eniu 18.08.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 ...jak ja się na nią tak napatrzę... to ja ją potem ... tak nienawidzę ! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orkan73 19.08.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie .... Witia wierzchem jedzie, nie może być na k(ł)ocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.08.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Zapomnieliście o najważniejszym!!! -Kargul, a podejdź no do płota... -Bandyty... -Ot i grosz się kończy -Narobią tatko nowego -U mnie dwa granaty w świątecznym mundurku... -Tylko uważaj na zamek bo wylata... -To już trzecia wojna w moim życiu, w tym dwie swiatowe... -Mówili że wojsko jedzie to kury idę połapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.10.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Straszyli , straszyli. Mrozami straszyli, wodę zakręciłem na zewnątrz, a tu masz ... trawę podlewać trza będzie , bo sucho i piknie ... Dobrze ,że grilla nie schowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.10.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja wczoraj zakupiłam szalik i kozaki, a dziś z rana 8 na plusie. Mam nadzieję, że do grudnia grilla nie trzeba bęzie chować. A najlepiej wcale nie trzeba będzie go chować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 trawę podlewać trza będzie , bo sucho i piknie ... Gdzie ci sucho, gdzie ci piknie??? Pogoda pod psem a temu piknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.10.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Gdzie ci sucho, gdzie ci piknie??? Pogoda pod psem a temu piknie... To wyjdź spod psa i przyjedź na grilla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jestem. Aż mię otrzęsło jak zobaczyłam daty ostatnich wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No to eniu będzie miał uciechę, że mu wątek odkurzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No to eniu będzie miał uciechę, że mu wątek odkurzyliśmy Ależ Ty myślisz o tym Eniu.... Kominek Ci za darmo zrobił, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ależ Ty myślisz o tym Eniu.... Kominek Ci za darmo zrobił, czy co? Kominek nie, ale pyszne żarcie w piecu chlebowym robi:) Już się nie mogę doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kominek nie, ale pyszne żarcie w piecu chlebowym robi:) Już się nie mogę doczekać... Eniu ma piec chlebowy? Ciekawe, czy siedzi na przypiecku w baranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Eniu ma piec chlebowy? Ciekawe, czy siedzi na przypiecku w baranicy. Ma, ma. Eniu to koleś nie w kij dmuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kurcze, a ja pare lat temu sprzedałam chałupkę z takim piecem. Bardzo żałuję. Do dziś tam nie pojechałam, aby mi serce nie pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kurcze, a ja pare lat temu sprzedałam chałupkę z takim piecem. Bardzo żałuję. Do dziś tam nie pojechałam, aby mi serce nie pękło. Ale on ma taki piec objazdowy!!! Tam gdzie eniu, tam i piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ale on ma taki piec objazdowy!!! Tam gdzie eniu, tam i piec. Cuś takiego? http://www.grudzinscy.com/index.php?poz=Produkcja&id=14&lan=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Fajny. Można sobie z takim do sklepu iść i pod sklepem spożywając piwo, zrobić jakąś zakąskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Fajny. Można sobie z takim do sklepu iść i pod sklepem spożywając piwo, zrobić jakąś zakąskę. Pod sklepem nie wolno spożywać piwa! Przynajmniej nie powinno się spożywać. No można, ale tak żeby niebiescy nie widzieli. No a zakąska jak najbardziej na miejscu:) Kucze głodny się zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pod sklepem nie wolno spożywać piwa! Przynajmniej nie powinno się spożywać. No można, ale tak żeby niebiescy nie widzieli. No a zakąska jak najbardziej na miejscu:) Kucze głodny się zrobiłem... Ja tam cały czas widzę stałych bywalców pod sklepami. Kolejny martwy przepis. Zadzwoń do enia, może co upichci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts