Beata Weronika 26.08.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Basia, jeszcze jedno - pytałas o kolor szary szafek w kuchni. Mi K. Kraszewska doradzila NCS 1500N. Ładny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Dziękuję Basiu Na ostatnim zdjęciu prawie nie widac róznicy poziomów Piękne masz kominy!! Swietnie kolorystcznie zgrane z dachówka W sprawie drzwi wewnętrznych - ja będę musiała mieć trzy pary otwierane do wewnątrz ale zlicowane ze sciana. Reszta taka jak u Ciebie ale też się zastanawiamy jakie. Podobają mi się BasiKRK, maz twierdzi ze nie pasuja do kuchni wiec dam sobie chyba spokoj. A z tej firmy od Basi to juz pisalam ze drogie. Znaczy drozsze niz Asilo czy Korona. Polskone napisało mi ze bezprzylgowe to moga wykonac ale przy zamówieniu 10 szt. A ja potrzebuję 9... Bez sensu. a z jakiego modelu, bo ja miałam mieć 10 sztuk,ale chyba wezmę 9 ,bo te 10 zamówię od stolarza kuchennego łamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.08.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Takie - widzialam u kogos i mezowi sie podobaly. Nie pamietam jaki to model a nie moge znalesc na polskone A Ty Basiu jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]133239[/ATTACH] Takie - widzialam u kogos i mezowi sie podobaly. Nie pamietam jaki to model a nie moge znalesc na polskone A Ty Basiu jaki model? ale te ze zdjęcia t opolskone? czyli chyba wzór modern,ale tu środek tak jak w Koronie lekko wypukły Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.08.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Tak POLSKONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.08.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 a jakiej firmy to drzwi ,zdjęcie malutkie? Firma Interior z Katowic, jesli chcesz to przesle Ci oferte od nich. Dopiero teraz zauwazylam Twoj post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Firma Interior z Katowic, jesli chcesz to przesle Ci oferte od nich. Dopiero teraz zauwazylam Twoj post. nie dzięki ,ale za drogie Pestko oglądałam ten wkłąd z firmy KFD czy jakoś tak,ale on w podobnej cenie co Spartherm ,czekam na wycenę z kominyikominki z zielonej Góry ,ale oni robią na płytach Rath-one dość drogie. Mam jeszcze z kratek wkład też jakiś wybrany,ale muszę je zobaczyć na żywo.I zadzwonić jeszcze w inne miejsca. Masz gdzie tę stronę łupkową ,co mi kiedyś przesyłałaś,w mailu jej nie mam ,jak jej nie masz gdzieś w ulubionych to sobie poszukam w komentarzach.ale jak na szybko umiesz znaleźć to wkej mi do dziennika,bo tam się łatwiej szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 ...Pestko oglądałam ten wkłąd z firmy KFD czy jakoś tak,ale on w podobnej cenie co Spartherm ,czekam na wycenę z kominyikominki z zielonej Góry ,ale oni robią na płytach Rath-one dość drogie. Mam jeszcze z kratek wkład też jakiś wybrany,ale muszę je zobaczyć na żywo.I zadzwonić jeszcze w inne miejsca. Masz gdzie tę stronę łupkową ,co mi kiedyś przesyłałaś,w mailu jej nie mam ,jak jej nie masz gdzieś w ulubionych to sobie poszukam w komentarzach.ale jak na szybko umiesz znaleźć to wkej mi do dziennika,bo tam się łatwiej szuka. Tych płyt na kominek nie będziesz tak wiele potrzebowała. Rozglądaj się nie tylko tuż koło siebie. My przewieźliśmy15 m2 trawertynu w bagażniku i na tylnych siedzeniach naszą „ciężarową” starą renówką 25. Samochodzik dzielnie wytrzymał 60 km mimo, że siadł na osiach. Łupkowa firma warszawska http://www.mapstone.pl/wyszukiwanie?tag1=&tag2=%C5%82upek&tag3= Mają bardzo duży wybór także jeśli chodzi o wielkość slabów. Mam ich na Puławskiej czyli po drodze ode mnie do miasta. http://www.kamienienaturalne.com W Piszu mają czarny łupek 30x60 i bardziej szary 40x80 http://www.rathscheck.pl/?gclid=CLKxsviuhbICFQMj3godtFEA_g Niemiecka firm z przedstawicielstwem na Śląsku (raczej elewacyjne i dachowe) http://www.gran-mar.pl/stany_magazynowe,%C5%82upek.html w Żorach http://pozbruk.pl/lupek_czarny,25,69.html# Szczecin, Łódź, Kalisz, dystrybutora mają w Toruniu Wkleiłam tez do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 http://www.mapstone.pl/promocje 119 zł brutto / m2BLACK SLATE naturalny Płytki kalibrowane 60 x 30 x 1 cm, naturalnie łupane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.08.