amalfi 23.03.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Mam. Lazurowe Wybrzeże Mało oryginalnie. Ja mam Amalfi. A w Polsce? Mój kolega, który wraz z żoną postanowił szukać nowego miejsca na ziemi z powodu zaborczej i nieznośnej matki, wymyślił, że będą jexdzić po Polsce i wybiorą sobie miasto do mieszkania. Wiecie, jakie wybrali? Rzeszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jakbyście mieli sie gdzieś przeprowadzić, to macie takie wymarzone miejca?Nad Jeziorem Como, obok Clooneya i Berlusconiego. Może na bunga bunga bym się załapał? K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Nad Jeziorem Como, obok Clooneya i Berlusconiego. Może na bunga bunga bym się załapał? K. I potem by Cie na golasa w wiadomościach pokazywali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Mój kolega, który wraz z żoną postanowił szukać nowego miejsca na ziemi z powodu zaborczej i nieznośnej matki, wymyślił, że będą jexdzić po Polsce i wybiorą sobie miasto do mieszkania. Wiecie, jakie wybrali? Rzeszów. O kur... No jeszcze brzegi jeziora Garda. Śmigał bym sobie na windsurfingu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.03.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Tak na poważnie to ogromne wrażenie zrobiła na mnie Brugia. Ale nie wiem czy chciałbym mieszkać w mieście.A w Polsce? Tu gdzie mieszkam jest mi dobrze, tylko przeniósłbym tu Jezioro Drawsko lub Dadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Nie gadaj. W Rzeszowie dobrze sie żyje. Mam tam paru znajomych, a nawet rodzinę i są zadowoleni. ps. Obok Clooneya to też mogłabym mieszkać. Najlepiej w tym samym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.03.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja tak miałem do 50...Gdzie nie pojechałem, chciałem się przeprowadzać! Rzeszów to jeden z najlepiej rozwijających się ośrodków PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Masz nature szwendacza i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.03.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 O tak! Uwielbiam ! Ale lubię wracać do siebie. Jednak muszę raz po raz ruszyć w świat...myśli pozbierać. Autostrada, samolot...tak by niemyśleć o jeździe, o drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.03.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ...jeszcze o Rzeszowie... "Zapraszamy na Podkarpackie Targi Budowlane, Wyposażenia Wnętrz i Ogrodów oraz Targi Nieruchomości, które odbędą się w dniach 23-25 marca 2012 r. w Hali Widowiskowo-Sportowej ,,PODPROMIE" w Rzeszowie Dla zwiedzających targi udostępnione będą w dniach 23 i 24 marzec w godz.10:00-18:00, 25 marzec w godz. 10:00-17:00. " Najlepsze targi regionalne w kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja czasem jak mnie już wszystko zmęczy, to lubię tak sobie bez planu gdzieś wyskoczyć i sie poszwendać i pogadać z obcymi ludźmi siedząc z nimi na ławeczkach przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.03.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja czasem jak mnie już wszystko zmęczy, to lubię tak sobie bez planu gdzieś wyskoczyć i sie poszwendać i pogadać z obcymi ludźmi siedząc z nimi na ławeczkach przed domem. wygadać się przed obcym...fajnie...ale trochę trzeba uważać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darvid 24.03.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 dzisiaj stwierdziłem, że zima nie była taka zła: TV, internet, forum muratora,... A teraz musiałem/chciałem wydobyć łopaty i grabie oraz przekopać warzywnik dla wykonania obsadzeń "zielska": cebulki, pietruszki, koperku, itp. Ponadto z żoną oczyściliśmy ok. 300m2 trawnika z uschniętej trawy po zimie. Ech, zimą było fajnie... Nawet w tym sezonie nie musiałem za bardzo odśnieżać - poprzednio było znacznie "ciekawiej" pod tym względem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 A właśnie. Ciekawa jestem. Jakbyście mieli sie gdzieś przeprowadzić, to macie takie wymarzone miejca? ja bym chciala wrocic tam, skad sie przeprowadziłam 2 lata temu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.03.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 dzisiaj stwierdziłem, że zima nie była taka zła: TV, internet, forum muratora,... A teraz musiałem/chciałem wydobyć łopaty i grabie oraz przekopać warzywnik dla wykonania obsadzeń "zielska": cebulki, pietruszki, koperku, itp. Ponadto z żoną oczyściliśmy ok. 300m2 trawnika z uschniętej trawy po zimie. Ech, zimą było fajnie... Nawet w tym sezonie nie musiałem za bardzo odśnieżać - poprzednio było znacznie "ciekawiej" pod tym względem. Pozdrawiam. ...to, to właśnie...zacznie się bieganie z wężem, kosiarką i dmuchanie w grilla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.03.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 ja bym chciala wrocic tam, skad sie przeprowadziłam 2 lata temu..... To smutne, aksamitka...... Nie pasuje Ci obecne otoczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.03.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 ...to, to właśnie...zacznie się bieganie z wężem, kosiarką i dmuchanie w grilla... Chyba już sie zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.03.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Nie gadaj. W Rzeszowie dobrze sie żyje. Mam tam paru znajomych, a nawet rodzinę i są zadowoleni. ps. Obok Clooneya to też mogłabym mieszkać. Najlepiej w tym samym pokoju. Mieszkałem tam 4 lata. To były czasy...!!! Dwa akademiki żeńskie po bokach... Jak ktoś poczytal Tamto lato, to większość historyjek zaczerpnąłem stamtąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 http://obrazki.elektroda.pl/3225881300_1332710765.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Sięgniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts