wykrot 20.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 http://forum.budujemydom.pl/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mam tam konto. Tam za szybko to wszystko idzie, nie mam czasu na takie tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mam tam konto. Tam za szybko to wszystko idzie, nie mam czasu na takie tempo. E tam, na tyle ile kto ma czas. I kiedy. Wszyscy czasami przepadają na tygodnie nawet. Ale tu jest ten zespół który kiedyś był na muratorze. Jakoś się trzyma. I nikogo nie odpycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Widziałam, że tam bardzo kwitnie działalność zlotowa. Ale Ty masz jednak sentyment i do tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Widziałam, że tam bardzo kwitnie działalność zlotowa. Ale Ty masz jednak sentyment i do tego forum. Tylko ze względu na Ciebie... No, chyba, że mnie nie pamiętasz... Jak Cieszka i Łabądźka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Awatarek mi zlikwidowali, tytuł mi zabrali, a ja im takie peany kiedyś pisałem... No powiedz, za co mam ich kochać? Wypięli się na mnie dokładnie. Hamownia (to nie błąd! Tak ma być!), po prostu. Tyle, ze jest tutaj jeszcze trochę porządnych ludzi. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Tylko ze względu na Ciebie... No, chyba, że mnie nie pamiętasz... Jak Cieszka i Łabądźka... No jak nie pamietam. Przecie Ci mówie po imieniu czasem. Nie podlizuj sie, bo w innych tematach też sie udzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No jak nie pamietam. Przecie Ci mówie po imieniu czasem. Nie podlizuj sie, bo w innych tematach też sie udzielasz Napisałem przecie, że są tutaj jeszcze porządni ludzie. Nawet nowi są porządni. Ale admini są do rzyci. Chodź do nas, bedzie weselej. Coś się zawsze o scyzorykach pogada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 A w innych tematach... udzielam się czasem na elektrycznych, bo żal mi ludzi, kiedy dostają takie bzdury w odpowiedzi... Prawdziwi elektrycy juz dawno stąd odeszli, ale zrobiliśmy teraz akcję, żeby ten dział trochę wyprostować, bo to co się działo... no szkoda inwestorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja to nie śledzę wątków budowlanych, bo ani mnie póki co nie dotyczą, ani sie na nich nie znam. Poprzestaję na remontowych i towarzysko - głupawych. Aaaa, no i polityka mię interesuje, ale ciężko panie tak obiektywnie i nieemocjonalnie podyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jedzą rybę, jedzą rybę...! Ale fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja to nie śledzę wątków budowlanych, bo ani mnie póki co nie dotyczą, ani sie na nich nie znam. Poprzestaję na remontowych i towarzysko - głupawych. Aaaa, no i polityka mię interesuje, ale ciężko panie tak obiektywnie i nieemocjonalnie podyskutować. Tym bardziej dołącz do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 mowisz o powrocie do starej formy watku ?? no przynajmniej sie wydalo czyja to zasluga Ale jezeli uwazasz, ze zrobiliscie "akcje" by dzial "wyprostowac" - to mylisz sie - ja tylko bana chcialam - nie wiem - boja sie mnie czy co- jedna osoba tak rozwala watek i robi sobie z niego pierdu pierdu a nikt nie reaguje hm.... Ja sie nawet prosilam i modow i redakcje o bana i nic.... I porzadku nie bedzie dopoki go nie dostane wiec zrobcie akcje - zbanowac swiki (tak by znikly wszystkie moje posty) a potem bedzie....lad i porzadek To widac, slychac.... jak Wy sie kochacie... a potem byl slub i zyli dlugo i szczesliwie, mieli gromadke dzieci... dopoki Wykrot bana nie dostal na forum 1. Dziadek o chlebie babka o niebie. Ja pisuję w dziale "Elektryczność - instalacje i oświetlenie", a co Ty chcesz, to Twoja sprawa. 2. Wykrot bana nie dostał, bo do kwietnia 2010 niemal niczego nie pisał, więc nie było za co. A konto założył wyłącznie na zlot. Bo wtedy jeszcze były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.04.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Urzut.Jak się szaleństwo w piłkę kopane skończy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.04.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Urzut. Jak się szaleństwo w piłkę kopane skończy... Adam M. Ja mam przed. Biały Dunajec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.04.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Wykrot, my mamy mieć jakieś dzieci???? Nie wiem jak Ty, ale ja nie dam rady, krzyż mnie ostatnio boli. W temacie pogody, to rano upał był u mnie, a teraz pada i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.04.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Wykrot, my mamy mieć jakieś dzieci???? Nie wiem jak Ty, ale ja nie dam rady, krzyż mnie ostatnio boli. Niby też o niczym nie wiem, ale... z powieści, będącej pokłosiem TAMTEGO LATA wiem, że nie jest to niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Zaczyna się? Bo graviditas jako przypadłość prowadząca do "mienia dzieci" po drodze ma "bóle krzyża"... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Zaczyna się? Bo graviditas jako przypadłość prowadząca do "mienia dzieci" po drodze ma "bóle krzyża"... Adam M. Adam, mnie od czego innego boli. W graviditas niech młodsi sobie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Wykrot, do licha, jaki miałeś nick??? Bo ja wiem, ze cię znam, ale nie wiem, ktoś ty Że tak powiem, znam styl i coś mi majaczy.. A co do BD, szkoda, że tyle osób tam poszło. Ja też próbowałam, ale po pierwsze nie mam czasu na dwa fora, po drugie właśnie te zloty mnie odrzucają. Bo ja nie mam czasu jeździć. No, może raz kiedyś, ale nie ciągle. A wy się tam spotykacie w realu i przez to osoba, która się nie spotyka - jest obca, nie ma o czym gadać. Więc wróciłam do M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts