amalfi 02.08.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No Tak ! Hiszpanka ... stąd ten katar ... Katar masz? W środku lata? Przestań palić w kominie, bo katar zwykle jest od różnicy temperatur. Napalisz, a potem latasz w gaciach po zimnym betonie, to i Hiszpanka zaraz sie przyczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Kochani! Pierwszy dzień od niepamiętnych czasów bez deszczu i nawet nie było zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.08.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jak tak dalej pójdzie , będę musiał ogródek podlać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jak tak dalej pójdzie , będę musiał ogródek podlać !! Ja tam swój ogródek pielęgnuję Daję jeszcze radę ps. eniu, co do domków to jutro mam dryndać, może coś się znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jak tak dalej pójdzie , będę musiał ogródek podlać !! Eniu, daj adres, to Ci prześlę te wszystkie deszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.08.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No jak tam , zadowoleni ? Słonko przygrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.08.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No jak tam , zadowoleni ? Słonko przygrzewa Trzy czwarte orgazmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.08.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Trzy czwarte orgazmu. rozumiem ,ze jedna czwarta na zimne noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.08.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Cały dzień było ciepło i słonecznie, ale wieczorem oczywiście lunęło jak z cebra, a potem pokazała się przepiękna, podwójna tęcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.08.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 U nas był dziś piękny poranek, a potem deszczi burza. Od wtorku ma być podobno poniżej 20 stopni. Trzeba chyba wypakować cieplejsze odzienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 U nas był dziś piękny poranek, a potem deszczi burza. Od wtorku ma być podobno poniżej 20 stopni. Trzeba chyba wypakować cieplejsze odzienie. Hmm, u nas oprócz dwóch ostatnich dni cały czas było poniżej dwudziestu, przez kilka dni nawet po 14 stopni w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.08.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Hmm, u nas oprócz dwóch ostatnich dni cały czas było poniżej dwudziestu, przez kilka dni nawet po 14 stopni w dzień Chodzi o średią. Więc rano może być naprawdę zimno. Teraz się przetarło i jest nawet ciepło, ale nic nie schnie. Pranie wydaje się bardziej mokre niż przed powieszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Chodzi o średnią. Więc rano może być naprawdę zimno. Teraz się przetarło i jest nawet ciepło, ale nic nie schnie. Pranie wydaje się bardziej mokre niż przed powieszeniem. Amalfi, średnia, to nie wiem ile wynosiła, bo te 14 to temperatura w ciągu dnia. Wczesnym rankiem (koło ósmej) to było około 11 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.08.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Amalfi, średnia, to nie wiem ile wynosiła, bo te 14 to temperatura w ciągu dnia. Wczesnym rankiem (koło ósmej) to było około 11 stopni Nie, to u nas było cieplej przez ostatnie dwa tgodnie. W dzień bywało ponad 20 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nie, to u nas było cieplej przez ostatnie dwa tgodnie. W dzień bywało ponad 20 stopni. Ja liczę na to, że do nas to ciepło też przyjdzie. Jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.08.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 U nas teraz upał. I słońce świeci jak głupie. Ech, jak ja lubię takie wolne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.08.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Naniesłem drwów, bede palył... w kominku , bede.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.08.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 w kominku , bede.... A długo w nim będziesz siedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.08.2011 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A długo w nim będziesz siedział? właśnie "wyszłem" , bom słonko ujrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Palić w kominku w sierpniu? To już przesada. Może wybudujcie sobie zapiecek. Taką półkę nad kominkiem, na której spały stare dziadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts