Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Byle do ... zimy !

eniu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trzeba nabrać sił ,bo za 5 dni znów grillowanie !

Żeby tylko to!

Ja znowu będę musiał wytrzymywać, wbity w garnitur i krawat...

Ciężkie jest życie, nie ma to tamto!

Pewnie kolejny łykend mi gdzieś ucieknie...

Chyba, że jednak ktoś jakieś zdjęcia zrobi, to wprawdzie po czasie, ale dowiem się jak było naprawdę... i był odpowiedni nastrój...

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201105/1305666355_by_pires_500.jpg

Edytowane przez wykrot

Ja miałem ostatnio bardzo ciekawy i pouczający weekend w Warszawce. Byłem ze szwagrem na ciekawej imprezie, spaliśmy w Nowotelu. Szwagier gdzieś mi się zagubił i do hotelu wróciłem najpierw ja a później on. Przylazł z jakimś miejscowym. Ot poznał go po pijaku. Pogoniłem gościa bo sam byłem znacznie "zmęczony". Nie siedział u nas nawet minuty. Rano jak się obudziliśmy nie było mojej komóry i aparatu i szwagra laptopa, plus kilku pierdół. Okazało się że wychodząc, niepostrzeżenie zakorbolił nam klucz od drzwi i po kilkunastu minutach wszedł sobie do nas jak już smacznie spaliśmy. Dwa razy w życiu mnie okradzono i dwa razy w Warszawce:( Nienawidzę tego miasta.

Ja miałem ostatnio bardzo ciekawy i pouczający weekend w Warszawce. Byłem ze szwagrem na ciekawej imprezie, spaliśmy w Nowotelu. Szwagier gdzieś mi się zagubił i do hotelu wróciłem najpierw ja a później on. Przylazł z jakimś miejscowym. Ot poznał go po pijaku. Pogoniłem gościa bo sam byłem znacznie "zmęczony". Nie siedział u nas nawet minuty. Rano jak się obudziliśmy nie było mojej komóry i aparatu i szwagra laptopa, plus kilku pierdół. Okazało się że wychodząc, niepostrzeżenie zakorbolił nam klucz od drzwi i po kilkunastu minutach wszedł sobie do nas jak już smacznie spaliśmy. Dwa razy w życiu mnie okradzono i dwa razy w Warszawce:( Nienawidzę tego miasta.

A co tu W-wa ma do rzeczy ? Na szwagrze bym się skupił !:D