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 a miałaś wybranych innych producentó∑ drzwi? Aha a z Asilo to myślałaś o modelu płaskim Marconi czy ramkowym kanciastym Ridolfi? Byłam nastawiona na drzwi Dooria Addera ale wycenili je na 1600zł za sztukę. Niestety na tym etapie dla mnie za drogo Z Asilo pytałam o kanciaste z ramką Ridolfi są podobne do tych Pol-skone Sempre ale bezprzylgowe. Wolała bym takie ale muszą być w szarości . Pol-skone Sempre ma ładną szarosć i biel ale niestety tak jak pisała Beata nie chce zrobić bezprzylgowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.08.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Basiu dla mnie elewacja jest super i nie zauważyłam jakiś poziomów, uskoków itp. dla mnie masz na froncie zdecydowanie za małe ( nieprzemyślane okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 http://www.mapstone.pl/promocje 119 zł brutto / m2 BLACK SLATE naturalny Płytki kalibrowane 60 x 30 x 1 cm, naturalnie łupane ja strasznie żałuję ,dlaczego nie mam go na podłodze jest piękny i ten blat kuchenny też.Zastanawia mnie jak własnie z tym blatem, bo tam ten black slate jest 1 cm.W takim razie albo go na czymś kleją,no albo są na blaty takie grube.Podzwonię i popytam. Piękne te podłogi. I rzeczywiście nawet mogę sobie wycieczkę gdzieś dalej zrobić i zapakować do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 ja strasznie żałuję ,dlaczego nie mam go na podłodze jest piękny i ten blat kuchenny też.Zastanawia mnie jak własnie z tym blatem, bo tam ten black slate jest 1 cm.W takim razie albo go na czymś kleją,no albo są na blaty takie grube.Podzwonię i popytam. Piękne te podłogi. I rzeczywiście nawet mogę sobie wycieczkę gdzieś dalej zrobić i zapakować do bagażnika Zapytaj Beatę Weronikę co wie na temat blatu z łupka, bo ona ma w projekcie. Ale chyba blat tnie się jako pełny slab o odpowiedniej grubości. Wiem, że jeśli ktoś chce grubszy to robią jakieś sztuki magiki z podklejkami. Ciężary w samochodzie pakuj do kabiny na podłogę i siedzenia. Bo inaczej za bardzo dociążasz nierównomiernie zawieszenie. My pakowaliśmy i tu i tu, bo by lo tego sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Basiu dla mnie elewacja jest super i nie zauważyłam jakiś poziomów, uskoków itp. dla mnie masz na froncie zdecydowanie za małe ( nieprzemyślane okna) tam akurat północ i jedno i drugie okno do mniejszych pokoi-łazienka i królestwo męża.W łązience okno wydaje się wielkie bo ono jest duże,tylko za wysoko(okno w szarej łązience)Do gabinetu jest ok.a to wąskie wysokie to świetlik w salonie.Mogło by być po lewej to by nie wchodził kominek w jego światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Tak ,wiem podklejają.Ale ja widziałam ,blat z granitu własnie nie podklejany ,tylko cienki i mi się strasznie to podobało.Ja sprawę blatu mam nie rozwiązaną i nie chodzi o grubość ,tylko o półwysep.Czy dawać tylko na górze,czy zjechać bokiem.Czy na półwyspie dać drewno ,a na resztę kamieńCo do blatu z łupka to się trochę napaliłam,ale chciałabym mieć pewność ,że mi go profesjonalnie zrobią i zamontują.Do granitu mam firmę http://www.hoder.pl/ podobno są znakomici,a złupkiem to niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 26.08.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Elewacja wyszla rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Basia, i to kamień i to. Problem raczej jest w łączeniu slabów ze sobą, bo przecież nie utną Ci blatu w jednym kawałku całego. A nawet gdyby to z jakim ryzykiem i za jakie pieniądze. A może zapytaj ich o łupek. W końcu to kamieniarze, więc to też powinni robić, a jeśli nie mają w ofercie stałej to przecież można kupić dla kilenta, albo klient kupi, a oni położą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.08.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Pestko, a nie na Al. Jerozolimskich? Mapstone mam na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Pestko, a nie na Al. Jerozolimskich? Mapstone mam na mysli. No, masz rację . Coś mi się machnęło z ulicami. Żeby jechać przez Aleje musiałabym kółeczko przez Magdalenkę i Janki zrobić. A Ty swój blat właśnie u nich zamawiasz? Podoba mi się duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.08.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 I tak właśnie planuję,będę dzwonić, muszę to wpisać do kalendarz, bo muszę kilka rzeczy obdzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts