caly9 31.03.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) witam mam mieszkanie 70 mkw w kamienicy na 2 pietrze u góry jeszcze jedno mieszkanie wyżej strych i dach. Mam pytanie ile miesięcznie butli bym musiał zużyć żeby ogrzewać mieszkanie (chciałem podłączyć na 4 butle) i czy takie ogrzewanie jest bezpieczne. Niestety nie ma gazu ziemnego podłączonego i nie wiadomo czy w ogóle kiedyś będzie podłączony. Jakie jeszcze mogę zastosować w miarę tanie ogrzewanie. Mam już zrobioną instalację pod c o. Jest jakieś tańsze rozwiązanie?? Pomóżcie bo muszę zrobić ogrzewanie na zimępozdrawiam Edytowane 31 Marca 2011 przez caly9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caly9 01.04.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 nikt nie wie??? A jeśli chodzi o prąd to dużo by mnie wyniosło. Może ma ktoś takie mieszkanie z ogrzewaniem na prąd to nich się wypowie ile go kosztuje. I ogólnie jak to sie ma do gazu płynnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts