greg_25 31.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 witam, mam juz zakupione geberity duofix up320 /h112/. szukam teraz jakiegos stelaza do bidetu, tak zeby pasowal do tych geberitow. nie wiem czy jest sens pakowac sie znow w firme geberit - cena cos okolo 600-700. Napiszcie jakie macie u siebie. Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Szczerze to nawet nie wiedziałem że i ten stelaż jest taki drogi. Ale jak widzę jest wyjście na popularnym serwisie aukcyjnym można wpisać "stelaż do bidetu" i jest ich b.duży wybór w cenie zapewniającej tą samą funkcjonalność za rozsądniejszą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 31.03.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 O ie stelaż kiblowy ma spłuczkę i choćby z powodu jej bezawaryjności warto kupować dobry, markowy produkt, tak stelaż do bidetu to tylko rama pospawana ze stalowego profila i tu można kupić cokolwiek. Sam do umywalki i bidetu kupiłem stelaże krajowego Gorgiela, płacąc za nie poniżej połowy ceny Grohe. Są ok, jedyny minus, to niekompatybilna wysokość stelaża (gorgiel jest kilka cm wyższy), ale nie jest to nic, czego by się nie dało zamaskować zabudową. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert 1979 01.04.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Geberit stary! Zostań przy tym co niezawodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A podpowiesz, co może się zepsuć w stelażu do bidetu? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A podpowiesz, co może się zepsuć w stelażu do bidetu? J. Pewnie ktoś z firmy Geberit ;)i dlatego muszą schodzić ich produkty......prosta sprawa obniżyć cenę do 200,- i będziemy kupować komplety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts