m4rekkk 30.03.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witajcie, jestem ciekawy co sądzicie o kominkach "udawanych"... Sam -na prośbę żony- zamontowałem w domu kominek z ceramicznym pseudo-węglem i płonącym żelem. wolałbym jednak taki z prawdziwego zdarzenia, chociaż z tym wiąże się spora przebudowa domu i... konieczność wyrzucanai popiołu jestem ciekaw co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.03.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witajcie, jestem ciekawy co sądzicie o kominkach "udawanych"... Sam -na prośbę żony- zamontowałem w domu kominek z ceramicznym pseudo-węglem i płonącym żelem. wolałbym jednak taki z prawdziwego zdarzenia, chociaż z tym wiąże się spora przebudowa domu i... konieczność wyrzucanai popiołu jestem ciekaw co sądzicie? Będziemy "udawać" ,że Cię tu nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 30.03.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 W modę wchodzą kominki na gaz problem popiołu będziesz miał z głowy niestety zachodzi obawa że będzie to gaz RUSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts