wykrot 21.04.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Wykrot, do licha, jaki miałeś nick??? Pamiętnik znaleziony w Moskwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 ale po pierwsze nie mam czasu na dwa fora, po drugie właśnie te zloty mnie odrzucają. Bo ja nie mam czasu jeździć. No, może raz kiedyś, ale nie ciągle. A wy się tam spotykacie w realu i przez to osoba, która się nie spotyka - jest obca, nie ma o czym gadać. Więc wróciłam do M Nieprawda! Jest sporo osób, które jeszcze nigdy nie były, to raz, po drugie mało jest takich, którzy bywają na wszystkich. Większość zna się jeszcze z "Muratora". Po prostu przyjeżdża grupa, ktora ma akuratnie blizej i ma wtedy czas. Na przykład Łabędzica jeszcze nie była i jakoś nie widzę, żeby czuła się gorzej. A są tacy, którzy byli i mało się udzielają, bo nie mają tyle czasu. i TEŻ JEST DOBRZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Wstawać!!!!!!! Piękny dzień mamy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Trzeba ruszyć dupsko na łono natury. http://emoty.blox.pl/resource/000873859.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.04.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Trzeba ruszyć dupsko na łono Dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ciszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.04.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ciszej... coooo ciszeeeej??? dzionek piekny , ciepły , ino trochę pochmurny , piwko już zaczęło działać , pięęęęęknie jest:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.04.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 coooo ciszeeeej??? dzionek piekny , ciepły , ino trochę pochmurny , piwko już zaczęło działać , pięęęęęknie jest:wiggle: Nie ma to tamto. Jadę do szwagra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ciszej... Lalalalalalla!!!!!!!! Otrząśnij sie!!!!! U mnie znowu zaczęło padać. Co mi dywan wyschnie, to znowu zmoknie. Chyba tak będzie wisiał do lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.04.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dywanów tak się nie czyści, nie wolno ich przemaczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dywanów tak się nie czyści, nie wolno ich przemaczać! Ciekawe jakby Twój pies miał sraczkę, to czy byś nie przemoczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.04.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mój pies nigdy nie ma sraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mój pies nigdy nie ma sraczki Bo pewnie nie masz psa, albo jest młody. Tak poważnie, to mój też prawie nigdy nie ma. Ale sie niestety zdarzyło i nie wyrobił na zakręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.04.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Pamiętnik znaleziony w Moskwie... wiedziałam, retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.04.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 wiedziałam, retro Ach, witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A gdzie estońskie wątki? Skasowane, czy przeniesione? Teraz sie kapnęłam, że ich nie ma. U mnie pogoda w kratkę. Czyli i słońce i pada, raz zimno, raz cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.04.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A gdzie estońskie wątki? Skasowane, czy przeniesione? Teraz sie kapnęłam, że ich nie ma. Odetchnąłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A gdzie estońskie wątki? Skasowane, czy przeniesione? Teraz sie kapnęłam, że ich nie ma. U mnie pogoda w kratkę. Czyli i słońce i pada, raz zimno, raz cieplej. wiedziałem kuźwa że czegoś mi brakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Nieprawda! Jest sporo osób, które jeszcze nigdy nie były, to raz, po drugie mało jest takich, którzy bywają na wszystkich. Większość zna się jeszcze z "Muratora". Po prostu przyjeżdża grupa, ktora ma akuratnie blizej i ma wtedy czas. Na przykład Łabędzica jeszcze nie była i jakoś nie widzę, żeby czuła się gorzej. A są tacy, którzy byli i mało się udzielają, bo nie mają tyle czasu. i TEŻ JEST DOBRZE. co mam powiedzieć...... Prawdę samą szczerą gada - dać mu wódki.... Wiem co gada - przysięgam sie ja............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mój pies nigdy nie ma sraczki jeszcze się taki pies nie urodził - więc nie pierdź..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts