EZS 08.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 winiu1, masz rację, takie informacje powinny być dostępne. Wygląd dachówki w pełnym słońcu interesował tak bardzo mojego kolegę forumowego, że aż pofatygował się do mnie obejrzeć naocznie. Również rynny były jego zmartwieniem. Nadal nie widzę związku z płcią. Kobiety pytały o takie sprawy częściej? No, ktoś musiał, może mąż się wstydził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 "winiu1" całkowicie się z tobą zgadzam. Dodam tylko, że mnie się z kobietami znacznie łatwiej dogadać, są szczere, czasami bardzo konkretne i nie oszukują. Ja staram się je zrozumieć, dużo wyjaśniam i doradzam. Dość często inwestorzy mówią mi tak: wszystkie szczegóły proszę omawiać z moją żoną, ja odpowiadam tylko za kasę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 08.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Andrzeju , gdzie znajdziesz szczerą kobietę w dodatku inwestorkę , która ma Ci zapłacić niemałe pieniądze ? A rozumiem . Podlizujesz się a to lisek z Ciebie. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 08.04.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Z mojego doświadczenia, kobiety częściej zwracają uwagę na estetykę. Nie piszę o pogiętej blasze czy krzywo ułożonych dachówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.04.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Janie szukam ze świecą i znajduję! A tak dokładniej to nie wiem jak one mnie znajdują? Są jednak bardzo wymagające ale akurat mnie to nie przeszkadza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 09.04.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Fakt , urok osobisty pomaga w interesach . Żonie nie przeszkadzają zlatujące pszczoły ?. Jan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 09.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Ciekawe, czy jeśli o kolorystykę czy estetykę pyta inwestor, też to tak skrzętnie rejestrujecie Poza tym - naprawdę same stereotypy. "Proszę pytać żony, ja jestem od kasy". Noż cholera jasna, maczeta się w kieszeni otwiera... I to do tego chyba miało być miłe Andrzeju - piszesz o moim zaślepieniu, ale pewnych rzeczy naprawdę zupełnie nie widzisz i nie przyswajasz. Jest to dla mnie bardzo ciekawe od strony psychologicznej, aczkolwiek nieco irytujące zjawisko jako całość. Blokada nieświadoma czy wręcz przeciwnie? Za to wzmianka, ze poznałeś mój charakter dzięki tej dyskusji dowodzi naprawdę sporego optymizmu w kwestii oceny swoich możliwości poznawczych . Poznałam różnych wykonawców, w tym tylko jednego prawdziwego szowinistę (dobry fachowiec - swoje zrobił, klienta naprawdę szanował)... Musiał pracować pod bezpośrednim kierunkiem i według projektu kobiety (nie mnie, jeśli już, ale wtedy jego skrzywienie się ujawniło z dużą siłą ) - naprawdę myślałam, że się pozabijają. Najgorzej było, jak Wielki Fachowiec musiał przyznać rację Babie mimo, że wcześniej rzecz gromko wyśmiał i podpierał się Doświadczeniem i Autorytetem - myślałam, że przypłaci to udarem na miejscu Był kabaret - ale taki nie do końca zabawny... Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Baba_Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 10.04.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Ciekawe, czy jeśli o kolorystykę czy estetykę pyta inwestor, też to tak skrzętnie rejestrujecie Litości. EZS, Baba, czy wy uważacie że psychika kobieca nieróżni się od Męskiej? Że coś jest kobiece a coś Męskie. EZS, a kto twierdzi że kobieta nie jest CZŁOWIEKIEM? Wy chyba żyjecie w świecie w którym za każdym rogiem czai się zło,którego zadaniem jest dokopać babom. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez winiu1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 10.04.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Winiu - przeczytaj pls wątek jeszcze raz, a dowiesz się, czego się konkretnie czepiamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.04.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) EZS, a kto twierdzi że kobieta nie jest CZŁOWIEKIEM? Wy chyba żyjecie w świecie w którym za każdym rogiem czai się zło,którego zadaniem jest dokopać babom. He he. Dlaczego mówiąc "wezmę człowieka do naprawy pralki" nikt nigdy nie ma na myśli kobiety ??? To żart oczywiście Nie, zło się nie czai. Ale powiedz mi dlaczego, pracując na równorzędnym stanowisku kierowniczym, z taką samą odpowiedzialnością, zarabiam mniej, niż mój kolega? Wykształcenie mam lepsze, bo doktorat a on nie (co w pracy naukowej ma znaczenie). Nie podchodzę do tego tematu zbyt emocjonalnie, lecz czasem mnie to zastanawia. Tak jest wokół. jak praca to kobieta, jak forsa - to mężczyzna. Stąd stereotyp, ze kobieta to może sobie coś wybrać, ale mężczyzna ma zaakceptować i zapłacić. No i, niestety, bardzo często tak jest w życiu. Mój kolega sobie kupił (poza domem, bez konsultacji z żoną) buty za 400 zł. OK. Ale jak z nią byłam i oglądała kurtkę za 300 zł, to zadzwoniła do domu i prosiła o pozwolenie na zakup (uzgodniła, ładniej brzmi). Mnie się to nie mieści w głowie, ale tak jest. A tu ktoś mi jeszcze pisze o specjalnej idiot-stronie o dachówkach. Ech, życie... choć w sumie to kobiety same sobie są winne Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 10.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A, jeszcze winiu - zauważ, ze napisałeś Męski z dużej litery, kobiecy z małej. Oczywiście się pewnie czepiam i szukam dziury w całym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 10.04.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Wiem że tak napisałem, poszukaj ironii, użyj swojego megamuzgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 10.04.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Tiaa, TERAZ już wiesz Poza tym "muzgu" nie posiadam, ale coś w tym stylu owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 10.04.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Pisałem to do człowieka a nie do kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 10.04.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Winiu , bij się w klatę i pamiętaj , że Kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 10.04.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Pisałem to do człowieka a nie do kobiety. To mu jeszcze przeczytaj, bo sam nie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 10.04.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Winiu , bij się w klatę i pamiętaj , że Kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka. Jan. I ty Brutusie przeciwko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 10.04.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Baba mnie nie trzeba nawracać. (Wiem co odpiszesz.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 10.04.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ja Ci farmera nie wbiję w plecy. Tak sobie żartuję z tematu.Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 10.04.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) No to mi ulżyło. Choć niema się z czego cieszyć mój gigamuzg niezatrybił. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez winiu1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts