alar 27.03.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam Moze ktos mi pomoze mam problem ze sciana kominowa. Codzi o to, ze kiedy sasiad pali w piecu to dym z komina przedostaje sie do mojego pokoju.Zglaszalam wielokrotnie aministracji ktora przysylala kominiarzy. Komoniarze dlugo nie wierzyli w to ze tak sie dzieje.Zarzucali nam, ze mamy zbyt szczelne okna . Winili za wszystko, zreszta nie pierwszy raz. Kilka lat wczesniej mielismy problem z innym sasiadem ktory podlaczyl piecyk gazowy w nasz komin wentylacyjny-problem zbagatelizowano.Teraz jak sie okazalo to jest popekana sciana kominowa. Inspektor nadzoru wraz z kominiarzami zalecili nalozenie nowego tynku. Prosze mi powiedziec czy to zalatwi problem, czy tylko wyciszy do nastepnej zimy kiedy ponownie bedziemy truci.Niepokoi mnie jeszcze wyglad tego komina nad dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts