miś9666 27.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam. Dostałem heblarkę własnej roboty z wałkiem na 3 noże i tarczą do cięcia . Posiada ona jeden stół stały i jeden ruchomy . Proszę o porade jak powinny być ustawione noże, wydaje mi się że na równo ze stołem nieruchomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam. Dostałem heblarkę własnej roboty z wałkiem na 3 noże i tarczą do cięcia . Posiada ona jeden stół stały i jeden ruchomy . Proszę o porade jak powinny być ustawione noże, wydaje mi się że na równo ze stołem nieruchomym. I dobrze Ci sie wydaje. Jak to zrobić? Przyłóż dłuższą poziomice na blacie nieruchomym tak by wystawała ponad wałek tnący i ustawiaj wysokość noży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.03.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Lepiej trochę szerszą deskę. Jak noże będą bardzo lekko po niej szorowały bez unoszenia jej to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miś9666 29.03.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dzięki za podrowiedż. Tak właśnie zrobiłem i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts