Liwko 01.10.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 A drinki z węży piliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.10.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Super!!! A który to Ty? Chyba nie leżysz pod pokładem z powodu drinków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.10.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Super!!! A który to Ty? Z nieukrywaną skromnością powiem... ...ten najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.10.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Co do tego nie miałam wątpliwości. Zawsze mi sie podobały chłopaki z brzuchem. Jak będziesz w Splicie, koniecznie odwiedź Trogir. Piękne stare miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.10.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Kurcze, Liwko się obraził chyba o ten brzuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.10.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 E tam obraził, każdy ptaszek musi mieć swój daszek Podpowiem, jestem w krótkich spodenkach i niebieskiej koszulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.10.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 No to wszystko jasne. Rzeczywiście najładniejszy! Ogrzewacie już chałupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.10.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Ogrzewacie już chałupy? No pewnie, bez tego byłoby cieniuśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.10.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ogrzewalabym chętnie , ale okazało się że drugi odwiert najpawdopodobniej jest nieszczelny , będzie powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.10.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ogrzewalabym chętnie , ale okazało się że drugi odwiert najpawdopodobniej jest nieszczelny , będzie powtórka Jak to na Syberii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.10.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ogrzewacie już chałupy? Aż polazłem sprawdzić. Nie ogrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.10.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Aż polazłem sprawdzić. Nie ogrzewam Rozumiem... kalesony masz założone jeszcze w kwietniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.10.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Rozumiem... kalesony masz założone jeszcze w kwietniu... E tam kalesony, spiryt strasznie u nas potaniał. Trzyma do -20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.10.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Już się czuje tę świnię zimę w powietrzu. Szczególnie rano. Liwko, to nie wiesz, czy grzejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.10.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 . Liwko, to nie wiesz, czy grzejesz? W domu ciepło, pompa jeszcze nie zareagowała. Przynajmniej miałem okazję zetrzeć kurz ze sterownika Ale raz w kominku przepaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.10.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 W domu ciepło, pompa jeszcze nie zareagowała. Przynajmniej miałem okazję zetrzeć kurz ze sterownika Ale raz w kominku przepaliłem U mnie w sumie też piec się jeszcze nie włącza i mnie to wnerwia, bo mi zimno. Mówiąc pompa, co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.10.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Mówiąc pompa, co masz na myśli? Ciepła pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.10.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ciepła pompa Muszę się podszkolić, bo zupełnie tego nie rozróżniam: pompy ciepła, rekuperatory itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.10.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Muszę się podszkolić, bo zupełnie tego nie rozróżniam: pompy ciepła, rekuperatory itp. Pompę ciepła też masz w domu, to lodówka Moja jest po prostu dużo mocniejsza Rekuperator to część wentylacji mechanicznej. Są w nim dwa wentylatory (jeden pobiera powietrze z zewnątrz, drugi oddaje zużyte) i wymiennik. Wymiennik ma za zadanie odzyskać część ciepła z powietrza wywiewanego To tak pokrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.10.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Pompę ciepła też masz w domu, to lodówka Moja jest po prostu dużo mocniejsza Rekuperator to część wentylacji mechanicznej. Są w nim dwa wentylatory (jeden pobiera powietrze z zewnątrz, drugi oddaje zużyte) i wymiennik. Wymiennik ma za zadanie odzyskać część ciepła z powietrza wywiewanego To tak pokrótce A dzięki. Szukałam po wątkach, ale wszędzie się napierniczają i nie wiadomo kogo słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts