panfotograf 20.05.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 First Austria 5259-1 Urządzenie zepsuło się po kilku użytkowaniach. Ułamała się cała górna część! Dlaczego? - bo cały podnoszony mechanizm trzyma się na dwóch cienkich elementach z plastiku. Urządzenie nie ma nic wspólnego z Austrią - niech was nie zmyli nazwa - produkowane jest w chinach dla First Austria. Żałuję że dałem się nabrać i kupiłem ten bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 22.05.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 u nas w kuchni większość ciężkiej roboty odwala kitchen aid. Sprzęt chodzi bez zarzutu chociaż zauważyliśmy że przy ciężkiej pracy na biegu 1 i 2 bardzo się grzeje.Czy inni użytkownicy mają podobne obserwacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ja mam Kitchen Aid - polecam bardzo. Mi się nie grzeje, poczytaj instrukcję - moze używasz nie takiego biegu co potrzeba do wykonywanej pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martess85 15.04.2018 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Cześć Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem robota kuchennego. Zaciekawiła mnie marka Kenwood, linia Cooking Chef. Czy ktoś z Was ma jakies doświadczenia z tą marką? Jak się sprawdza? Sama nie wiem, czy warto... podoba mi się to, że można dokupić do robota dużo "dostawek", łącznie z końcówkami do robienia makaronu . Ale to juz niestety robi się spory wydatek, jak dokupi się tyle dodatkowych elementów. Liczę na pomoc i poradę, bo nigdy z produktami tej firmy się nie zetknełam a nie chce kupować w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Retriever 23.05.2018 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 U nas tez od 4 lat Kitchen Aid i polecam bardzoooooo, nie przegrzewa sie. Jedyny mankament to miejsce - trzeba miec na niego miejsce na blacie bo przy jego wadze chowanie go i wyciaganie bedzie "ciezkie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 23.05.2018 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Kiedyś kupiłem plastikowego robota firmy First Austria. Na gwarancji dwa razy urywało się ruchome ramię . Za drugim razem poprosiłem o zwrot gotówki. Pół roku temu kupiłem metalowego Zelmera ZFP1100C (czerwony był tańszy o 50 zł). Na razie (odpukać) wszystko działa świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts