Może tylko wyrównał bym podział wąskich szafek po bokach, do wysokości lodówki... muszę się temu dłużej poprzyglądać. Edit: coś jest w tej wersji pomimo pozornego bałaganu przyciąga, nawet mój mąż wybrał właśnie tą Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts