Marito 31.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów i wszystkich pozostałych. Do niedawna przeglądałem jedynie to Forum, teraz postanowiłem się zarejestrować , by skorzystać z fachowych porad. Pochodzę ze stolicy a obecnie mieszkam na wsi na Wielkopolsce. Kupiłem stary dom, który bezustannie remontuję i przerabiam. Wszystko wykonywałem i wykonuję sam. Teraz widzę ,że pewne rzeczy zrobiłbym inaczej albo, że zrobiłem źle ale takie jest życie Chcąc uniknąć dalszych pomyłek, skorzystam z wiedzy innych. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapodiso 20.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts