amalfi 07.04.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Mamy tu taką jedną wronę, co wczoraj krakała o deszczu Jajka umalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jajka umalowane? Malowania się nie boję, gorzej z obieraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jajka umalowane? pomalowane , Duluxem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jajka umalowane? Jeszcze nawet nie myłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 pomalowane , Duluxem , Hameraidem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 hameraid jest do konserwacji co by nie rdzewiało , dulux jest do .........upiększania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 hameraid jest do konserwacji co by nie rdzewiało , dulux jest do .........upiększania??? i tak sobie jeszcze przypomniałem że dulux to lateks , hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 hameraid jest do konserwacji co by nie rdzewiało Dokładnie! I dlatego rudych dzieci u nas o niebo mniej niż w takich np. Niemcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 i tak sobie jeszcze przypomniałem że dulux to lateks , hmm.. Ale masz skojarzenia... jeszcze jakiś pejcz zechcesz pomalować i poświęcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ale masz skojarzenia... jeszcze jakiś pejcz zechcesz pomalować i poświęcić... czemu by nie ??? tylko musiałbym kogos z tym pejczem wysłać do kościoła bo sam nie chodzę ,mam alergię , a co do skojarzeń to samo nachodzi , wiosna przeca idzie , nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 czemu by nie ??? tylko musiałbym kogos z tym pejczem wysłać do kościoła bo sam nie chodzę U nas święcą przed kościołem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wiecie co to hammer? A Hammeraidem pokrywa się powierzchnie twarde jak stal Duluxem to se możecie swoje jajka smarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dokładnie! I dlatego rudych dzieci u nas o niebo mniej niż w takich np. Niemcach... bo niemcy maja szpetne baby i dla tego im sprzęt rdzewieje , niemiec ,,robi to" jak już musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) bo niemcy maja szpetne baby i dla tego im sprzęt rdzewieje , niemiec ,,robi to" jak już musi Dlatego tak lubią jeździć do Tajlandii... Kiedyś jeden znajomy wiózł mnie przez ulice Kiszyniowa. Patrzyłem przez okn na chodniki... i w pewnym momencie mruknałem do niego - Ale u was są ładne dziewczyny! A on mi na to - A wiesz ile armii przechodziło tędy przez wieki? Dzięki temu mamy najzdrowsze społeczeństwo i najładniejsze dziewczyny w Europie! Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Widzę, że już po skubaniu jajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Widzę, że już po skubaniu jajek. Umyte i ogolone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 WOW cenzura nie śpi nawet w święta Cenzura nigdy nie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cenzura nigdy nie śpi. sorki , nie ten temat , nieaktualne , było nie ma , co innego pisalem i gdzie indziej poszło , taki nieogarnięty jestem ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 sorki , nie ten temat , nieaktualne , było nie ma , co innego pisalem i gdzie indziej poszło , taki nieogarnięty jestem ostatnio.... Nie przejmuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Umyte i ogolone! To prawidłowo. A cebrzyk wyniesiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts