amalfi 31.07.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 ja do Łomży mam niedaleko ino 100 km , ale nie pojadę gdyż nie jeżdżę po alkoholu , na piechtę do delikatesów ledwie dolazłem ( 200mb) Na kacu też nie wolno. http://www.niejedznakacu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.07.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 No i zepsułaś mi takiego pięknego kaca... Co za kobieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 No i zepsułaś mi takiego pięknego kaca... Co za kobieta... Jakiego kaca, jak jeszcze jeździsz po browarach? Ja mam cały łykend zepsuty z powodu pogody. Bo jutro pewnie sie przejaśni jak będzie trzeba do roboty iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.07.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 jak będzie trzeba do roboty iść. Przecież nikt ci nie każe. Wyzwól się amalfi, zapuść włosy, zapal skręta, załóż za duży sweter, Jezus podobno była kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Przecież nikt ci nie każe. Wyzwól się amalfi, zapuść włosy, zapal skręta, załóż za duży sweter, Jezus podobno była kobietą Dzisiaj mniej więcej tak wyglądam, jak opisałeś. Z wyjątkiem skręta. Mam za to w zębach elema lajta. A jutro mundur. Nie będę się jeszcze wyzwalać, bo chcę zmienić samochód i mi potrzeba pare groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 No to jesteś w mojej bandzie, też palę te wykałaczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Mundur??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Jak Ci tak zepsułam humor, to poczytaj sobie. Ja już splułam monitor: http://komentarze-z-allegro.humoris.pl/komentarze-z-allegro-smieszne-teksty-z-aukcji-internetowych/page/1 No dobra...."mundur". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 31.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 poczytałem i się poszczałem Jak Ci tak zepsułam humor, to poczytaj sobie. Ja już splułam monitor: http://komentarze-z-allegro.humoris.pl/komentarze-z-allegro-smieszne-teksty-z-aukcji-internetowych/page/1 No dobra...."mundur". przeczytałem i sie poszczałem , zdecydowanie z bardzo mam nawodniony organizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.07.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 No i zepsułaś mi takiego pięknego kaca... Co za kobieta... na chwilkę Cię zostawić i już kac !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.07.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Tu siedzą. A ja se włączam tylko stałe wątki i nic nie wiem o nowych. No i jak tam u Was lato? Tęsknicie nadal za zimą? Hmm, nadal liczę na to, że w końcu do nas zawita, jeszcze w te wakacje Za zimą nigdy nie tęskniłam, więc teraz tym bardziej nie tęsknię , ale za słonkiem i ciepełkiem bardzoooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.08.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 na chwilkę Cię zostawić i już kac !? Do piątku reset wątroby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.08.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Hmm, nadal liczę na to, że w końcu do nas zawita, jeszcze w te wakacje Za zimą nigdy nie tęskniłam, więc teraz tym bardziej nie tęsknię , ale za słonkiem i ciepełkiem bardzoooooooooooo Bardzo się w tym roku nakorzystałam z tarasu. Ledwo wywlokłam meble, a tu zaraz trzeba będzi chować. Powiedzmy to sobie wprost. Nie było lata w tym roku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.08.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Bardzo się w tym roku nakorzystałam z tarasu. Ledwo wywlokłam meble, a tu zaraz trzeba będzi chować. Powiedzmy to sobie wprost. Nie było lata w tym roku i tyle. Powiedz sobie ,ze to forma aerobiku ... Ja się rozglądam za meblami z plastyku (brrrr) , lub z aluminium. Liczę ,że lato jeszcze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.08.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Powiedz sobie ,ze to forma aerobiku ... Ja się rozglądam za meblami z plastyku (brrrr) , lub z aluminium. Liczę ,że lato jeszcze będzie. Polecam aluminiowe powleczone plastikiem imitującym rattan. Będziesz miał dwa w jednym. Mam takie z domieszką drewna na stole i bardzo jestem zadowolona. Stół stał połowę zimy na tarasie i nic mu sie nie stało. Co do aerobiku, to preferuję zupelnie inne formy zastępczej aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.08.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Ma ktoś blisko do Leżajska? Piwo mi się kończy... rzucik beretem. Nawet mohera nie trza. a wobszczie to co tak stękają, niczym stare sqaw? Od środy będzie lato, bo ja jadę na wiesię! I nie malkontencić, bo się pogoda skiepści. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.08.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 rzucik beretem. Nawet mohera nie trza. a wobszczie to co tak stękają, niczym stare sqaw? Od środy będzie lato, bo ja jadę na wiesię! I nie malkontencić, bo się pogoda skiepści. Od środy do czwartku! Ty lepiej z tej Wiesi nie schodź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.08.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 rzucik beretem. Nawet mohera nie trza. a wobszczie to co tak stękają, niczym stare sqaw? Od środy będzie lato, bo ja jadę na wiesię! I nie malkontencić, bo się pogoda skiepści. A powiedz jeszcze od której i czy na pewno w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.08.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 A powiedz jeszcze od której i czy na pewno w tym roku Jeszcze niech poda wspórzędne geograficzne, bo może ta wiesia to jakaś Hiszpanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.08.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jeszcze niech poda wspórzędne geograficzne, bo może ta wiesia to jakaś Hiszpanka. No Tak ! Hiszpanka ... stąd ten katar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts