Marcin_Sk 27.03.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Poszukujemy wykonawcy zamykanej altany śmietnikowej na dwa kontenery. Katowice - Panewniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Sk 27.03.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 zapomniałem dodać, że altana miała by być zadaszona, drewniana komponująca się z ogrodzeniem drewnianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 27.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 witamwyślij mi fotografie ogrodzenia to coś pomyśle jestem producentem mebli ogrodowych posiadam w ofercie obudowy śmietnika.kontakt[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Sk 01.04.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Jest jeszcze jakiś producent ogrodzeń lub altan, który byłby zainteresowany wykonaniem takiego domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts