karolinka1 26.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 witam serdecznie mam maly problem , jestem w trakcie robienia ogrodzenia od ulicy i szukam wideodomofonu kolor ale nie mam zielonego pojecia jaką wybrac jest tyle na rynku i kazdy zachwala swoj towar , moze ktos mi doradzi jaka ma wybrac i nie zbyt droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 27.03.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 mnie wpadl w oko taki http://www.alarmy.org/index.php?id=prd1&idd=prd2&id_grid=18139# . cena jest wysoka ale ma spore mozliwosci i ekran kolorowy 10" i nie ma sluchawki (robie sie wygodnicki) , dla mnie wazne jest ze moge podlaczyc dwie kamery widzace w nocy w kolorze (mam dwie bramy) oraz dwie kamerki obserwcyjne (wzgledy bezpieczenstwa-spora dzialka) . wazne jest by wideodomofon mial zewnetrzny zasliacz montowany na szynie(kable w scianie) a nie taki na kabelku w stylu ladowarki do telefonu wiszacy na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.04.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Ja biorę z Liroya sprzęt za 450zł, który kosztował niedawno 550. Ma ważną dla mnie opcję otwierania i furtki i bramy wjazdowej. Gdybym miał więcej kapuchy wziałbym taki z kartą pamięci, na której kamerka w furtce rejestruje ruch, breloczki zbliżeniowe zastępujące standardowy klucz i wyjście na TV. Można wtedy na wybranym kanale zajrzeć co się dzieje pod bramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafula 07.04.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ma ważną dla mnie opcję otwierania i furtki i bramy wjazdowej. ...no właśnie może ktoś polecić wideodomofon za rozsądną cenę z obsługą furtki i bramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 10.04.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ...no właśnie może ktoś polecić wideodomofon za rozsądną cenę z obsługą furtki i bramy ? poszukaj Commaxa albo Kenwei... sporo sie tego sprzedaje ; montuje i spokój z tym jest. a co dobre fajnie wygląda:) zreszta najfajniejszy wideodomofon to najprostszy domofon taki za okolo 200 zeta i kamera podłączona pod TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts