sonieczka 31.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kuchnia dopieszczona, nie chciałabym zagracić, ale marzy mi się funkcjonalny robot. Żeby stał na blacie a nie był specjalnie widoczny, wszystko umiał, był prosty, ale solidny I elegancki. Myślałam o MUM 4756, ale boję się czy nie za mało ma mocy. Pojawiły się MUM 5coś tam, ale trochę więcej zajmują miejsca i nie ma jeszcze opinii użytkowników - a tanie nie są. Liczę na Wasze opinie i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 01.04.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zdecydowanie Kitchen Aid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 01.04.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Oj piękny rzeczywiście, ale chyba strasznie drogi .....A gdzie go można obejrzeć i kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 03.04.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A może jednak ktoś ma jakieś doświadczenie i mógłby się podzielić opinią? Będę wdzięczna. Bardzo lubię takie różne techniczne udogodnienia w domu i myślę że nie ja jedna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Oj piękny rzeczywiście, ale chyba strasznie drogi .....A gdzie go można obejrzeć i kupić? Na przyklad tutaj. Oczywiscie, mozna o WIELE taniej na Amazonie, choc niektorzy maja jakies dziwne obawy. Ja mam juz taki od kilku lat kupiony za $200 i sprawuje sie bez zarzutow. Nie dosc, ze ladnie sie prezentuje w kuchni (maja bogata kolorystyke), to jeszcze naprawde dobrze ubija, uciera czy szatkuje (ale to ostatnie wymaga dokupienia przystawki). Same przystawki sa przerozne - do robienia roznego rodzaju makaronow, pierozkow; jest i walek (niezastapiony!); mozna przecierac owoce, wyciskac cytrusy, mielic. Fajna zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 04.04.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Oj, rzeczywiście fajna zabawka. A ten wałek na filmie robi wrażenie. Tylko jak zaczynam liczyć z dodatkami, to włos się jeży. Nie wiem czy udałoby mi się kupić tak okazyjnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 04.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ja mam tego MUM, ale trzymam go w szufladzie (ikeowa szafka z trzema szufladami) mieści się idealnie co cieszy mnie tym bardziej, bo na wierzchu trzymam tylko rzeczy maksymalnie użyteczne lub ozdobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 05.04.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ładne ma kolorki, jak ma służyć latami to warto wydać raz trochę więcej niz byle co kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 05.04.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Natalutka, a jakiego masz MUM-a? Czy jesteś zadowolona, używasz często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 06.04.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Natalutka, a jakiego masz MUM-a? Czy jesteś zadowolona, używasz często? mam MUM4675EU używam go do czarnej roboty ciasto zagniata fajnie ale żeby było idealnie to trzeba ręcznie dokończyć, za to tarcie warzyw, ścieranie ziemniaków i pozostałe funkcje to rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti571 06.04.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja też używam MUM4675EU i jest nie zastąpiony w kuchni , a najbardziej do ścierania ziemniaków i zagniatania ciasta na makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 06.04.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Z tanszych moge polecic Fenomena Zelmera. Jest nieoceniony w obieraniu marchewki czy ziemniakow. Rowniez trze, miksuje koktajle. Ale taki niezbyt do trzymania na wierzchu w dopieszczonej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 07.04.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Miejsca w kuchni mam sporo, chcę go mieć na wierzchu i korzystać i...cieszyć oko. A jak wam się widzi taki? http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=67&bid=365127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 08.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wygląda fajniej niż ten mój MUM, bajerów też ma więcej co do ozdabiania blatu robotem to Ci nie doradzę, dla mnie takie rzeczy powinny być schowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 12.04.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja tez lubię ład w kuchni, co prawda takiego robota nie mam, ale staram się mieć wszystkie urządzenia schowane. Tym bardziej, ze mam aneks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 12.04.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 dla mnie takie rzeczy powinny być schowane Boj sie Boga, chowac KA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 13.04.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Oj nie, na pewno bym tego cuda nie chowała. Śliczny taki a i bicepsy u mnie mizerne....Większość rzeczy mam pochowane, ale ekspres do kawy i właśnie robot będą stać zawsze w pogotowiu, więc muszą "wyglądać". Dlatego tak trudno wybrać, żeby i ładne i funkcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 13.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Boj sie Boga, chowac KA!!! nieeee, Kiciusia bym nie chowała. nie wyobrażam sobie jak wyglądałoby wyciąganie go za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 17.04.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A co sądzicie o KENWOOD KM 266 - może ktoś ma, albo słyszał opinie? Ciągle nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 02.05.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja tam zwykłego (niezwykłego) zelmera.. bez miski... bo duzo pieke, stale coś nim kręcę i w różnych garnkach lub miskach, bo jedna mi nie strarczy... robię na szybko ciasto jasne w jednej misie, ciemne w drugiej, krem, czy ser w trzeciej... nie wyobrażam sobie mieć takiego z jedną misą i myć trzy razy przy robieniu jednego placka... ma też blender i takie tam różne końcówki i jest ok... i nie psuje się, a używam często... i też jak dla mnie to robot powienien być schowany, nawet w nowoczesnej kuchni, nawet jak kosztował majątek i jest super ładny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts