caly9 31.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Witam mam pytanie.Mam mieszkanie w kamienicy 70 m2 chciałbym zrobić ogrzewanie tylko niewiem jakie na prąd raczej nie ma mowy wiadomo dlaczego. Słyszałem o ogrzewaniu na lpg na butle. myślałem zeby zrobić na 4 butle. Jak myślicie czy to jest opłacalne i przede wszystkim bezpieczne?? takie 4 bytle na mi starczą przy dużych mrazach takich -15 do -20?? Czy może jest jakieś inne rozwiązanie ogrzewania. Z góry dziękuję za pomoc ,pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2011 przez caly9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caly9 31.03.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 nikt nie wie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozwiaks 01.04.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 hehe w tych butlach to byś gazu nie zdążył donosić A tak na poważnie jeśli gaz to w dużej butli koło kamienicy, tańszy byłby gaz z sieci. Można również wstawić kocioł na paliwo stałe - w mieszkaniu, lub w piwnicy. Wszystko zależy na co się godzisz i jakie masz wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts