mtsw466 27.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 J.w. czy można zastosować takie rozwiązanie na posadzce w łazience. I jaki klej do płytek zastosować w przypadku żywicy epoksydowej? Czy przed żywicą impregnować posadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 (edytowane) a dlaczego taki manewr? zrób dwuskałdnikową hydroizolacją i będzie idealnie, mapelastikiem zrobiłem sobie w zeszłym roku balkony, po zimie jest idelanie, podoba mi się ten produkt, a zywica wklejałem na balkonach obróbki blacharskie, ma swoje zalety ale też i wady, np. niekoniecznie dobrze trzyma się betonu, miałem z tym mały problem, zbroic mata trzeba, smierdząca i niezbyt wygodna w użyciu a na podłodze to znacznie droższa wyjdzie niz dobra hydroizolacja, i wydaje mi sie ze jest mniej elastyczna jak na takie zastosowanie, taki szlam 2-składnikowy zbiera bodajże rysy podłoza do 2mm, żywica sobie z tym moze ni poradzić (niekoniecznie pęknie od razu ale moze odspoić się od podłoza itp) Edytowane 1 Maja 2011 przez edde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 27.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 map elastic jest bardzo dobry na balkony do wnetrz polecam mapeigum podlogi ani scian nie izolowalem poza kabina prysznicowa podloge pod brodzikiem i sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts