Liwko 03.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 U mnie wiosna. Posadziłem prawie 40 tuj, a za kilka dni biorę się za sadzenie... 400 buków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.04.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) U mnie ciepło, bo słonko pięknie świeci. Może sie utrzyma. Liwko, po co Ci tyle buków? Przypomniało mi sie powiedzenie: jak gdzieś trafić? Prosto, naskos i w lewo wedle trzech bucków. . Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.04.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Liwko, po co Ci tyle buków? Prąd za drogi, trzeba mieć czym w kominku na stare lata palić Żywopłot będę robił z buka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.04.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 posadź wszystkie w kupie , będziesz miał mniej roboty a i na stare lata z siekierą nie bedziesz musiał śmigac po bukowym zagainiku tylko wszystko bedziesz miał w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.04.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Prąd za drogi, trzeba mieć czym w kominku na stare lata palić Żywopłot będę robił z buka Może i ja czymś powinnam obsadzić swoje działki? Stoją łyse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.04.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Może i ja czymś powinnam obsadzić swoje działki? Stoją łyse. ziemniaki, buraki, marchew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.04.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Może i ja czymś powinnam obsadzić swoje działki? Stoją łyse. wystarczy przestać je golić to same zarosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ziemniaki, buraki, marchew... wystarczy przestać je golić to same zarosną Liwko porządny, bo myśli praktycznie, a Ty Jar.os masz zboczone skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Liwko porządny, bo myśli praktycznie, a Ty Jar.os masz zboczone skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.04.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 KTOOO JAAA MAM ZBOCZONEEEEEE SKOJARZENIAAA?????!!!!!! , ja wcale nie miałem na myśli tego co Ty amalfi , ale swoją drogą podoba mi się tok Twojego rozumowania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.04.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 KTOOO JAAA MAM ZBOCZONEEEEEE SKOJARZENIAAA?????!!!!!! , ja wcale nie miałem na myśli tego co Ty amalfi , ale swoją drogą podoba mi się tok Twojego rozumowania:bye: Oczywiście. Wszędzie w Polsce działki sie kosi, no może i strzyże, a w Augustowie goli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.04.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 posadź wszystkie w kupie , będziesz miał mniej roboty a i na stare lata z siekierą nie bedziesz musiał śmigac po bukowym zagainiku tylko wszystko bedziesz miał w jednym miejscu najlepiej jakby posadził je w drewutni od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 najlepiej jakby posadził je w drewutni od razu Taaa... I najlepiej jeszcze gdyby się samo pocięło, połupało i wysuszyło. A potem na paluszkach pod kominek, myk do środka i ogieniek. I żeby jeszcze posprzątać po sobie umiało. Leniuchy jedne! Sadzić drzewa, idą ciężkie czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.04.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Może i ja czymś powinnam obsadzić swoje działki? Stoją łyse. Przecie u Waści same Łyse... Góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 wykrot, ty też wreszcie byś się do pionu doprowadził! Co to leżymy sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.04.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 najlepiej jakby posadził je w drewutni od razu Nie może, bo ją spalił...zima ciężka latoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Nie może, bo ją spalił...zima ciężka latoś... Żeby spalić, trzeba najpierw ją mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 wykrot, ty też wreszcie byś się do pionu doprowadził! Co to leżymy sobie? To się nie mieści w moim światopoglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.04.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ...piknie wcora było, ino sie skoncyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ...piknie wcora było, ino sie skoncyło... Mamy tu taką jedną wronę, co wczoraj krakała o deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts