Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Byle do ... zimy !

eniu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale po pierwsze nie mam czasu na dwa fora, po drugie właśnie te zloty mnie odrzucają. Bo ja nie mam czasu jeździć. No, może raz kiedyś, ale nie ciągle. A wy się tam spotykacie w realu i przez to osoba, która się nie spotyka - jest obca, nie ma o czym gadać. Więc wróciłam do M ;)

Nieprawda! Jest sporo osób, które jeszcze nigdy nie były, to raz, po drugie mało jest takich, którzy bywają na wszystkich. Większość zna się jeszcze z "Muratora". Po prostu przyjeżdża grupa, ktora ma akuratnie blizej i ma wtedy czas. Na przykład Łabędzica jeszcze nie była i jakoś nie widzę, żeby czuła się gorzej. A są tacy, którzy byli i mało się udzielają, bo nie mają tyle czasu. i TEŻ JEST DOBRZE.

Nieprawda! Jest sporo osób, które jeszcze nigdy nie były, to raz, po drugie mało jest takich, którzy bywają na wszystkich. Większość zna się jeszcze z "Muratora". Po prostu przyjeżdża grupa, ktora ma akuratnie blizej i ma wtedy czas. Na przykład Łabędzica jeszcze nie była i jakoś nie widzę, żeby czuła się gorzej. A są tacy, którzy byli i mało się udzielają, bo nie mają tyle czasu. i TEŻ JEST DOBRZE.

co mam powiedzieć......

Prawdę samą szczerą gada - dać mu wódki....

Wiem co gada - przysięgam sie ja............

:D