dziobeczek1 01.04.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, potrzebuję wiedzieć które z 2 biur projektowych jest większe, bardziej znane, z którego projektów wy korzystaliście. Proszę o pomoc: Archon czy archeton??? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 14.04.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 a jakie to ma znaczenie które biuro jest większe czy bardziej znane? Z tego co widzę szukacz projektu gotowego - wybież projekt taki żeby Ci pasował, a nie biuro projektowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 20.04.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 nie chodzi o projekt bo ja już mam - indywidualny ;0 a pytałam z zupełnie, zupełnie innego powodu- powiedzmy, że jest to mojej znajomej potrzebne do celów marketingowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 21.04.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dla kogoś, kto chce się budować i szuka projektu, oba biura są równie znane. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymczyk 15.05.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Polecam Archon ponieważ kupiłem świetny projekt domu. Profesjonalna obsługa klienta. 20 lat doświadczenia w branży !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 16.05.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Kupiłam projekt w Archetonie. Wydaje mi się, że dla osób, korzystających przy wyborze projektu z internetu, oba biura są tak samo znane i oferują podobną liczbę projektów do wyboru. Archon w moim odczuciu bardziej przykłada się do projektów elewacji i ma bardziej atrakcyjne wizualki z punktu widzenia przeciętnego nabywcy projektu, dla którego jest to jedno z najważniejszych kryteriów wyboru. Przy wyborze projektu z katalogów drukowanych, akurat u mnie o wiele bardziej dostępne są wydawnictwa Archonu. Archeton ma z kolei troszkę więcej regionalnych biur sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 29.06.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Czemu ma służyć ten post? Ja zbudowałem wg projektu z Archetonu, jestem zadowolony, plusem jest czytelna dokumentacja w skali 1:50 i dobry kontakt z biurem, zgoda na zmiany za friko - ale to chyba mają wszyscy. Z tego co wiem większą firmą jest Archeton - na pewno pod względem ilości zatrudnionych, wielkości biura i działalności "okołoprojektowej". PozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts