Baba_Budowniczy 10.04.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (Wiem co odpiszesz.) To może i ja się dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 10.04.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Bo jestem taki tępy że nie zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 11.04.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Orzesz ty wżyciu, sprytnie. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 17.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dobra, tutaj macie linka do kwadratowych dziur (tam w okolicy można tez znaleźć filmiki o wyższości kwadratowych kół) i zamiast się kłócić czy pomysł jest ok czy nie - niech się projekt rozwija i kto chce skorzystać - niech korzysta, a kto nie chce - niech omija wielkim łukiem. Harlequinów też nie czytałem i czytać nie będę, ale uważam, że mniej szkodzą niż wódka i prostytucja. Jak mi się ta oferta dla bab spodoba, to nawet nie będę w profilu wpisywał "kobieta" tylko jako chłop skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN86 19.04.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 kurcze dla mnie watek jest oki tylko martwi mnie jedno ze jak narazie to nic ciekawego sie nie dowiedzialam:( cigle tylko jakies przekomazanki na temat feminizmu a tu chyba nie o to chodzi! wlasnie jestem na etapie wyboru dachowki i chcialabym sie dowiedziec jakis konkretow na jaka firme warta zwrociv uwage a na ktora nie bo szczrze to ciezko sie na cos zdecydowaC.. jak narazie jestem na etapie Koramic i Creaton.. moze zmienicie temat i doradzice mi cos w tej sprawie? c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Zwróć się do autorki wątku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts