Liwko 21.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Moja mnie woła do wyra. Ciekawe czego znowu ode mnie chce... Mogę już dzisiaj nic nie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Moja mnie woła do wyra. Ciekawe czego znowu ode mnie chce... Mogę już dzisiaj nic nie napisać Rozumiem. Życzę stosunkowo dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.03.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 +8 i pochmurno dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 +9 i słoneczkoDybry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja pitolę! O mnie beze mnie !!! Chyba się pochlastam... Amalfi, jakaś imprezka forumowo - wątkowo - zimowo - latowa ? Mnie dwa razy nie mówić, Liwko łaski nie robi.... ...piece są dwa, w lipcu kole Łysej G. mogę ustawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja pitolę! O mnie beze mnie !!! Chyba się pochlastam... Amalfi, jakaś imprezka forumowo - wątkowo - zimowo - latowa ? Mnie dwa razy nie mówić, Liwko łaski nie robi.... ...piece są dwa, w lipcu kole Łysej G. mogę ustawić... Bardzo mi sie ten pomysł podoba. W tak zwanym międzyczasie zbiore wywiad, gdzie są najlepsze warunki do postawienia pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ma być spanie, czysta łazienka, widok na okolicę... Jadę z familią w Bieszczady, w drodze powrotnej zwinę majdan. Dwie trzy noce na SZKIELETCZYŹNIE mile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 W tak zwanym międzyczasie zbiore wywiad, gdzie są najlepsze warunki do postawienia pieca. Jezioro, las, żagle, ognisko, gitary, fajna wiara, browar, dużooo browara. No nijak wychodzi Drzewoszewo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ma być spanie, czysta łazienka, widok na okolicę... Jadę z familią w Bieszczady, w drodze powrotnej zwinę majdan. Dwie trzy noce na SZKIELETCZYŹNIE mile widziane... Oki, zrobię rozeznanie. Zrobię sobie w kwietniu wycieczkę po okolicy, bo dawno objazdu nie robiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ma być spanie, czysta łazienka, widok na okolicę... Jadę z familią w Bieszczady, w drodze powrotnej zwinę majdan. Dwie trzy noce na SZKIELETCZYŹNIE mile widziane... Łyk end majowy prawdopodobnie spędzę na Solinie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Wiecie, że nigdy nie byłam w Bieszczadach? Obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.03.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Bieszczady sa cudowne............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Bieszczady sa cudowne............. No wiem, bo sie naczytałam i nasłuchałam, ale jakoś tak mnie ominęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 W tym sęk, że warto "swoje" pooglądać. Co prawda Bieszczady dwa razyrowerem zjeździłem, ale familia nie była. Tak bywa, że mamy w domu mapy odległych krain, a sąsiedniej gminy nie.Półwysep Labrador znam lepiej niż Wolin. Holenderskie wybrzeże nawiedzałemczęściej niż nasze, a mieszkając kilka lat w Deutschlandzie, nie byłem w Szwarcwaldzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No wiem, bo sie naczytałam i nasłuchałam, ale jakoś tak mnie ominęło. e to nie to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.03.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (...)Półwysep Labrador znam lepiej niż Wolin. Holenderskie wybrzeże nawiedzałem częściej niż nasze, a mieszkając kilka lat w Deutschlandzie, nie byłem w Szwarcwaldzie... No to polecam Szwajcarię............Połczyńską! Jedno z bardziej urokliwych miejsc w Polsce. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.03.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No to polecam Szwajcarię............Połczyńską! Jedno z bardziej urokliwych miejsc w Polsce. K. ...zakręty koło Czaplinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ...zakręty koło Czaplinka... Ile ich tam jest? Coś koło 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Powitać. U mnie pogoda sie zapowiada pikna. Ale w nocy nawet poniżej zera było. A właśnie. Ciekawa jestem. Jakbyście mieli sie gdzieś przeprowadzić, to macie takie wymarzone miejca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.03.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 A właśnie. Ciekawa jestem. Jakbyście mieli sie gdzieś przeprowadzić, to macie takie wymarzone miejca? Mam. Lazurowe Wybrzeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts