Mona7 01.04.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Właśnie dostałam umowę od Vattenfalla a tam, że prąd podłączą do 15.05.2013. Czy ktoś z was wie jak to możliwe? To co mam się wybudować bez prądu? A potem jeszcze prawie rok mieszkać bez elektryczności? Wiecie może co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 No to fatalnie - ale w dacie jest "do" - tzn. że mogą też wcześniej. Musisz zbadać sprawę w urzędzie. A nie możecie pociągnąć prądu od sąsiada? Wiele osób tak robi - płacąc oczywiście za zużyty prąd. Nasz wykonawca ogrodzenia doczekał się własnego przyłączenia prądu po 4 latach, a do tego czasu jechał na pożyczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.04.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Do 15.05.2013. Czy ktoś z was wie jak to możliwe? To normalna procedura Operatora sieci do której złożyłaś zapytanie o podłączenie nie mogą dać terminu przekraczającego 24 miesiące. Musisz dowiedzieć się jak długo trzeba czekać, odpowiedz jest standardowa - szczególnie dla Vattenfall Sales Poland Sp. z o.o Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez CityMatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 03.04.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Mona7, wybudujesz się na przyłączu tymczasowym tzw. budowlanym. Czas realizacji 1-2 tygodnie od złożenia wniosku.Powiem więcej, na tym przyłączu możesz zamieszkać oczywiście z taryfą G. Pokaż te papiery jakiemuś elektrykowi, niepotrzebnie wpadasz w panikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Właśnie dostałam umowę od Vattenfalla a tam, że prąd podłączą do 15.05.2013. Czy ktoś z was wie jak to możliwe? To co mam się wybudować bez prądu? A potem jeszcze prawie rok mieszkać bez elektryczności? Wiecie może co z tym fantem zrobić? Cześć Mona My też dostaliśmy taką umowę, ale od momentu podpisania umowy do wykonania przyłącza minęło 3 miesiące. Na dodatek zrobili nam niespodziankę i wpadli na działkę robić to przyłącze nie informując o dniu swojego przybycia nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.05.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 My tez tak doataliśmy. W grudniu do grudnia 2012 narazie jest maj 2011 i czekamy. Zobaczymy co będzie. niby mówili, że w marcu nam zrobią, ale może mieli na myśli ten marzec w 2012.... narazie mamy prąd od szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts